Wasze prywatne typy - Strona 370

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
mAstA87
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mAstA87 » 30 sty 2007, 13:52

A ja sie skusze na takie cus :roll:

NIEMCY-HISZPANIA awans 1
CHELSEA-BLACKBURN 1
BAYERN M.-BOCHUM 1

oraz singla za 20zl :twisted: :twisted:
Polska - Rosja (awans) 2 2.55

GOOD LUCK & HAVE FUN :lol:

Awatar użytkownika
Romeq
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Romeq » 30 sty 2007, 14:41

Narazie zdecydowałem sie na kilka typów z hokeja:

Dynamo Moskva - Traktor Chelyabinsk 1 1,35
HC Vsetin - HC Slavia Praha 2 1,20
Ilves - KalPa 1 1,35
Färjestad BK - Djurgårdens IF 1 1,50
SønderjyskE - Rødovre 1 1,65

O piłce nożnej pomyśle później ale coś ciekawego napewno da się dziś wyłowić

Awatar użytkownika
Rangiz
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 30 sty 2007, 15:17

Hłe hłe na dzis to chyba cos takiego zagram:

Hiszpania-Niemcy 1 2.20
Chorwacja-Francja 1 1.70
Polska-Rosja 1 1.50
Islandia-Dania 2 1.40

Btw. macie cos fajengo na jutro :?: Bo w tym miesiącu jestem tylko 100 zł na plusie :maruda:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sty 2007, 15:36

Rangiz pisze:Bo w tym miesiącu jestem tylko 100 zł na plusie
a przeważnie ile jesteś na plusie, że narzekasz na 100 zeta ?
Arsenal - Spurs 1

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 15:38

fieldy pisze:Arsenal - Spurs 1
Na wyjeździe tez miało pójsc gładko i przyjemnie a chyba przegrywali juz 0:2 ledwo remisując :roll: Nawet chyba mieli wygrac :P
Yukasz pisze:Denver - Charlotte 1 OMG :rozga: :zgon:
Houston - Philadelphia 76ers 1 :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sty 2007, 15:45

fieldy pisze:A może Spurs - Arsenal na over ?

Te mecze zawsze przynoszą dużo bramek, w tym sezonie w lidze padły 3 gole, młodzi gracze Arsenalu pokazali z Liverpoolem, że jak chcą to potrafia dużo strzelić i tez trochę stracić - może warto zaryzykowac?
no, miało pójśc jak po maśle

Skoro mówisz, że ledwo zremisowaliśmy, to najwidoczniej nie widziałes mecz :wink:

Teraz jest inna sytuacja. Gramy o finał i u siebie, gdzie Arsenal jeszcze nigdy nie przegrał.
Do gry powrócił Gilberto - więc chaosu w pomocy juz nie będzie. A do obrony wraca pradopodobnie Eboue i Gallas [a na pewno Djourou] Przypomnę, że Kolo i Clichy grają cały czas - więc obrona i pomoc prawie w komplecie, bo w pomocy zabraknie jedynie Hleba i Freddiego. A Robina mamy kim zastąpić.
Nie wydaje mi sie, abyśmy mieli przegrać z Tottenhamem, tym bardziej, że stracili Berbatova, a w dalszym ciągu nie zagra King.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 15:59

fieldy pisze:Skoro mówisz, że ledwo zremisowaliśmy, to najwidoczniej nie widziałes mecz Wink
Widziałem :!: Soccerstand.com - jedyny taki kanał na którym można obejrzeć każdy mecz 8)
fieldy pisze:Nie wydaje mi sie, abyśmy mieli przegrać z Tottenhamem
Jakbyście przegrali to też lekko bym się zdziwił, ale sama wygrana znowu dla mnie taka oczywista nie jest. No chyba że w pierwszym meczu mieliście zdecydowaną przewagę a dwie stracone bramki to przypadek jak próbujesz mi zasugerować wiec pewnie teraz wygracie. W końcu wiesz lepiej :wink:

czeher pisze:Cavs - Golden State 1
Dobry stresik nie jest zły :wink: :arrow:
LeBron planuje odpocząć

Gwiazda zespołu Cleveland Cavaliers, LeBron James, rozważa możliwość opuszczenia paru najbliższych spotkań swojego zespołu aby skutecznie wyleczyć kontuzję palca prawej nogi, jakiej nabawił się w trakcie ostatniej serii spotkań wyjazdowych Cavs.

Z powodu urazu opuścił on piątkowe spotkanie przeciwko Philadelphia 76'ers i powrócił do składu na mecz z Phoenix Suns. Jednak w trakcie czwartej kwarty, kontuzja palca odnowiła się. Pomimo tego, że badania nie wykazały istnienia żadnego poważniejszego urazu, sam zawodnik skłania się ku parodniowemu odpoczynkowi.

