Chodzi o to czy bedzie to niewypał a to przeciez widac jak na dloni
Jarzinho chodziło ci chyba o Ricardo Kake ??
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 30 sty 2007, 21:06
peyter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 30 sty 2007, 21:14

Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 sty 2007, 22:17
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 31 sty 2007, 8:28
peyter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sty 2007, 11:41
peyter pisze:Tak to racja ze z Oliveira to był niewypadal tak samo ja kteraz bedzie z Ronaldo tylko z ta róznica, ze gdy kupowano Oliveire to ten miał za soba normalny sezon ligowy, a Ronaldo nie grał od poł roku w piłke, a kiedy ostatnio trenował to tez chyba juz nie pamieta.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sty 2007, 13:29
Zaza pisze:ZazaWitam tych co tesknią
Ja tylko przejazdem
Jak czytam co piszecie to mam ochote urządzić wam tu Grozny - jak śpiewa Tede. Aż przełamałem kurtyne milczenia bo [']
Ewa kochanie czy my na ten temat nie rozmawialiśmy już ? Wam też sie dziwie panowie ! Milan nie potrzebuje już tylko napastnika od bramek, którego tylko tak bedziemy rozliczali ! bo takich co grają w polu 16 metra rywala mamy dwóch, Gila i Pippo. Ile razy trzeba o tym pisać ? na tym polega filozowie Ancelottiego i 4-3-1-2 że jeden gra na szpicy a drugi ma wolną reke i może hasać ?
Rozliczanie Oliveiry tylko na podstawie bramek jest [']...
Bo np. Henry strzeli 10 bramek w sezonie a RVN 20Który bedzie bardzie porządany ? ceniony i potrzebny ? Henry
Mowa ... bo zaliczył 10 asyst
A takich dwa razy trudniej znaleśc niż snajperów al'a dostaw noge
Czemu Ty tego nie potraficie zrozumieć ? że Ancelotti w jakiś 60% jest zadowolony z RicardoOczywiście mógł by strzelic wiecej to pewne i pewnie sam Carletto tu ma jakies zastrzeżenia, ale jemu jest podtrzebny właśnie napastnik o takich cechach - wracający w linie pomocy, mogący huknać z 25 metrów, kreujący gre, wspomagający czy to Kake czy Seedorfa w rozgrywaniu. A nie napastnik który jest w polu i kończy akcje by poprawić statystyki - takich mamy
Na temat Ronaldo nie pisze bo mi sie relanium skończyło![]()
A ta cytowana piosenka Tedego jest w lewnym sesie o tym co sie stanie z Gallianim![]()
nie biorę jeńców to bez sensu,
oto cała moja filozofia,
im większy hałas tym więcej ofiar!
Mówią czas to pieniądz, mniej więcej,
jejor, zapłać, czas Ci poświecę,
chcesz być celem, zrób przelew,
ta reklama nie przejdzie parterem,
wiesz co będzie jak zrobisz zły ruch,
zobaczysz że nie szczędzę złych słów,
mam na Ciebie epitetów wachlarz,
a teraz król parkietu idzie się nachlać!
Pozdrawiam i życze by dziś było podobne widowisko co tydzien temu, wygramy 2:1oby ! Forza Milan !
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 31 sty 2007, 14:01
Yyyy, nie bardzo rozumiem o co chodzi. Gdzie ja napisałam coś złego o Ricardo? Podałam tylko jego statystyki. Zajmuję się nimi na stronie www.acmilan.pl, więc posiadam takowe informacje. Co nie oznacza iż mam coś do niego.Zaza pisze:Ewa kochanie czy my na ten temat nie rozmawialiśmy już ? Wam też sie dziwie panowie ! Milan nie potrzebuje już tylko napastnika od bramek, którego tylko tak bedziemy rozliczali ! bo takich co grają w polu 16 metra rywala mamy dwóch, Gila i Pippo. Ile razy trzeba o tym pisać ? na tym polega filozowie Ancelottiego i 4-3-1-2 że jeden gra na szpicy a drugi ma wolną reke i może hasać ?
Rozliczanie Oliveiry tylko na podstawie bramek jest [']...
Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 sty 2007, 14:05
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 31 sty 2007, 15:53
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 31 sty 2007, 18:52
Kod: Zaznacz cały
IL REAL MADRID RINUNCIA A RICARDO OLIVEIRA
31/01/2007
Trattativa definitivamente chiusa tra Real Madrid e Milan per Ricardo Oliveira. La trattativa tra Adriano Galliani e i dirigenti del Real si è infatti bloccata definitivamente a causa della norma Fifa che impedisce a un giocatore di firmare per tre club diversi nell'arco di una stagione. Il trasferimento al Real avrebbe avuto bisogno di una deroga della Fifa che i due club hanno preferito non chiedere.Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 31 sty 2007, 19:13
Najgłupsze jest to że dzisiaj Mascherano z WHU dostał pozwolenie od FIFA na przejście do Liverpoolu. Dlaczego w takim razie nie dostał go Olivieira? Bez sensu postępowanie, jak już się na coś zdecydowano to powinno się być konsekwentnym. W ten sposób Real został z jednym graczem na szpicy - Ruudem.Oficjalnie Oliveira zostaje w Milanie Jupi. Negocjacje zostały zakończone. Ze względu na przepisy, o których pisałam wcześniej, Realowi nie udało się wypożyczyć Oliego. Może to i dobrze
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sty 2007, 19:17
brylancik pisze:Najgłupsze jest to że dzisiaj Mascherano z WHU dostał pozwolenie od FIFA na przejście do Liverpoolu. Dlaczego w takim razie nie dostał go Olivieira? Bez sensu postępowanie, jak już się na coś zdecydowano to powinno się być konsekwentnym. W ten sposób Real został z jednym graczem na szpicy - Ruudem
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 31 sty 2007, 19:22
Aha, czyli Real nie dostał pozwolenia na transfer Olivieiry ponieważ zbyt późno poprosił złożył wniosek? Bezsensu. Skoro zastoswano coś takiego wobec jednego klubu to powinni być konsekwentni. Szczerze chciał bym poznać te "argumenty" The Reds.Moze dlatego, ze Liverpool złozył wniosek okolo 2 tygodnie temu... Plus Liverpool mial jeszcze jakies argumenty... Mascherano dostał wczoraj pozwolenie.
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 31 sty 2007, 19:31
brylancik prawda jest ponoć taka że Capello nie był przekonany do odsyłanie Marcelo do Castilli tylko po to by Ricardo Oliviera u nas grałbrylancik pisze:Dlaczego w takim razie nie dostał go Olivieira?
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 sty 2007, 19:34
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio