Prison Break - Strona 12

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 29 sty 2007, 14:19

Jagiellonczyk pisze:Teraz co tydzien ma byc 1 odcinek, a pozniej CSI....
aha :roll: czyli srednio :? tak wiec tym bardziej bede musial zaczac ogladac na wlasna reke bo widac na polsat liczyc nie mozna :roll:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 sty 2007, 16:16

A może ktoś wrzucić te dwa wczorajsze odcinki? Niestety nie mogłem ich obejrzeć :? Będę bardzo wdzięczny.

Aaa, tylko nie torrenty :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 sty 2007, 16:37

Wielkie dzięki, pora nadrobić zaległości :]

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 29 sty 2007, 16:38

Nie ma sprawy. Ja zanim ukazal sie pilotazowy odcinek 14 z drugiego sezonu to obejrzalem wszystkie 13 z 2 seri ;) naprawde warto popatrzec :))

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 29 sty 2007, 17:36

moglbym prosic o pliczki torentowe z pieerwszych dwoch odcinkow?tylko nie ze strony torrenty.org bo nie mam tak konta-moglby ktos wrzucic je na jakis serwer

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 02 lut 2007, 16:50

Dysponuje ktos linkami do 15 odcinka 2 sezonu :> jak tak to prosze o zapodanie :P ;)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 02 lut 2007, 18:45

ooo dzieki wielkie Bonso ;) ja jestem swiezo po nadrobieniu zaleglosci, czyli po obejzeniu pierwszego calego i 14 odcinkow drugiego sezonu :P naprawde wciagajacy serial, duzo nieoczekiwanych zwrotow akcji, zwlaszcza to jak Sucre zabiera plecak z pieniedzmi reszcie a pozneij okazuje sie ze wszystko zaplanowane przez Michaela no moze z wyjatkiem wybryku T-Baga :P naprawde swietny serial, czekam na wiecej 8)

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 lut 2007, 20:46

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 lut 2007, 22:23

Beka jest teraz, wszyscy się tym podniecają, a ja już daleko sprzodu przed nimi ;p kazdy sie tylko pyta 'a powiedz czy odetna palec scofieldowi' :P

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 lut 2007, 22:25

Paszti pisze:kazdy sie tylko pyta 'a powiedz czy odetna palec scofieldowi
:lol2: Ciebie też ? każdy kto się dowiaduje, że już to oglądałem zadaje takie pytanie :lol2:

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 02 lut 2007, 22:35

hehe a mnie kazdy pyta czy mu przegram wszystkie odcinki pierwszego i drugiego sezonu bo nie chce im sie czekac na nastepny w polsacie... a pomylec co my przezywalismy czzekajac tygodnaimi na odcinek w FOX :>

Awatar użytkownika
berni
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: berni » 02 lut 2007, 23:40

Odradzam wszystkim oglądanie Prison'a na Polsacie. Wersja z lektorem, reklamami, w której słychać lektora, a bardzo słabo głosy bohaterów i muzykę, w porównaniu z oryginałem jest bardzo bardzo bardzo słaba i odbiera temu serialowi bardzo fajny klimat. Oryginalna wersja jest o niebo lepsza, więc jeśli ktoś chce ściągać odcinki z lektorem - to szczerze odradzam i polecam oryginalną wersję z napisami. Na necie można ściągać wersje w rmvb, więc ściąganie nie zajmuje dużo czasu. Ja, mimo iż jestem po 15. odcinku drugiego sezonu i oglądam odcinki na bieżąco, także oglądnąłem dwa pierwsze odcinki na Polsacie, i pewnie jak będzie możliwość to oglądnę i resztę, ale to tylko z ciekawości i żeby przypomnieć sobie jak to było od początku. Ale podkreślam - wersja orygnalna jest znacznie lepsza i jeśli ktoś naprawdę chce 'poczuć' ten serial, niech przerzuci się na oryginał. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2247
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 lut 2007, 12:44

berni pisze:Odradzam wszystkim oglądanie Prison'a na Polsacie. Wersja z lektorem, reklamami, w której słychać lektora, a bardzo słabo głosy bohaterów i muzykę, w porównaniu z oryginałem jest bardzo bardzo bardzo słaba i odbiera temu serialowi bardzo fajny klimat.
Phi tam. Ja staram się nie wybrzydzać :P
Nie mam w zwyczaju oglądać nic na kompie, więc tylko czekałam aż wreszcie puszczą ten osławiony serial w TV. Nareszcie się doczekałam i jestem zachwycona, a jakże... :)
Czasem ciekawość mnie zżera, co będzie dalej, ale nauczyłam się już dawkować szczęście powoli :P I dlatego rozwiązanie 'raz na tydzień' mi pasuje, o! :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”