FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 271

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 29 sty 2007, 22:46

i argentynczyk napewno znajdzie zatrudnienie szczegolnie po tym co teraz gra. Jedyny problem to duze zarobki Króliczka. Jednak czolowe kluby) bo do takich napewno bedzie chcial przejsc) sa w stanie placic mu tyle ile chce. Moze Juve?? Osoboscie watpie zeby gral w Turynie chcociaz gdyby sie tam dostal to napewno bylby wzmocnieniem.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 sty 2007, 11:41

Eto`o rozpoczal wczoraj druga i ostatnia faze powrotu do gry. Widze jednak, ze sztab jest bardzo ostrozny co do jego dalszych poczynan. Jutro prawdopodobnie oglosza kiedy wroci do gry. Chcialbym tylko, zeby wrocil odpowiednio szybko, zeby na mecz Z Liverpoolem byc w 100 % gotowym. Jestem jednak zdania, ze jego powrot bedzie mial miejsce na Camp Nou. Dlatego uwazam, ze Eto`o po raz pierwszy w tym roku wyjdzie na murawe w meczu przeciwko Racingowi. Podobnie jak Messi.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sty 2007, 11:50

Ehhh czuję się zobowiązany do poinformowania iż użytkownik BaSSu przyjął postawę a'la Dombroś i skopiował post (ten dotyczący Savioli co mi się tak podobał :roll: ) z innego forum. Co ciekawe prawdziwy autor tejże wypowiedzi pisze również u nas.

BaSSu [']

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 sty 2007, 11:59

ehhh tyle czasu BaSSu jest na forum z tego co widze, a takie rzeczy wyprawia. Przeciez to plagiat normalnie [*] .

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 30 sty 2007, 12:00

Mentor pisze:hhh czuję się zobowiązany do poinformowania iż użytkownik BaSSu przyjął postawę a'la Dombroś i skopiował post (ten dotyczący Savioli co mi się tak podobał Rolling Eyes ) z innego forum. Co ciekawe prawdziwy autor tejże wypowiedzi pisze również u nas.

BaSSu [']

Przyznaje się. Zrobiłem to dlatego że chciałem coś dodać do tego tematu a przeczytałem go na innym forum i myślałem ze coś wniesie do tematu. Jeśli złamałem zasady to proszę o bana.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 sty 2007, 12:46

Nie proś o bana tylko pisz samodzielnie :roll:

Wróćmy może do właściwego tematu. Jutro przecież gramy z Zaragozą :roll: Mecz jak dla mnie zbędny. Terminarz mamy bardzo napięty i szkoda tracić siły na CdR. Nie mniej jednak zawodnicy pewnie nie będą chcieli zupełnie przejść obok meczu a Zaragoza to przeciwnik dość renomowany jak na hiszpańskie warunki a więc można się spodziewać trudnego spotkania. Na dodatek sędziuje nasz dobry znajomy Rodriguez Santiago [']

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 sty 2007, 13:08

Ja uwzam za to, ze tym razem Rodriguez Santiago nie wyrzuci juz tak szybko naszego pilkarza z boiska. Wiadomo, ze decyzji sedziego sie nie krytykuje, ale to jest tylko czlowiek i pewnie swoje uslyszal po tym jak wyrzucil Ronaldinho rok temu. Teraz bedzie bardziej uwazal, bo jak by drugi raz popelnil podobny blad w "tym samym" spotkaniu, to raczej jego kariera sedziowska zostala by troche przystopowana.

Nie mniej jednak mysle, ze zawodnicy nie odpuszcza tego spotkania. Gdybysmy trafili na inna druzyna moglo by byc roznie. Ale na pewno bedzie chcieli sie odegrac za zeszly rok.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 sty 2007, 13:27

Spokojnie mozna jutro wygrac z Saragossa... Aimar oraz Pique kontuzjowani, wiec strata dwoch czołowych zawodnikow napewno odbije sie na ich dyspozycji. Zobaczymy czy Frank powola najmocniejsza dostepna kadre. Jesli tak to bedzie im zalezało na zwyciestwie. Napiety terminarz bedzie dopiero przy okazji rewanzu, teraz gramy "tylko" w lidze i w CdR, pozniej dojdzie LM... Dopiero od spotkania wyjazdowego z Valencia zacznie sie maraton trudnych i waznych spotkan.

Powrot Eto'o w meczu z Racingiem... Na spotkanie z Valencia bedzie juz gotowy jak i z Liverpoolem :wink:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 sty 2007, 16:38

Myslisz, ze Pique jest czolowym zawodnikiem w Saragossie? Mysle, ze nie. Mimo iz ostatnio grywal w pierwszym skladzie.

