Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 02 lut 2007, 22:23

Ebi pisze:Teraz wychodzi ta ciemnota i konserwatyzm u Hoennesa, który psioczy że mają silna kadrę i nie trzeba nowych graczy.
no co Ty, przecie mamy supre-hiper silną kadrę, a obrona to narmalnie nie do przejścia. A napastnicy to już w ogóle kosmos, nikt ich nie zatrzyma. Drugi mecz bez strzelonego gola [']. I co Hitzfeld może zrobić skoro im się grać chyba nie chce? I ten cholerny pech, kontrolujemy grę oni kontrują, mają 5 szans o strzelają 3 bramki. A u nas w formacji ofensywnej nic się nie działo. Jeszcze Schweinsteinger załapał 5 żółtko i nie zagra z Arminią. Jak z nimi nie zdobędziemy pierwszych 3 pkt w tym roku to ja już nie wiem z kim :/ . O mistrzostwie już nie myślę, bo nie ma po co. Niech gracze zaczną grać, a nie liczyc kasę, a Pizza ['] to też zacząlby w końcu udowadniać, że na nawy kontrakt zasługuje. Do naszej obrony możliwy jest tylko jeden komentarz --> czekamy na powrót Ismaela. Brak słów, co może trener skoro graczom się nie chce, jeden Scholl wszedł na parę końcowych minut i więcej zrobiłw ofensywie niż Pizza ['] i Podolski razem wzięci.
Nic tylko czekać na kolejny weekend może będzie lepiej :roll: co ja piszę, musi a nie może. Albo do lata, na zapowiedziane wielkie transfery. Albo jest i 3 opcja, Hitzfeld weźmie ich w garść posadzi gwiazdorów na ławie, da grać tym którzy chcą grać dla klubu, walczyć o LM. I w tą opcję najbardziej wierzę :wink: .

Wróć do „Niemcy”