Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 132

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
8%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
25%
Bayern 2020
2
8%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
6
25%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 lut 2007, 3:34

Jarzinho pisze:Porto chyba w pierwszym,
Porto 2 porazki z rzedu, dlatego jest w 3 z tego samego powodu PSV (2porazki z rzedu :!:)

Jarzinho pisze:a Chelsea w drugim
Chelsea jest w 4 za wyraz artystyczny :lol:
Jarzinho pisze:Barcelona, w tym koszyku oni tak graja od poczatku sezonu,
ale wygrywala na wyjazdach :lol: a teraz nie
Jarzinho pisze:Lille - MU, bo tam moze byc niespodzianka.
Raczej wtapie, Lille wystapi bez serca druzyny Bodmera, ktory napewno opusci 1spotkanie :!:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 07 lut 2007, 4:07

czeher pisze: Raczej wtapie, Lille wystapi bez serca druzyny Bodmera, ktory napewno opusci 1spotkanie Exclamation
To załatwią sobie rozrusznik w postaci polowania na Cristino :P

Chelsea gra ostatnio lepiej i powinna byc w 2 koszyku :!: Zresztą pozostałe trzy drużyny z IV kosza są wyjątkowe w tym sezonie a Anglicy łapią formę
:!: Zresztą jak Arsenal jest w II koszyku to dlaczego ma tam nei byc Chelsea :?: Przecież grają duuużo lepiej od nich i są wyżej w tabeli. A że mają większy potencjał to co z tego. Są wyżej w tabeli tej samej ligi :!: Nawet ostatnio grają lepiej od Arsenalu który ma wpadki przez cały sezon :!:

Do Valencii od niedawna wrócili podstawowi grajkowie i dlatego powinna byc w II koszyku. Miała słabszy mecz z Betisem dlatego ta forma do Interu i ManU ma się nijak. Też II kosz :!:

Jedyne co dobrze zrobiłeś to wybrałeś dobre mecze (czyt niedobre ale te które będą w TV o są lepsze :twisted: ) A tak to cieniutko panie kolego :roll: Wypadłęś z formy jak Lyon :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 lut 2007, 4:19

Yukasz pisze:Chelsea gra ostatnio lepiej i powinna byc w 2 koszyku
jak chcesz to sobie ja wirtualnie umiesc :lol: za wyraz artytsyczny 4koszyk ale zgodze sie ze pozostale druzyny sa wyjatkowe :P

Yukasz pisze:Do Valencii od niedawna wrócili podstawowi grajkowie i dlatego powinna byc w II koszyku. Miała słabszy mecz z Betisem dlatego ta forma do Interu i ManU ma się nijak. Też II kosz
:badziewie:
Ale ty upierdliwy jestes - Valencia zostaje w 1 koszyku na 8meczy wygrala 7 :!: Jedynie przedostatni przegrala :twisted:

Ale gadamy tutaj o dupie marynie ale o czym mamy gadac o 4 w nocy :think:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 lut 2007, 11:50

Nawiazując do ogłoszenia to ja sie pisze jak cos na napisanie jakis małych artykułów odnoście jednej z par :wink: Tylko coś czuje że to nic nie da, bo i tak znów bedzie sytuacja w której każdy pisze gdzie chce. Chyba lepiej zrobic tylko temat [1 ewe. 2] do najlepiej zapowiadajacych sie spotkań.

Czeher fajnie koszyki ;) Ale jesli sam piszesz że Inter w gazie i pierwszy koszyk to Valencia nie może być obok nich :wink: Wygrała 6 z 7 ostatnich spotkań... ale teraz znów uraz Vincente :? Jak gra Joaquin wiem wszyscy, dostaje końcówki by sie ogrywać :wink: Coś nie może do siebie przekonać QQ. A Los Ches bez skrzydełek traci wiele. Nawet gdyby teraz Silva grał na lewej a Angulo na prawej to nie to samo. Ciekawe to rozpisanie, tym bardzie że w tym sezonie chyba tylko MU i Inter trzymają forme. Zreszta klubów gra hmmm nie na swoim poziomie - że tak powiem. Ba spadek formy co nie których jest aż szokujący. Ciekawe czy mundial ma znaczenie w tym wypadku :roll:

Inna sprawa że nawet w kryzysie Chelsea, Milan czy Arsenal muszą sobie poradzić, a odpadniecie któregoś z tych klubów to już bedzie nie lada niespodzianka. Niby najlepiej zapowiada sie mecz Dumy Kataloni z The Reds i Realu z Bayernem ale ja stawiam na pojedynek Roma - Lyon. Czytałem fajną zapowiedz odnoście meczu Inter - Valencia ale nie zaczynam bo potem znów bedzie dym :P Najlepiej by to opisał Mirek Trzeciak używając słów z ostatniego magazynu La Liga :P