Z innej beczki Liverpool ponoc pozyskal Arbeloę z Deportivo oraz wypozyczyl na pol roku Mascherano z West Hamu. Mascherano nie ma ogrania meczowego, wiec ciekawy jestem jak wygladal by jego wystep przeciwko Barcelonie. Liga Mistrzow zapowiada sie coraz ciekawiej :p

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 sty 2007, 18:11

mistyk pisze:Myslisz, ze Pique jest czolowym zawodnikiem w Saragossie? Mysle, ze nie. Mimo iz ostatnio grywal w pierwszym skladzie.
Ja tak nie mysle, statystyki tak mowia. Jest podstawowym zawodnikiem.

Watpie takze, aby Arbeloa i Mascherano zagrali przeciwko Barcelonie. Hiszpan bedzie pewnie zmiennikiem Finnana. Obaj maja dosc malo czasu na zdobycie tak pewnego miejsca, aby zagrac w decydujacych spotkaniach w LM...

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 31 sty 2007, 15:46

a oto kadra na dzisiejsze spotkanie:
Jorquera, Valdés, Puyol, Giuly, Edmílson, Xavi, Gio, Saviola, Ronaldinho, Oleguer, Deco, Gudjohnsen, Iniesta, Zambrotta, Belletti i Márquez.
Trzeba poprostu zagrać dobry mecz

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sty 2007, 16:22

Obrazek

Tylko Jorquera to nowosc reszta podstawowy ostatnio sklad, choc osobiscie mysle, ze szanse dostanei od pierwszych minut Eidur. W Saragossie grac bedzie wychowanek Barcy Pique mimo, ze mial byc wyłaczony z powodu kontuzji. Gramy podstawowym skladem wiec licze na zwyciestwo...

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 lut 2007, 14:42

Czyzby nikt nie przejmowal sie porazka z Saragossa? Sadze, ze tak wlasnie, skoro brak tu odnosnie tego komentarzy.

CO mozna na temat wczorajszego meczu napisac. Ogolnie zagralismy dobrze w obronie i pomocy. Troche gorzej w ataku. No i jeden blad w obronie zadecydowal o poazce, ktora tak bardzo nie boli, zmartwilo mnie tylkop to, ze przegralismy na Camp Nou, bo juz nie pamietam kiedy schodzilismy tam pokonani.

Osobiscie jestem zdania, ze powinnismy sobie odpuscic drugi mecz, a przynajmniej nioe wystawiac wszystkich graczy z pierwszego skladu. Bo po co sie tak meczyc majac na uwadze tak napiety terminarz. A mecz na pewno do latwych nalezec nie bedzie.

Na koniec fotka dnia :p

Witam w domu Eto`o :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lut 2007, 15:59

mistyk pisze:CO mozna na temat wczorajszego meczu napisac. Ogolnie zagralismy dobrze w obronie i pomocy. Troche gorzej w ataku. No i jeden blad w obronie zadecydowal o poazce, ktora tak bardzo nie boli, zmartwilo mnie tylkop to, ze przegralismy na Camp Nou, bo juz nie pamietam kiedy schodzilismy tam pokonani.

Nie wiem, mi sie wydawało, ze to obrona jest najslabszym punktem. Marquez, naprawde sporo zawdziecza losowi, oby Thuram juz był gotowy w weekend. Zambrotta to jedyny pozytyw. Pomoc bardzo przecietnie, napad Iniesta, tylko ciagnie go do środka i za czesto stara sie wejsc z pilka do bramki. Jednak mi sie spodobało kiedy Iniesta zamienil sie pozycjami z Ronaldinho. Wygladało to dobrze, tylko szkoda, ze tego nie robia czesciej. Saviola zmarnował dwie świetne sytuacje. Ogolnie przed meczem mobilizowal ich Mentor i wyszlo jak wyszlo. Drugie spotkanie nalezy spisac na straty, chyba, ze ktos w Barcelonie ma naprawde apetyt na Copa del Rey. 8)

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 01 lut 2007, 16:05

Nie róbmy jakiejś wielkiej tragedii - wygrać w rewanżu 2-1 na La Romareda z Eto'o i Messim w składzie i awansować to nie problem... Byle tylko zdrowie naszym dopisywało, a wyniki będą coraz lepsze. 28 lutego Sammy stuknie dwa gole, wysłucha swoją porcję uh-uh, po której Zaragoza zapłaci zawrotną sumę 2,99 euro bo przecież walczymy z rasizmem, Jorquera znowu zaszmaci, ale far$a i tak połknie (awans) :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”