Zdrowie ponad wszystko. Pozdro.
100% popracie, załosnedeltinho pisze:Rzeczywiście - cieszyć się z czyjejś kontuzji Załamujące.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sty 2007, 23:08
100% popracie, załosnedeltinho pisze:Rzeczywiście - cieszyć się z czyjejś kontuzji Załamujące.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 31 sty 2007, 23:10
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 sty 2007, 23:11
Jarzinho pisze:Kiedy Xavi czy Larsson odnosili kontuzje, kibice Realu potrafili pokazac klase. Za to szacunek im sie nalezy, podobnie w przypadku Raula, oczywiscie byli takze "inni" bbaros. no ale coz.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sty 2007, 23:12
Xavi i Larsson? Proszę Cię. Chyba nie masz pojęcia o czym w tym momencie piszesz.Jarzinho pisze:Kiedy Xavi czy Larsson odnosili kontuzje
Żałosne jest najbardziej to, że piszesz o czymś co nie miało miejsca. Żadnej radości z mojej strony nie było. Jedyne co można było wyczytać z moich postów to swego rodzaju satysfakcja, nic więcej.Jarzinho pisze:100% popracie, załosne
Nie popadajmy w skrajności deltinho. To jest piłka nożna. Tutaj Cole zawdzięczał wszystko Arsenalowi po czym wręcz odlał się na nasz herb i uciekł do największych rywali.deltinho pisze: Pomyśl o tym określeniu "sprzedawczyk" gdy w czasie pracy zawodowej konkurencyjna firma zaproponuje ci lepsze warunki.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sty 2007, 23:14
Nie popadajmy w skrajności deltinho. To jest piłka nożna. Tutaj Cole zawdzięczał wszystko Arsenalowi po czym wręcz odlał się na nasz herb i uciekł do największych rywali.deltinho pisze: Pomyśl o tym określeniu "sprzedawczyk" gdy w czasie pracy zawodowej konkurencyjna firma zaproponuje ci lepsze warunki.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sty 2007, 23:15
RóżA pisze:Xavi i Larsson? Proszę Cię. Chyba nie masz pojęcia o czym w tym momencie piszesz.
RóżA pisze:Żałosne jest najbardziej to, że piszesz o czymś co nie miało miejsca. Żadnej radości z mojej strony nie było. Jedyne co można było wyczytać z moich postów to swego rodzaju satysfakcja, nic więcej.
To byly wyrazy wspolczucia, a ogolnie ja poparłem deltinho, nie kierowałem słow do ciebie.RóżA pisze:Dobrze mu tak.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sty 2007, 23:16
To był przejaw satysfakcji co już wcześniej napisałem.Jarzinho pisze:To byly wyrazy wspolczucia
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 31 sty 2007, 23:18
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sty 2007, 23:18
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sty 2007, 23:22
A rower to prawie motocykl.Jarzinho pisze:Prawie to samo.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 sty 2007, 23:41
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sty 2007, 23:42
Napijcie się, a dopiero potem rozwalajcie.fieldy pisze:"napijcie się, ale nie rozwalajcie"
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 sty 2007, 23:44
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 sty 2007, 23:54
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio