FMy - Strona 10

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 29 gru 2004, 20:18

KUBA pisze:ej a jak się zapisuje,bo ja zapisałem,wyszedłem z gry i nie miałem gry której wsześniej zapisałem.pomóżcie!!!!
Taki sam problem miało kilku moich kumpli, to jest ponoć jakiś błąd przy wpisie w rejestrze. Oni zrobili formata i teraz im działa wszystko poprawnie.

Ktoś poszukiwał bramkarzy, ja prponuje:
-Fernando Henrique (20 lat, BRA, Fluminese, wart ok. 2mln)
-Igor Ankinfeev (19 lat, RUS, CSKA)

Po za tymi zawodnikami co już wcześniej proponowałem to prponuje także:
-Armando Iodice (18 lat, WŁO, Juventus, OP L)
-Fred (20 lat, BRA, Cruzeiro, N) - tego szczególnie polecam
-Antonio Silvano (16 lat, WŁO, Milan, OP Ś) - jak na swój wiek znakomity

Jak już pisałem warto w nich zainwestować, ponieważ po dwóch sezonach stają sie wielkimi gwiazdami, jednak na początku trzeba mieć cierpliwość!

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 gru 2004, 20:58

KUBA pisze:ej a jak się zapisuje,bo ja zapisałem,wyszedłem z gry i nie miałem gry której wsześniej zapisałem.pomóżcie!!!!
Kuba mialem identyczny problem....wiesz co zrobilem....zainstalwalem gre tam gdzie gra sama chcial( C:\Program Files....) a nie wybieralem sam..i wtedy dziala....nie wiem czemu ale mi pomoglo....

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 29 gru 2004, 21:03

Gra podobno nie jest do końca udana. Jest także wiele trudniejsza od Ceema 2003/2004. Lepszy według mnie jest trochę Total Club Manager 5

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 29 gru 2004, 21:06

Mikusinski pisze:Gra podobno nie jest do końca udana. Jest także wiele trudniejsza od Ceema 2003/2004. Lepszy według mnie jest trochę Total Club Manager 5
Nie rozumiem wypowiedzi, czemu jest nieudana?? ja nie wiem o co ci chodzi z poziomem trudnosci przeciez nie ma zadnych poziomow trudnosci jesli sie na tym znasz :!:
Ostatnio zmieniony 29 gru 2004, 21:43 przez mimek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Lokalizacja: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 ORA, England :)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 29 gru 2004, 21:41

Ja kupiłem oryginał w dzień premiery i niemiałem żadnych problemów :D A co do wpowiedzi mikusinskiego lekko mnie zdziwła, niewidze różnicy ale nawet gdy by był trudniejszy to chyba dobrze nie :D

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 gru 2004, 22:14

Acha kuba...jeszvccze formata zrobilem..i wszystko elegancko chodzi.... :) :) :) ...wg mnie gra jest bardzo udana i duzo lepsza od TCM 2005.....a jak jest trudniejsza to jest to jej plusem :) :) :)

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 29 gru 2004, 22:19

dzięki wam za rady.jutro odinstaluje.

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 gru 2004, 23:22

Jak nie pomzoe to sformatuj i bedzie OK :)

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 30 gru 2004, 10:42

dobra :P

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Spox gra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 gru 2004, 11:33

Dla mnie gar jest zjeb...fajna. Moze niektore bledy trzeba poprawic w przyszlosci (teraz zaden mi nie przychodzi do glowy ale wiem ze jakies sa)
Jednak na dzisiejsze czasy gra jest ekstra.
Gram Interem 2 sezon i jak narazie wygralem L.M. bo Serie A przegralem 1 pkt z Milanem :?

FORZA INTER na zawsze!

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 30 gru 2004, 11:46

Sławek pisze:a jakie KOTEK masz ligi wlaczone???...piales ze trzy ale jakie sa wg ciebie najlepsze i niezbedmne do dobrej gry..?
1. Bundesligę, Eredivisie i Erestedivisie
2. Zależy kim chcesz grać :) Jak gram Ajaksem to nie potrzebuję ligi polskiej czy angielskiej, a niemiecką wziąłem bo tak :wink:

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 30 gru 2004, 11:57

no ja bym chcial grac Manchesterem Unieted oczywiscie :D ...jak na poczatek...ale w poprzedniego managera gralem 3-lgowym Vitese w lidze wloskiej...i doszedlem do 1 ligi...fajnie bo masz tam wieksze mozliwosci scoutowania...nie tak jak grasz manchesterem bo wtedy bierzesz samych najlepszych...a tam musisz zaczynac od zera...a jeszcze jedno pytanie...masz wlaczone "WSZYSCY ZAWODNICY" i tam kraj podajesz?....bo to pomaga chyba w transerach...

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 30 gru 2004, 12:51

Sławek pisze:no ja bym chcial grac Manchesterem Unieted oczywiscie :D ...jak na poczatek...ale w poprzedniego managera gralem 3-lgowym Vitese w lidze wloskiej...i doszedlem do 1 ligi...fajnie bo masz tam wieksze mozliwosci scoutowania...nie tak jak grasz manchesterem bo wtedy bierzesz samych najlepszych...a tam musisz zaczynac od zera...a jeszcze jedno pytanie...masz wlaczone "WSZYSCY ZAWODNICY" i tam kraj podajesz?....bo to pomaga chyba w transerach...
Nie, nie włączałem tego, ale Argentyńczyków i Brazylijczyków jest aż nadto :wink:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 30 gru 2004, 14:57

ryzy89 pisze:Acha kuba...jeszvccze formata zrobilem..i wszystko elegancko chodzi.... :) :) :) ...wg mnie gra jest bardzo udana i duzo lepsza od TCM 2005.....a jak jest trudniejsza to jest to jej plusem :) :) :)
Ryzy tylko jest mały problem, ty nie grałes w Total Club Manager, więc skąd wiesz że FM jest lepszy????????Zgadzam się jednak z tym, że jeżeli jest trudniejsza to jest jej plusem!!!

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 30 gru 2004, 22:32

a ja rozwiązałem problem w inny spób,niż formatowanie dysku.zadzwoniłem do gościa z cdprojekt,i on podał mi strone interetową,www.cdprojekt.info,i tam jest dział pomoc(lub coś w tym rodzaju niepamientam :D ) tam było napisane że trzeba stworzyć nowy folder:"user data",i wejść do tego folderu,i stworzyć nowy folder "games",i zgrać tam wszystkie swoje zapisane gry,potem trzeba wejść do gry i wczytać gre,noi elegancko.pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!1

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”