To powinno pomóc – powiedział James. Nie lubię jednak takich sytuacji, kiedy muszę siedzieć elegancko ubrany na ławce rezerwowych, nie mogąc w żaden sposób pomóc drużynie na parkiecie.
Inne źródło tego newsa interpretuje że James nie zagra z Golden a nawet z Miami :roll: Z drugiej strony jak nie zagra lider to reszta nie będzie miała się na kogo oglądać i sami wezmą się do roboty. Jeszcze nic straconego :wink: po prostu może byc im ciężej niż zwykle choć jak pokazał mecz Miami - NY to może być zupełnie odwrotnie :pinokio:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sty 2007, 16:02

Yukasz pisze:Soccerstand.com - jedyny taki kanał na którym można obejrzeć każdy mecz
no chyba, że tak :D
Yukasz pisze:No chyba że w pierwszym meczu mieliście zdecydowaną przewagę a dwie stracone bramki to przypadek jak próbujesz mi zasugerować wiec pewnie teraz wygracie
Pierwsza stracona bramka z winy obrońców, druga juz przypadkowa, Bo Baptisa został trafiony w nogi przy rzucie wolnym i po rykoszecie piłka wpadła do siatki.

Awatar użytkownika
Rangiz
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 30 sty 2007, 16:08

fieldy pisze: a przeważnie ile jesteś na plusie, że narzekasz na 100 zeta ?
Przeważnie? No tak ok. 500 - 700 zł A jak dobry miech jest to i do 2-3 tys. wyciągne 8) Jak na dzień dzisiejszy jestem 5 w Polsce w konkursie 'Liga Mistrzów' w wzbMilenium 8)

to mógłbyś częściej typy podawać :D // fieldy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 16:13

Rangiz pisze: Przeważnie? No tak ok. 500 - 700 zł A jak dobry miech jest to i do 2-3 tys. wyciągne Cool Jak na dzień dzisiejszy jestem 5 w Polsce w konkursie 'Liga Mistrzów' w wzbMilenium Cool
Dla mnie bomba :P W takim razie podajesz wszystkie swoje typy i wszyscy na forum bedziemy happy bo ty wygrasz i dasz wygrać innym :> Jeszcze dzięki temu na Górze będziesz miał plusa 8) Reflektujesz :?: :glass:
Rangiz pisze:konkursie 'Liga Mistrzów' w wzbMilenium Cool
A co to za twór :?: :think:

Awatar użytkownika
Rangiz
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 30 sty 2007, 16:22

Yukasz pisze: Dla mnie bomba :P W takim razie podajesz wszystkie swoje typy i wszyscy na forum bedziemy happy bo ty wygrasz i dasz wygrać innym :> Jeszcze dzięki temu na Górze będziesz miał plusa 8) Reflektujesz :?: :glass:

A co to za twór :?: :think:
A to sie zobaczy jeszcze, jak bedzie jakis fajny kuponik to podam :D
W sumie to trzeba wspólnymi siłami buków ogrywać :lol:

A to zakłady bukmacherskie Milenium, tam stawiam i jest tam konkurs 'Liga Mistrzów', gdzie zdobywa sie pkt (system dodawania punktow dziala na zasadzie ze za kazdy trafiony typ daje ci punkty, przy jednej zasadzie ze kurs -1 np. kurs 1,20 -1 daje 0,20pkt.)

Tylko szkoda ze juz nie mam szans na zajecie 1-ego miejsca, bo nagroda jest wyjazd do Aten na final Ligi Mistrzów :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 sty 2007, 16:58

Yukasz pisze:
czeher pisze:
Cavs - Golden State 1
Dobry stresik nie jest zły Wink Arrow
LeBron planuje odpocząć

Gwiazda zespołu Cleveland Cavaliers, LeBron James, rozważa możliwość opuszczenia paru najbliższych spotkań swojego zespołu aby skutecznie wyleczyć kontuzję palca prawej nogi, jakiej nabawił się w trakcie ostatniej serii spotkań wyjazdowych Cavs.

Z powodu urazu opuścił on piątkowe spotkanie przeciwko Philadelphia 76'ers i powrócił do składu na mecz z Phoenix Suns. Jednak w trakcie czwartej kwarty, kontuzja palca odnowiła się. Pomimo tego, że badania nie wykazały istnienia żadnego poważniejszego urazu, sam zawodnik skłania się ku parodniowemu odpoczynkowi.

To powinno pomóc – powiedział James. Nie lubię jednak takich sytuacji, kiedy muszę siedzieć elegancko ubrany na ławce rezerwowych, nie mogąc w żaden sposób pomóc drużynie na parkiecie.

