Knajpa - reaktywacja - Strona 29

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Mezo nie robi HH bo:

nie uczestniczy w wojnie pomędzy gangami Pilka.pl i Twoja Stara
11
28%
nie handluje narkotykami w forumowych gettach
3
8%
nie lubi Bonso
6
15%
nie wie co się liczy, szacunek ludzi ulicy joł!
19
49%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lut 2007, 11:37

O jejku, ale napisaliscie postow. Wy nie macie co robic :shock: :lol:
Nawet kilka poswieciliscie mojej skromnej osobie, ciesze sie oczywiscie z tego faktu :) Szkoda, ze troszke nieprawdy sie tam wdarło, ale trudno, to nie moja wina, ze posiadacie mala wiedze o mnie, po prostu slabo sie uczycie :P
Jak mozna bylo mnie nazwac "Irak" ? Guru jak zwykle wszystko sie pomieszalo, ale wybaczam mu, pokemony tak maja.

Niggaz, aaaa pffffuuuuu, Mentor : nie wiem czy bede na zlocie, to zalezy od tego, gdzie on bedzie, jak dlugo on bedzie, jakie beda moje finanse, no i ... czy wytrzymam na studiach :lol:
:think: wspominalem juz o finansach ? :P

PS - tak naprawde jestem milym, poukladanym, spokojnym, i niezbyt pewnym siebie chlopakiem, w necie lubie sie ponapinac, przynajmniej w ten sposob lecze moje kompleksy, mam nadzieje, ze mnie rozumiecie.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 lut 2007, 11:43

cloner pisze:mam nadzieje, ze mnie rozumiecie
Ja cie cloner w pelni rozumie, powaznie :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lut 2007, 11:45

Ja cie cloner w pelni rozumie, powaznie
Tez tak masz, jak ja :?:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lut 2007, 11:46

cloner pisze:Tez tak masz, jak ja
przecież napisal, nie ? Czytać między wierszami nie umiesz ?

co słychac chłopaki ? :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 lut 2007, 11:50

co słychac chłopaki ?
a mega lipa ogolnie :cry:

na 17 typow z supergiganta trafilem 3 :cry:
o 15.30 mam egzamin :cry:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 lut 2007, 12:03

cloner pisze:Tez tak masz, jak ja
Nie, tak jak ty nie ma nikt inny ;) Mozna by rzec ze jestes wyjatkowy, jedyny w swoim rodzaju :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2007, 12:18

Powiedziałem Ci Piwus daruj sobie i wsadz sobie to wp w buty bedzie wyższy - nie życze sobie byś oceniał moje wypowiedz skoro masz takie braki. I nie zasługujesz na szacunek także z innych wzgledów. Bo w takim razie masz okazje sie wykazać i oceniać także piłkarskie wypowiedzi. Chyba na tym polega to forum.

żenada, widac bardzo Ci boli to że nie masz możliwośc wypowiadać sie w innych tematach i próbujesz w inny sposób zwrócić na siebie uwage. Ale uwierz mi jesteś dla mnie jak dym od papierosa. Miałeś okazje sie wykazać i poległes na całej lini. A śledziłem Twoje wypowiedz podczas bana :P Byłeś pierwszy do zamkniecie knajpy, ale co Ty byś bez nie zrobił :P

Wynika z tego że można pisać jak Zaza 234 postów w tygodniu i sie znajdą 4 na wp :? ale może pisać jak Piwus 100 w jednym temacie i nie obawiać sie że gdzieś sie złamie regulamin ['] żenada

Powtarzem zajmij sie innymi rzeczami, bo Twoje wp są jak hasła Andzeja Leppera o niekaralnosci. Może tak jak Ty nie wiele pisac wtedy prawdopodobieństwo wp sie mniejsza, co racja to racja. ['] Jednak to jest złe wyjście.

Oj niech ta nasza liga już wraca do gry, wtedy bedzie mógł sie wykazać - obiecuje Ci to :P

Nie ten temat i nie ten ton. Widać, że masz to co pisali Ci K.J i Mentor w głebokim poważaniu. Nie dziw się że mamy w tym samym miejscu to co sobie roscisz w swoich postach 2WP // Babel żeby nie było watpliwości

a ja dodam od siebie, ze jak nie zmienisz tonu, to urlop będzie o wiele dłuższy niż ostatnio // fieldy

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lut 2007, 12:22

fieldy pisze:Akarin najlepszego. I żeby Bayern w końcu gola strzelił
Już tylko rok i będziesz mógł piwko legalnie kupić.
no właśnie, legalnie :P
A tak dzękik a Bayern- nie stawaim na nich :P ale dzięki, wyniki przyjdą w meczach z Realem :P, bramka może już w tym tygodniu :wink: oby :P
Yukasz pisze:No najlepszego i żeby na przyszłość twoje pewniaki wchodziły
Tego co naj
Dzięki,a co do pewniaków to nie wchodzą? :P :P
Jest za co obstawiać :mike:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2007, 12:34

Babel :> jak ton ? nie Ty mi bedziesz mówił jaki ton ? rozumiemy sie ? Zostaw tego rodzaju teksty dla swoich dzieci, życze Ci by były sielne i zdrowe. Gdy widze że gośc ma problem i jedynym jego argumentem jest wp to jak inaczej może to odbierać ? Glokk :P

Jak macie nadal tak działac, to napiscie odrazu. Po co mamy prowadzić debate jak sie najwyraźniej nie da. Do czego to prowadzi ? Zmienie forum i tyle. Bo nie życze sobie by ktoś to nie wychodzi poza jeden temat i ma takie braki oceniał moje wypowiedz ? rozumiemy sie ? Tym bardzie że wiekszośc nie wie o czym pisze.

Może jeszcze wp za to że Ci zdrowych dzieci życze :P - żenada naprawde Wy chyba macie jakieś niezłe pixy na miescie. Zajmij sie piłki jeden z drugim bo narazie cos te funkcje modów Was przytłaczają za bardzo :P Pozdrawiam :]

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lut 2007, 12:37

Zaza wyluzuj, 12 dopiero a ty masz już 6 Wp :o , ban i to w dniu powrotu :idea: chyba będzie rekord :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2007, 12:52

Ktos przeniósł mojego posta, ale w sumie dziekuje bo temat nie odpowiedni. Akarin jest luz - tylko lubie jak ktoś jest szczerzy, a teraz jesteśmy świadkami akcji ile znajdziesz wp w jednym poscie Zazy, to niech lepiej odrazu napisza że koniec naszej "współpracy" a najlepiej niech to Dzidzuś zrobi, albo Agnieszka. Jak ona mi to napisze to jeszcze kwiaty Jej kupie :wink:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 lut 2007, 12:59

Wiem, że to nie na temat, ale Zaza Tobie się bardzo w głowie poprzestwiało, chyba przed te pixy. Szanowaliśmy twój wkład w merytoryczną strone forum, liczyliśmy się z Twoim zdaniem. Można powiedzieć, że faktycznie miałeś więcej przywilejów niz inni użytkownicy. Jednak Tobie wydaje się, że jak powymieniałeś sie numerami telefonu (w związku ze zlotem) to juz jesteś prawie jak admin, traktujesz modów jak swoich sługusów, którzy na twoje skinienie będą Ci gwiazdke z nieba przynosić. Otoż jesteś w błedzie. Im szybciej z tego błedu Cię wyprowadze, tym dłużej zagościsz na pilka.pl. Nie będziemy przymykąć oczu na twoje obrazy i traktowanie z góry innych użytkowników. Nie myśl, że nie będziemy reagować jak obrażasz Piwusa, który dla pilka.pl robi zdecydowanie więcej niż Ty. Zastanów się, najlepiej na trzeźwo, czy aby ten mlecz nie jest w Twoim ogródku. Jeśli chcesz podyskutować to zapraszam na priva, bo to nie ten temat.

Koniec OT i wracam do luźnego tematu.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 lut 2007, 13:01

Wie ktoś o ktorej Portugalia vs Brazylia bo spotkałem sie z dwoma wersjami 19 i 21 :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lut 2007, 13:02

o 21:00 na Emirates Stadium - podobno znakomita publicznosć tam mają 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 lut 2007, 13:13

Babel ustalmy coś - Twojego numeru chyba nie mam wiec daruj sobie takie teksty, a rozmowy telefoniczne prowadziłem z kilkoma [nawet z redakcji] jak Madonna była jeszcze dziewicą. Także nie wiem do czego zmierzasz. Masz prv. poczytaj - wiec koniec tematu...

A Anglicy gdzie dziś grają z Hiszpanami ? na Old Trafford ? Czy to jutro mecz ?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”