i tu jest problem, wierzymy do konca.John Travolta pisze:a Arsenal nie moze złapac odpowiedniego rytmu.
Sedzia ['] jak za takie wejscie w Premiership sie dostaje czerwien to ja dzieki.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 lut 2007, 19:38
i tu jest problem, wierzymy do konca.John Travolta pisze:a Arsenal nie moze złapac odpowiedniego rytmu.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 lut 2007, 20:10
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lut 2007, 20:17
czy to czasem nie byl sam wykonawca rzutu karnegoRóżA pisze:Gracz Boro (nawet nie wiem dokładnie kto) wychodził sam na sam
RóżA pisze:a mieliśmy zacząć walczyć o mistrza...
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 lut 2007, 20:27
Jakbym nie byl kibicem Arsenalu to bym sie z toba nie zgodził. Boro gralo lepiej.czeher pisze:Ogolnie sprawiedliwy remis,
Zajebiste! Aliadiere wychodzil sam na sam, ale Pogatez nieźle to przecial.czeher pisze:Poza tym dobre prostopadle podanie Denilsona
Po meczu z MU wszystko fajnie sie ukladalo. (w ogole w styczniu gralismy bardzo dobrze). Jednak nie ma co sie ludzic. Mistrza miec nie będziemy, przegraliśmy go na początku sezonu. Sukcesem bedzie trzecie miejsce.RóżA pisze:Remis... kolejny... a mieliśmy zacząć walczyć o mistrza...
na 100% Yakubu. W poprzednim poscia napisales, ze Senderos go scial z nog? No to bedziesz musial sobie te powtórki jeszcze raz obejrzeć. Zlapal go za ramie a ten upadl w stylu Cristiano Ronaldo. Oczywoscie karny sie nalezal, ale nie czerwona kartka.Nie mam pojęcia kto był faulowany. Powtórek nie chce mi się na razie ściągać Razz
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 03 lut 2007, 20:27
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 03 lut 2007, 20:45
Wydawało mi sie ze juz wyszedł z piłką poza pole karneTym bardziej że przepisów nie przekroczył.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 03 lut 2007, 20:46
John Travolta pisze:Wydawało mi sie ze juz wyszedł z piłką poza pole karne Rolling Eyes
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 lut 2007, 23:49
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 lut 2007, 23:57
fieldy pisze:Moim zdaniem nie powinno być karnego. Senderos położył mu rękę na ramieniu, a ten poczuł kontakt i upadł. Z drugiej strony powinna być kartka dla Jensa - za wyjście z piłka poza pole karne.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 lut 2007, 0:43
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 04 lut 2007, 11:00
on go powalil a nie "polozyl reke na ramieniu"-czerwona kartka ewidentna(jako ze Yakubu wychodzil "sam na sam" z bramkarzem) z tym ze mnie sie wydawalo ze Senderos zaczynal go faulowac przed szesnastka.fieldy pisze:Moim zdaniem nie powinno być karnego. Senderos położył mu rękę na ramieniu, a ten poczuł kontakt i upadł
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 lut 2007, 14:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lut 2007, 13:51

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 lut 2007, 0:15
Zajebiscie.Arsenal today enters into an exclusive agreement with Kroenke Sports Enterprises (KSE) — the leading live sports and entertainment group based in Denver - with the primary aims of building the Arsenal brand in the US; helping to improve the quality of football at MLS team Colorado Rapids and supporting grassroots football in the US.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lut 2007, 13:19
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio