Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 sty 2007, 23:24
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 24 sty 2007, 11:35
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 sty 2007, 12:17
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 24 sty 2007, 12:27
Uśmiałem się jak to zobaczyłem. Chciałem wkleić to samo, tylko w troche innym kontekście. Mianowicie, chciałem napisać coś w stylu:Babel pisze:W poprzednim poście pisałem o braku armaty na prawym skrzydle w drużynie PZU. Oto alternatywa.
http://www.siatka.org/?kibic.aktualnosc ... d9f2747c7a 831cc3b747d356e67d3
Szansa pozyskania takiego gracza jest niepowtarzalna. Działacze Olsztyna do roboty!!!
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 sty 2007, 12:59
Tylko Bojovic był wypożyczony do Grecji z włoskiego Montichiari, kiedy to nie zgodził się na propozycje Julio Velasco - zmiane pozycji na przyjmującego. I niestety ma on jeszcze ważny kontrakt z Montichiari i pewnie możliwa jest tylko opcja wypożyczenia do końca sezonu. Za rok pewnie zagra juz we Włoszech.bellus pisze:Szkoda, że nie stąło się to 5 miesięcy później. Skra traci Wlazłego i zastepuje go jednym z największych talentów siatkarskich na świecie.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 sty 2007, 0:06
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 sty 2007, 0:20
Ja miałem być dzis na Resovii, ale przez sesje nie bardzo skupiałem sie na datach i dopiero wczoraj zorientowałem się, że to już 27 styczeń. Choc rok temu widziałem w akcji Wlazłego i jeszcze ubiegłoroczna maszynke do wygrywania Skry. Na żywo ataki Szampona robią jeszcze większe wrażenie niz w TV. Postaram się wybrać na PZU Olsztyn lub na Czewe.bellus pisze:trochę szkoda studenckich funduszy.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 31 sty 2007, 10:15
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 01 lut 2007, 19:06
bellus pisze:Ja jednak wole wierzyć, że Neroj zagra świetny mecz, poprowadzi nas do zwycięstwa i rozpocznie nowy etap w swojej karierze.
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lut 2007, 19:51
Czy ja wiem czy nie jest zleLookAsh pisze:Przy okazji wyjasnilo sie, kto bedzie rywalem Skry w nastepnej rundzie. A bedzie nim Mallorca, czyli nie jest zle, bo grunt, ze nie trafilismy na zadna druzyne z Wloch lub Rosji.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 01 lut 2007, 23:39
Niestety nie mogę Ci powiedzieć nic więcej nie miałem czasu oglądać. Z tego co czytałem i rozmawiałem - słyszałem to zagrał co najmniej poprawnie - czyli tak jak gra Dobrowolski, bo nikt mi nie powie, że jest to wirtuoz. Atutami Neroja było to z czego jest znany - blok, zagrywka i ponoć władował atak z drugiej piłki w 3 metr.LookAsh pisze:Neroj podobno bardzo dobrze zagral i nie popelnial wielu bledow, ale wolalbym wiedziec cos wiecej.
bellus powiedz dokladnie jak gral Bartek a szczegolnie jak rozegranie mu wychodzilo Smile
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 lut 2007, 23:44
Alexis Gonzalez jest libero. U Hiszpanów zaskakiwac może dobra skuteczność ataku, a nie świetne przyjęcie czy obronabellus pisze:mają najlepszego przyjmującego LM
Mit może pękł, ale jeszcze nie jedna drużyna potknie się na trudnej hali JSW i jest to handicap Jastrzębian. Zrestzą co to za mit? Skra zdobyła mistrza w ubiegłym roku własnie w tymże "kurniku".bellus pisze:Wczoraj pękł mit hali w Jastrzębiu
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 03 lut 2007, 8:05
Mit nie mit, kibice Jastrzębia zawsze twierdzą, że u nich na hali pokonają każdego.Babel pisze:Mit może pękł, ale jeszcze nie jedna drużyna potknie się na trudnej hali JSW i jest to handicap Jastrzębian. Zrestzą co to za mit? Skra zdobyła mistrza w ubiegłym roku własnie w tymże "kurniku".
Przyznaje się, że nie sprawdziłem na jakiej pozycji gra. Popatrzyłem tylko na wyróżnionych graczy we wszystkich kategoriach.Babel pisze:Alexis Gonzalez jest libero. U Hiszpanów zaskakiwac może dobra skuteczność ataku, a nie świetne przyjęcie czy obrona Very Happy
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 lut 2007, 18:06
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 04 lut 2007, 23:03
Ogólnie ta kolejka PLSu taka ze wskazaniem na gości - Politechnika i Resovia.Babel pisze:amiński nowy, ulepszony Baranow. Pierwszy raz widziałem tego gracza w tak długim fragmencie gry i o przyszłość formacji ataku tez możemy być spokojni. Troche mnie boli tylko to, że wilkie gremium specjalistów magazynu Supervolley jako objawienie typuje Bartka Kurka, który jest fizycznie, technicznie gorszy o klase. Wychodzi na to, że Ci ludzie poza PLS nie śledza poczynań choćby kadetów. Fachowcy
bellus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio