AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/
Reputacja: 0

Post autor: Ewa_ » 31 sty 2007, 14:01

Zaza pisze:Ewa kochanie czy my na ten temat nie rozmawialiśmy już ? Wam też sie dziwie panowie ! Milan nie potrzebuje już tylko napastnika od bramek, którego tylko tak bedziemy rozliczali ! bo takich co grają w polu 16 metra rywala mamy dwóch, Gila i Pippo. Ile razy trzeba o tym pisać ? na tym polega filozowie Ancelottiego i 4-3-1-2 że jeden gra na szpicy a drugi ma wolną reke i może hasać ?
Rozliczanie Oliveiry tylko na podstawie bramek jest [']...
Yyyy, nie bardzo rozumiem o co chodzi. Gdzie ja napisałam coś złego o Ricardo? Podałam tylko jego statystyki. Zajmuję się nimi na stronie www.acmilan.pl, więc posiadam takowe informacje. Co nie oznacza iż mam coś do niego.

Jeśli już rozmawiamy o Oliveirze to prawdopodobnie zostanie w Milanie :jupi:. Są takie same problemy jak były z Mascherano. Piłkarz nie może zagrać więcej niż w dwóch klubach w okresie od lipca do czerwca, a Ricardo był już zawodnikiem Sao Paolo i Milanu, więc jakiekolwiek przenosiny do Madrytu nie wchodzą w rachubę. Mam nadzieję, że Ricardo pozostanie w Mediolanie :pray:. Nadal ma wiele do zaoferowania.

FORZA MILAN :!:

PS. W przypadku Mascherano FIFA zgodziła się na jego przejście do Liverpoolu, ponieważ nie wliczyli okresu, kiedy w lipcu był jeszcze piłarzem Corinthians, bo potraktowali tamte rozgrywki jako już zakończone.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2007, 14:07 przez Ewa_, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Włochy”