Inne źródło tego newsa interpretuje że James nie zagra z Golden a nawet z Miami Rolling Eyes Z drugiej strony jak nie zagra lider to reszta nie będzie miała się na kogo oglądać i sami wezmą się do roboty. Jeszcze nic straconego Wink po prostu może byc im ciężej niż zwykle choć jak pokazał mecz Miami - NY to może być zupełnie odwrotnie Pinokio
:idzze:
I dlaczego wczesniej o tym nie pisales :red:
Zagralem to bez glebszej analizy :/ kurs poprostu kusil a od kilku dni nie zagladalem co dzieje sie w NBA bo mialem przerwe :twisted:
W sumie jeszcze nic nie jest rozstrzygniete kilka miesiecy temu NYK tez mialo gladko przegrac z Utah po licznych zawieszeniach i :suicide:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 17:27

czeher pisze: :idzze:
I dlaczego wczesniej o tym nie pisales :red:
Zagralem to bez glebszej analizy :/ kurs poprostu kusil a od kilku dni nie zagladalem co dzieje sie w NBA bo mialem przerwe :twisted:
W sumie jeszcze nic nie jest rozstrzygniete kilka miesiecy temu NYK tez mialo gladko przegrac z Utah po licznych zawieszeniach i :suicide:
Po pierwsze primo :arrow: nie pytałeś się o moje zdanie, a ja nawet z Jamesem nie stawiałbym na Cavs :P
Po drugie primo :arrow: typy podałeś po tym jak wróciłeś z STSu :roll:
Po trzecie primo :arrow: jak ja wróciłem to twoje kupony były już podane a newsa przeczytałem dopiero trochę później wiec nawet jakbyś się wczoraj pytał czy grać to bym ci nie pomógł bo wczoraj tego nie było :P
Po czwarte primo :arrow: nigdzie nie zostało napisane że James nie wystąpi, to są przypuszczenia :pinokio:
Po piąte primo :arrow: wg Sportingbetu Cavs nadal są faworytem tyle że kurs na nich jest wyższy :P
Po szóste primo :arrow: Golden gra szaloną koszykówkę i sami mogą się wykończyć :wink:
Po siódme primo :arrow: Miami bez Wade'a i SHAQ'a rozniosło NY, z nimi w składzie mają serię kilku porażek, znak od Niebios :?: :think:
Po ósme primo :arrow: egzamin też miałeś oblać a tu taki zonk :brawo:
Po dziewiąte primo :arrow: z Jamesem czy bez trzymam się od tego meczu z daleka :chill:

PS Testy mają to do siebie że czasem nie odzwierciedlają poziomu wiedzy a ich wyniki mocno zaskakują, życie nie :rotfl:
czeher pisze:od kilku dni nie zagladalem co dzieje sie w NBA
:naughty: :red: I jeszcze masz czelność się do tego przyznawać :angry2: :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 sty 2007, 17:36

Po drugie primo :arrow: typy podałeś po tym jak wróciłeś z STSu :roll:
Po trzecie primo Arrow jak ja wróciłem to twoje kupony były już podane a newsa przeczytałem dopiero trochę później wiec nawet jakbyś się wczoraj pytał czy grać to bym ci nie pomógł bo wczoraj tego nie było
I tu sie kolego mylisz :arrow:
czeher pisze:A ja chyba tak zagram :arrow:

czy to jest zdanie twierdzace :think:
Yukasz pisze:PS Testy mają to do siebie że czasem nie odzwierciedlają poziomu wiedzy a ich wyniki mocno zaskakują, życie nie
pffffff, ja zawsze zaskakuje wszytskich :smoke: w tym nawet siebie :lol2: pelno we mnie skrajnosci :lol: :lol: :lol: :lol:
Yukasz pisze:I jeszcze masz czelność się do tego przyznawać
:idzze:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 sty 2007, 18:17

czeher pisze:ja zawsze zaskakuje wszytskich Fajka w tym nawet siebie Lol pelno we mnie skrajnosci Laughing Laughing Laughing Laughing
Więc jesteś testem :>
czeher pisze:A ja chyba tak zagram Arrow
Dobra, już dobra, nie czytam twoich postów :P
czeher pisze: :idzze:
Sam jesteś popierdółka :rozga:

A na dziś singielek :arrow: Bayern - Bochum 1
Jak to nie wejdzie to będzie niewesoło :warrior:

edit:

O buku Millenium pierwszy raz słyszę a jest on obok mojej uczelni (jedyny w stolycy) i nawet w moim mieście :P :roll:
Ostatnio zmieniony 30 sty 2007, 18:35 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”