FMy - Strona 359

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
_Tiesto_
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Tiesto_ » 01 lut 2007, 2:07

Może mi ktos polecic jakiegos dobrego napastnika do Portsmouth. Cena do 7mln.

Cesar Delgado
Rodrigo Palacio ( choć nie wiem czy pójdzie za 7 mln. )
Każdy z nich jest gwarancja ok. 20 goli na sezon. Z tym że maja jedną wade, słaba skocznosc i gra głowa co troche umniejsza ich umiejetnosci na tle innych napastników.
Co do innych to:
Ernesto Farias
Walter Ranteira
Jeden taki, nie wiem jak sie nazywa, niby ma słabe noty, ale idelane na napastnika, obywatel Panamy chyba gra w Deportivo Cali.
Jo z CSKA

marcin778
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin778 » 01 lut 2007, 9:43

dostalem dodatkowe fundusze na transfery. mam 12mln. I chce kupic dobrego napastnika. Narazie zastanawiam sie nad : Kerlon, E.Delgado i Jo(najdrozszy z tych) . A co sądzice o Nelsonie Valdez z Borussi ??

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 01 lut 2007, 19:48

Kerlon to naprawde ogromny talent :) Jo niemasz sobie co zawracać glowy :P a Valdeza nigdy nie sprawdzałem :P Higuain też dobry choć u niektórych słabo grywa :D to u mnie jest pierwszym rezerwowym napastnikiem :D

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 02 lut 2007, 16:37

Akarin pisze:Czy aby na pewno go dobrze usatwiłeś na boisku Question Razz
Tak napewno dobrze :P srodek pomocy ;) mozliwe ze masz racje z ta aklimatyzacja bo teraz z nudow sledze mecze newcastle i w kazdym meczu 8-9 :shock:
Akarin pisze:Ale to już chyba nie Twoje zmartwienie, no chyba, że Cię znów zatrudnią Razz
Niestety nie moje :P Laudrupa, ale tak jak napisalem po moim odejsciu Kim gra jak z nut :P

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 02 lut 2007, 18:07

Gram Sparta Praga i po pierwszym sezonie potrzebuje srodkowego obronce/libero (najlepiej) do 2 mln i obowiazkowo z Europy a najlepiej z czech,slowacji,serbii,bulgarii lub bialorusii

z gory thnx :P

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 02 lut 2007, 18:08

potrzebuje jakiegoś sprawdzonego rezerwowego do Man Utd na obrońce :D ma ktos ? :D bo Djourou zaczyna sie powoli burzyć :P a Vidić to nie piłkarz który mógłby siedzieć cały czas na ławie :P dwójka PIQUE+RAMOS jest nie do ruszenia ^^ kończe sezon 10-11 powoli.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 lut 2007, 18:46

:arrow: Wiecie może kiedy wyjdzie patch (tak to się zwie?) aktualizujący składy po zimowym (styczniowym) okienku transferowym :?:

:arrow: Jak nazywa się coś tam poprawiające błędy w grze, chodzi mi o dokładną nazwę bo trochę przeglądałem strony z FM i na początku wyszło coś co nie poprawiało wszystkich błędów. Teraz ten programik poprawia już wszystko :?:

:arrow: Możecie mi polecić jakieś talenty z górnej półki :?: Chodzi mi o wzmacnianie nimi: Romy, Valencii, i West Ham 8) Może macie jakieś swoje wynalazki ale sam oczywiście też trochę poszperam w necie :wink:

marcin778
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin778 » 02 lut 2007, 19:42

Yukasz pisze::arrow: Możecie mi polecić jakieś talenty z górnej półki :?: Chodzi mi o wzmacnianie nimi: Romy, Valencii, i West Ham 8) Może macie jakieś swoje wynalazki ale sam oczywiście też trochę poszperam w necie :wink:
Guardado- lewa pomoc - Meksyk
Steven Taylor
Adu
Borre
Pineda - obrona - Meksyk
Denilson - pomoc - Arsenal
Fernandes - Benfica

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 lut 2007, 23:16

Vela, Zuniga, Hobbs, Micah Richards, Cardenas, Rodallega, Renteria, Zapata, Guardado, Schmoller, Diaby, Gourcuff, Celsinho, Jo, Bendtner, Felipe (Udinese), Lucas (Udinese), Sobis, Rafinha, Marcelo, Palacio, Slavkovski, Falcao, Raul Garcia,

Z tych bardziej znanych to Aguero, Anderson (Porto), Kompany, Borre, Fabregas, Senderos, Djourou, Anton Ferdinand, Ramos, Gago, Higuain, Messi, C. Ronaldo, Rooney, Podolski, Diego, Boijnov, Albiol, Alves czy Rossi (Manchester).

