Janio pisze:Ja męczyłem je rok temu, dwa lata temu i trzy lata temu
Janio pisze:Dlatego teraz postanowiłem zdać je gdzie indziej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 lut 2007, 18:34
Janio pisze:Ja męczyłem je rok temu, dwa lata temu i trzy lata temu
Janio pisze:Dlatego teraz postanowiłem zdać je gdzie indziej
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 02 lut 2007, 20:15
chyba dam ta koncowke do zlotych ustDon Juan pisze:Takie bezsensowne gry tak samo obniżają inteligencje jak czytanie i odpisywanie na posty na tym forum.
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lut 2007, 21:45
A Twoja skromna osoba jest tylko i wyłącznie potwierdzeniem tejże błyskotliwej regułyDon Juan pisze:Takie bezsensowne gry tak samo obniżają inteligencje jak czytanie i odpisywanie na posty na tym forum.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 lut 2007, 21:45
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 02 lut 2007, 21:49
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 02 lut 2007, 21:57
Nie będę już pisał, iż moim zdaniem, jestem osobą obdarzoną dużą inteligencją, jeżeli można się tak wyrazić (czyt. jeżeli można napisać "dużą inteligencją") bo wiem, że i tak mi w to nikt nie uwierzy.RealFan pisze:A Twoja skromna osoba jest tylko i wyłącznie potwierdzeniem tejże błyskotliwej reguły Rolling Eyes
O kurna, konkurencja widzę...Meczetinho i tak nic/ nikt nie pobije
Don Juan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 lut 2007, 22:00
Don Juan pisze:czyt. jeżeli można napisać "dużą inteligencją") bo wiem, że i tak mi w to nikt nie uwierzy.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lut 2007, 22:06
hmm...jesteś już na tym forum ładne parę miesięcy więc może jednak jakiś ślad to na Tobie pozostawiło. Patrząc z resztą na Twoją teorię trzeba się zastanowić, skąd wytrzasnąłeś te wnioski:Don Juan pisze: każdym razie ja mam napisane dopiero 78 postów. W porównaniu do Twoich 1196 to mało więc jeżeli nawet mam niski poziom intelignecji to nie jest to, w tak dużym stopniu, spowodowane tym, że pisze na tym forum.
Myślałem, że to z obserwacji własnej osoby, bo skąd by indziejDon Juan pisze:obniżają inteligencje jak czytanie i odpisywanie na posty na tym forum.
Co do tego to chyba lepiej pasowałoby wysokim ilorazem inteligencjiDon Juan pisze:dużą inteligencją
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 lut 2007, 22:08
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 02 lut 2007, 22:10
Jeżeli nawet ktoś mi uwierzy, to ja mu nie uwierze, że on w to wierzy więc tak czy siak nie osiągne satysfakcji z tego, że ktoś w to wierzyNie wiem, czy ktoś Ci uwierzy...ja nie uwierzyłem Razz
Don Juan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 lut 2007, 22:13
A Twoja mama wierzyDon Juan pisze:Jeżeli nawet ktoś mi uwierzy, to ja mu nie uwierze, że on w to wierzy więc tak czy siak nie osiągne satysfakcji z tego, że ktoś w to wierzy
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 lut 2007, 22:13
Ty już mu lepiej porad nie udzielajSero pisze:Proszę Cię tylko nie rozmawiaj zbyt długo z Meczetinho bo mielibyśmy istną burzę muzgów.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 lut 2007, 22:19
To Was jest więcejDon Juan pisze:Dodam jeszcze, że w niektórych kręgach jestem uważany za intelignetnego.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 02 lut 2007, 22:19
Don Juan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 lut 2007, 22:21
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio