Tego nie, ale mogę Ci życzyć wygranej Bayernu nad ArminiąAkarin pisze:Życz mi wygranej Bayernu nad Realem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lut 2007, 18:22
Tego nie, ale mogę Ci życzyć wygranej Bayernu nad ArminiąAkarin pisze:Życz mi wygranej Bayernu nad Realem
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 18:28
Nie pijam tych kolorowych cudów naturyAkarin pisze:Dzięki wszytkim, macie tu na rozgrzewkę Razz
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 lut 2007, 18:40
Ja tez, zdecydowanie wole nasza dobra wódeczke tak wiec niz Akarin stawia skrzynke i robimy imprezkeYukasz pisze:Nie pijam tych kolorowych cudów natury
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 lut 2007, 18:44
Z tym to lepiej poczekać do zjazdufranz pisze:tak wiec niz Akarin stawia skrzynke i robimy imprezke
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 06 lut 2007, 18:51
Forumowicz Akarin nie ma ukończonych 18 latZ tym to lepiej poczekać do zjazdu
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 18:57
Kiedy to byłoMarco_Van_Basten pisze:17 lat - piękny wiek.

Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 lut 2007, 18:59
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 19:03
Przyjechała mnie odwiedzić i gramy sobie w rozbieraną Fifę 98czeher pisze:O kutwa![]()
![]()
skad masz zdjecie mojej laski
![]()

Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lut 2007, 19:08
jeszcze trzeba rodziców poinformować, że chcę jechaćduch99 pisze:Z tym to lepiej poczekać do zjazdu Więc Akarin - oszczędzaj
e tam drobne przeszkodaMarco_Van_Basten pisze:Forumowicz Akarin nie ma ukończonych 18 lat

Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 lut 2007, 19:27
Z taka iloscia to zadanie nie wykonalne, chyba ze ktos mi pomoze. No przyznac sie kto na tym forum najwiecej moze (wiem ze nie Piwus bo on nic nie moze a Dzidziusia nie ma jak by to powiedzial Zaza) kto najwiecej moze wypic oczywiscieAkarin pisze:tylko się nie upij
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 06 lut 2007, 19:29
Naprawdę nie wiesz ? Widocznie zbyt krótko jesteś na forumfranz pisze:kto najwiecej moze wypic oczywiscie
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 lut 2007, 19:30
Teraz to najwięcej piją chyba kibice Bayernu i Realu, w sumie nie ma sie co dziwić więc może któryś z nichfranz pisze:kto najwiecej moze wypic oczywiscie Wink
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 lut 2007, 19:30
Piotrekfranz pisze:kto najwiecej moze wypic oczywiscie
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 lut 2007, 19:31
Skąd taka zależnośćYukasz pisze:Teraz to najwięcej piją chyba kibice Bayernu i Realu, w sumie nie ma sie co dziwić więc może któryś z nich
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 06 lut 2007, 19:32
I pomyśleć, że jest filarem zespołu piłkarskiego Twoja Staraduch99 pisze:Piotrekfranz pisze:kto najwiecej moze wypic oczywiscieTylko czasem nie wypuszczajacie go potem z domu
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio