Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sty 2007, 16:28
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 31 sty 2007, 16:29
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 16:38
dla mnie też, ot tak napisałem, wiesz na początku myslałem, że to jakaś wielka potka to z ciekawości zajrzałem na onet bo tam zawsze o takich piszą i jak ujrzałem to się nie zdziwiłemtiaga pisze:Akarin, wybacz, ale dla mnie onet nie jest żadnym autorytetem jeśli chodzi o informacje dotyczące Bayernu.
Narazie oficjalna strona Bayernu milczy na ten temat, a to źródlo chyba jest najwiarygodniejsze.
wiesz, zostałeo jeszcze paru zawodników ze starej gwardii, poza tym to on zaczął stawiać np. na Owena i Schweiniego i chwałoa mu za to. Mam nadzieję, że szybko sie zrozumie z 'nowymi' i wszytko będzie jak po staremu.RóżA pisze:Ciekawe tylko ile zajmie Hitzfeldowi ułożenie zespołu...
tiaga pisze:Aż mnie zatkało...
mnie na początku też, bo myślałem, że będzie ajk zawsze ponarzekają, że nie umieją z takimi grać i tyle, a tu zrobili wszytskim niespodziankęLekki szok.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sty 2007, 16:46
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 31 sty 2007, 16:58
tiaga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 31 sty 2007, 17:06
Dzieki spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 31 sty 2007, 17:26
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 31 sty 2007, 17:42
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 17:46
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sty 2007, 18:04
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 18:07
do końca sezonu 2005/06Jarzinho pisze:Za długiego rozbratu z Bayernem nie mial, do kiedy mu Bawarczycy placili jeszcze poprzedni kontrakt..
wiemy i daltego cieszymy się jeszcze bardziejJarzinho pisze:a Real to chyba jego ulubiency.
szynko, czy nie szybko, miała być poprawa a jej nie było trzeba było jakos zareagować. A co do transferów to i tak jakby Ottmar został trenerem na poczatku stycznia to i tak by ich pewnie nie było. raczej wszystko planowane jest na kolejny sezon.Jarzinho pisze:Szybko dzialaja w Bayernie, tylko dlaczego po okresie przerwy i na zakonczenie okienka. Tak Ottmar mialby czas na "aklimatyzacje" i moze kogos by chcial sciagnac
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 31 sty 2007, 18:22
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 31 sty 2007, 19:07
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 31 sty 2007, 20:25
jeśli wyniki i gra będą dobre to nie mam nic przeciwko, żeby został nawet do końca swojej kariery. A to jest możliwe, bo również nie widzę sense, żeby zmieniać trenera co pół roku, to nie Real Madrytolson pisze:Hitzfeld to rozwiazanie tymczasowe, po sezonie przyjdzie ktos inny. Tylko nie wiem czy jest sens zmieniac co pol roku trenera . Magatha bardzo lubie, przede wszystkim za jego system treningowy. Nie jestem zwolennikiem zmiany trenera w trakcie trwania sezonu, ale w obecnej sytuacji bylo to chyba niezbedne.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 01 lut 2007, 18:22

- stary sklad w komplecie zwracam honorGomez pisze:Arrow z Nurynberga gramy w Piatek...2lutego Exclamation
vs. spyrczak
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio