Siatkówka

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 04 lut 2007, 23:29

No oczywiście celowe naduzycie, bo narazie to tylko potencjał Baranowa. Takie same warunki fizyczne (208 cm), bije niesamowicie mocno, ale techniki to juz może Baranowo się uczyć od Michała. Dodam, że Kamiński to kolejny przedstwaiciel tego jakże udane rocznika dla siatkówki 87.
Akurat Sarneckiego w akcji nie widziałem w ogóle i słyszałem niewiele. Wiem tylko, że kolejny talent o dobrych warunkach fizycznych (201 cm). Narazie ogrywa się na boiskach pierwszoligowych w Skrze B i chyba faktycznie może przejąc role Wlazłego, jeśli ten zdecyduje się odejść. Gdzieś przeczytałem, że ewentualnie może grać na przyjęciu co napewno czyni go graczem uniwersalnym.
bellus pisze:Jakoś na dniach ogłąsza sklad na LŚ, dobrze mówie?
No niestety FIVB z każdym rokiem coraz durniejsze terminy wyznacza. 22 musi być podana do któregoś lutego, więc Lozano pewnie powoła 18, która była zgłoszona na ubiegłoroczną LŚ + 4 nowych zawodników. Świderek w wywiadzie podkreslił, że powołają najlepszych, a potem ustali się ewentualne urlopy dla podmęczonych zawodników. Na powoływania juniorów za bardzo bym nie liczył. Jeszcze nie w tym sezonie. Oni mają MŚ w swojej kategorii wiekowej co tez nie sprzyja powoływaniu ich do kadry seniorskiej, gdzie pewnie nie dostawali by za dużo szans.
Pobawię się w proroka. Kadra to tak jak wyżej napisałem ubiegłoroczna 18 na LŚ i Dobrowolski, Kaczmarek, Gromadowski, Wika. Zobaczymy jaka skuteczność :D

Wróć do „Inne sporty”