Mając tych graczy nie masz sobie równych :]

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 lut 2007, 1:07

Wrzucam obraz raz do Alcohola, raz do Daemona i mam ten sam problem :evil: Po odpaleniu gry wyskakuje mi komunikat 'Please insert the CD-ROM, select OK and restart application' :mać: Ustawiam też zgodnosc z Win NT 4.0 i nic. Jeszcze coś ustawialiście bo ja nic więcej nie przestawiałem :?: Motyla noga :mać: Pomożecie :?: Może jakiegoś cracka musze jeszcze ściągnąc :?:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 lut 2007, 1:27

Potrzebny Ci będzie crack. Jeżeli takowego nie posiadasz to będziesz musiał kupić oryginalną grę :P Albo po prostu zgłoś się do mnie na gg...

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 04 lut 2007, 22:48

Ostatnio do młodzieżówki mojej dołączył zawodnik który ściął mnie z nóg :D :P :twisted: Nippol Patcharawongsakda i jest anglikiem ^^

marcin778
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin778 » 09 lut 2007, 19:29

Zaczynam grać Valencia i mam jedno pytanie. Mam okolo 35m i chce kupic napastnika. Tevez i Sobias nie chca przejsc narazie bo dopiero co przyszli do swoich klubow( west ham i betis). Moze Adriano ale nie wiem czy bedzie chcial przejsc. Klose odpada bo juz przeszedl do Man Utd.
Kogo polecicie??

Awatar użytkownika
piorun13
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 10 lut 2007, 18:33

Gram juz czwarty sezon ATLETICO MADRYT i w pierwszym sezonie wygralem la liga i puchar krola, w drugim obronilem te dwa trofea i dodatkowo wygralem Lige Mistrzow, w trzecim sezonie wygralem ponownie te trzy trofea, a teraz w czwartym sezonie wyszedlem juz z grypy ligi mistrzow i po 10 kolejkach mam trzecie miejsce w laliga(3pkt strat do lidera) Oto moj sklad i przyblizone wartosci w mln euro zwodnikow:
BRAMKARZE:
LEO FRANCO - 4
ARTUR BORUC - 5
OBRONCY:
GIOURKAS SEITARIDIS - 6
JUAN VALERA - 5
PABLO - 8,5
JOHAN DJOROU - 11
GERARD PIQUE - 8
SERGIO RAMOS - 28,5
ANTONIO LOPEZ - 6
MARCELO - 11,5
POMOCNICY:
MAXI RODRIGUEZ - 23
LEO MESSI - 39
JESUS NAVAS - 12
SHERMAN CARDENAS - 8
FERNANDO GAGO - 12
GABI - 8
JOHN OBI MIKEL - 11
JOSE MANUEL JURADO - 7
HATEM BEN ARFA - 12
MARTIN PETROV - 8
MIGUEL - 8
NAPASTNICY:
FERNANDO TORRES - 45
SERGIO AGUERO - 25
ROBIN VAN PERSIE - 20
MACIEJ ZURAWSKI - 8
PABLO VITTI - 10
V. HLEB - 6,5

Wiekszosc transferow przeprowadzilem za darmo, na prawie bossmana jak byli( Ben Arfa, Navas, Zurawski, Diorou, Obi Mikel)
Natomiast np. Messiego kupilem tylko dlatego ze nie lubil swojego menagera i byl na liscie transferowej kupilem go za 35mln!!! A Ramos mial klauzule odejscia 28,5 to go wzialem:)
JESLI JEST KTOS KTO NIE WIERZY TO CHETNIE WYSLE NA MAILA SCREAN SKLADU.

POZDRAWIAM FM"OWICZOW:)

P.S Stan uzaleznienia juz mam napisane: "PRAWDZIWY MENAGER NIE MUSI JESC":)

Awatar użytkownika
piorun13
Skład C
Skład C

Do marcin778

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 11 lut 2007, 21:01

Jesli szukasz napastnika za 35 mln to Teveza nie kupisz za tyle nigdy, u mnie w trzecim sezonie przeszedl do barcy za 82mln!!!
Proponuje Ci kupic np. van persiego, baptiste, Toniego, Miste lub Zurawskiego. Poza tym dobrym rozwiazaniem moze byc wypozyczenie ja w kazdym sezonie wypozyczam kogos jako rezerwowego napastnika, ktory w razie kontuzji wchodzi do skladu tacy pilkarze jak( Carlos Vela, Adebayor, Alan Smith, D. Cisse) byli u mnie i sie nawet sprawdzili. Jesli zamierzasz grac troszke dluzej niz jeden czy dwa sezony to polecam takich zawodnikow jak (Ibrahima Diaby, Pablo Vitti, Sherman Cardenas, Hatem Ben Arfa) kupisz ich za male pieniadze a rozwijaja sie naprawde na genialnych zawodnikow.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”