Kto zostanie królem strzelców w Premiership w sezonie 06/07? - Strona 6

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto faworytem do tytułu króla strzelców Premiership sezonu 06/07?

Louis Saha
8
8%
Wayne Rooney
8
8%
Darren Bent
2
2%
Dymitar Berbatov
6
6%
Thierry Henry
36
35%
Andrij Shevchenko
12
12%
Yakubu Ayegbeni
3
3%
Dirk Kuyt
4
4%
Peter Crouch
9
9%
Didier Drogba
16
15%
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 28 paź 2006, 10:59

metol pisze:Słyszałeś takie powiedzonko: 'nadzieja matką głupców'?

Słyszałem, ale słyszałem również że 'nadzieja umiera ostatnia' :wink: Myślę że również moje słowa zapadną Ci w pamięci na niekrótki okres :P :lol:
metol pisze: tak pozostanie po dzisiejszym meczu, z tą małą różnicą, że Johnson jedynie umocni się na prowadzeniu do korony króla strzelców w Premiership

Niemożliwe. Już Gallas się o to postara :P

Arjenek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arjenek » 13 sty 2007, 23:20

Moim zdaniem królem strzelców Ligii Angielskiej zostanie Didier Drogba obecnie jest liderem z przewaga jednej bramki nad Cristiano Ronaldo.Mam nadzieje,ze czarnoskóry napastnik utrzyma ta forme i bedzie na koniec sezonu mógł sie cieszyć ze zdobycia korony strzelców.

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 13 sty 2007, 23:37

Arjenek pisze:Moim zdaniem królem strzelców Ligii Angielskiej zostanie Didier Drogba obecnie jest liderem z przewaga jednej bramki nad Cristiano Ronaldo.Mam nadzieje,ze czarnoskóry napastnik utrzyma ta forme i bedzie na koniec sezonu mógł sie cieszyć ze zdobycia korony strzelców.
W tym rytmie gry Chelsea bedzie mu bardzo trudno. Ronaldo to pomocnik, więc jego snajperstwo ustanie, ale jeżeli nie przebudzi się cała Chelsea to i sam Drogba nie ma co liczyć na specjalną bramkostrzelność. Sam nie wygra z 11-stką przeciwnika. Zresztą nie wygra ani sam, ani z rezerwowym składem The Blues, w którym występuje kilku piłkarzy na nominalnych pozycjach, co owocuje taką grą jaka jest obecnie.

Awatar użytkownika
Mistrzunho
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mistrzunho » 26 sty 2007, 18:30

Drogba Bedzie KRÓLEM strzelców. NIe ma innej opcji 8)

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 26 sty 2007, 18:36

Jezeli nadal bedziesz pisal takie posty skonczysz szybciej niz zaczales. NIe ma innej opcji 8).

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 sty 2007, 15:06

Walka o koronę Króla Strzelców rozpoczęła się na dobre. W tej chwili na czele klasyfikacji stoi gracz Chelsea Londyn- Didier Drogba- z 14 bramkami na swoim koncie. Tuż za nim jest Cristiano Ronaldo z dorobkiem 13 bramek. Najlepszą trójkę zamyka Robin Van Persie który strzelił do tej pory 11 goli. Niestety Holender w najbliższym czasie nie będzie w stanie powiększać swojego bramkowego dorobku :? Faworyt forumowiczów- Thierry Henry, ustrzelił na razie 9 bramek, ale wszystko wskazuje na to, że ta liczba będzie się systematycznie powiększać sprawą bardzo dobrej dyspozycji Francuza :]

Liso
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liso » 27 sty 2007, 16:07

RóżA pisze:Thierry Henry, ustrzelił na razie 9 bramek, ale wszystko wskazuje na to, że ta liczba będzie się systematycznie powiększać sprawą bardzo dobrej dyspozycji Francuza :]
Wydaje mi się, iż walka o tytuł najlepszego strzelca rozegra się pomiędzy: Henrym a Drogbą. To obecnie chyba najlepsi napastnicy w Premiership (nie liczę Larssona bo on dopiero zaczyna grać... :P ). Co do Ronaldo i Szewy jakoś ich nie widzę. Portugalczyk mógłby jeszcze powalczyć o koronę, jednakże to nie jest nominalny napastnik, więc ciężej mu o zdobycze. Z kolei Ukrainiec - darzyłem go sympatią gdy grał w Milanie, teraz niezbyt. Dla mnie w ogóle nie pasuje do stylu wyspiarskiego...

Rumcek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumcek » 27 sty 2007, 19:15

Ja postawilem na Drogbe. Jest rasowym snajperem i mysle, że wygra z Henrym.

Awatar użytkownika
Bruce
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bruce » 02 lut 2007, 10:26

Chciałbym napisać,że Shevchenko będzie królem strzelców ale po tym co pokazuje to raczej niemożliwe. Liczę, że zamiast Shevy o koronę powalczy Berbatov, chociaż Henry'ego będzie pokonać mu bardzo trudno.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 02 lut 2007, 15:12

dziwi mnie fakt dlaczego w ankiecie nie ma Ronaldo który ma niedużo straty do Drogby , na którego bym postawił , w takim wpyadku stawiam na Didiera który jest w dobrej formie i na nieszczescie moze ja utrzymać do końca sezonu

stwierdzenie obecny Król sztrzelców było skrótem myślowym
Ostatnio zmieniony 02 lut 2007, 15:37 przez Meczetinio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 lut 2007, 15:23

Czyli postawiłeś na Henry'ego?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lut 2007, 15:28

Meczetinio pisze:dziwi mnie fakt dlaczego w ankiecie nie ma Ronaldo który ma niedużo straty do Drogby
Może dlatego, że królem strzelców zwykle zostaje napastnik, a Ronaldo gra na skrzydle :> Co więcej ankieta nie powstała teraz, a chyba jeszcze przed startem rozgrywek :P

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 02 lut 2007, 17:00

Meczetinio pisze:dziwi mnie fakt dlaczego w ankiecie nie ma Ronaldo który ma niedużo straty do Drogby , na którego bym postawił , w takim wpyadku stawiam na Didiera który jest w dobrej formie i na nieszczescie moze ja utrzymać do końca sezonu

stwierdzenie obecny Król sztrzelców było skrótem myślowym
Jak powiesz z palcem na czym chcesz, że przed sezonem postawiłbyś na Ronaldo to stawiam Ci kompot.

Podejrzewam, że Meczetinio jest zupełnym przeciwieństwem mojego konta mailowego na interii, ktore jest nieograniczone, dlatego proponuje nie wytykać mu tego jednozdaniowymi postami przez każdego z userów pilka.pl. Bałagan się robi niepotrzebny. Dziękuję za zrozumienie, pozdrawiam, życzę miłego dnia. // warzywo potrafiące banować

słowo "warzywo" jest chyba obraźliwe. WP? :wink:
Ostatnio zmieniony 02 lut 2007, 19:32 przez Cris7, łącznie zmieniany 1 raz.

MajorQ
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MajorQ » 02 lut 2007, 18:27

Ja mam nadzieję że Henry jeszcze odrobi strate do pierwszego miejsca i pod koniec sezonu to miejsce zajmie :D

Awatar użytkownika
mnjhau
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mnjhau » 04 maja 2007, 16:20

cris będzie królem i już :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”