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 07 lut 2007, 16:36

czeher pisze:
Jezeli sie nie myle to tvp od fazy pucharowej bedzie pokazywac 2 mecze (wtorek, sroda) a nie jak do tej pory 1 w srode :P Patrzac na zestawienia najpewniej bedzie to mecz :arrow:
wtorek, 20 lutego
Celtic Glasgow - AC Milan 20.45
OSC Lille - Manchester United 20.45
PSV Eindhoven - Arsenal Londyn 20.45
Real Madryt - Bayern Monachium 20.45

środa, 21 lutego:
AS Roma - Olympique Lyon 20.45
FC Barcelona - Liverpool FC 20.45
FC Porto - Chelsea Londyn 20.45
Inter Mediolan - Valencia CF 20.45
[/b]
niestety ale sie mylisz :( TVP uraczy nas tylko jednym meczem i będzie to spotkanie FC Barcelona - Liverpool...
CHociaż tyle dobrego, że dają Barcę....
btw sprawdzałem w programie cyfry+...

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 lut 2007, 17:48

Celtic Glasgow - AC Milan 20.45
OSC Lille - Manchester United 20.45
PSV Eindhoven - Arsenal Londyn 20.45
Real Madryt - Bayern Monachium 20.45
AS Roma - Olympique Lyon 20.45
FC Barcelona - Liverpool FC 20.45
FC Porto - Chelsea Londyn 20.45
Inter Mediolan - Valencia CF 20.45

Celtic 45% Milan 55%
Celtic - mysle ze bardzo ciekawa druzyna ktorej mozgiem jest swietny Nakamura ocniam ta druzyna na prawie rowna Mlanowi
Milan- przydaloby sie troche wiecej mlodosci w skladzie Rossonerich tutaj druzyna kieruje swietny pomocnik KAKA
napad:Milan
pomoc:Milan
Obrona :remis
bramka: Celtic

Lillie 20% ManUtd 80%
Lillie- moze i ciekawa druzyna ale na swietne ManU w tym sezonie to zamalo nie bedzie powtorki z przed sezonu
ManU-nie ma innego zwyciestwa w tym meczu niz ManU
wszystko na korzsc ManU

PSV 35% Arsenal 65%
PSV - jesli wroca do formy z przed dwoch sezonow to moga byc niespodzianka
Arsenal - jeli zagraja skutecznie a tu ich najwiekszy problem to powinno pojsc jak po masle
wszystko na korzysc Arsenalu

Real 50% Bayer 50%
Real - jesli zagraja bezblednie to wygraja bo maja ciut lepszy sklad
Bayern - wszystko zalezy od formy a z nia slabiutko
napad: remis
pomoc:Real
obrona:Bayer
bramka:Real

Roma 40% Lyon 60%
roma- Lyon ma ostatnio slaba forme wiec roznie moze byc
Lyon - jesli wroca to formy to nie ma innego zwyciescy niz oni
napad:Lyon
pomoc:remis
orona:remis
bramka:Lyon

Barca 60% L'pool 40%
Barca- jesli Roni i spolka zagraja na swojim poziomie to The Reds nie ma szans
L'pool- jesli Taktyk Benitez dobrze rozpracuje Barce tomoze byc szczescie na Anfield
wszystko na korzysc Barcy

Porto 20% Chelsea 80%
Porto - jesli zagraja dobrze u siebie to moze byc niespodzianka
Chelsea - murowany faworyt chociaz na wyjezdzie moze pasc remis
wszystko na korzysc Chelsea

Inter50% Valencia 50%
Inter- mierza wysoko i pewnosc moze ich zwiesc
Valencia- ciekawa i ciezka druzyna to pokonania ale tylko wtedy gdy popelniaja mniej bledow niz zwykle
atak :remis
pomoc:remis
obrona:Inter
bramka:remis

Pozdro for all

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2007, 17:57

majer13 pisze:Real 50% Bayer 50%
Real - jesli zagraja bezblednie to wygraja bo maja ciut lepszy sklad
Bayern - wszystko zalezy od formy a z nia slabiutko
napad: remis
pomoc:Real
obrona:Bayer
bramka:Real
O_o nie wiedziałem, że Bayer gra w LM, coś nowego, cholera ale przecież ja się nie znam na BL :suicide: nawet nie wiem kto tam gra :/
polecę tak jak ty
napad: Real
pomoc: remis
obrona:remis
bramka: remis
czyli co w spotkaniu będzie remis, lecę do bukmachera ostawić (a i wezmę ze sobą czehera, bo on też lubi takie mecze ostawiać :P )

A teraz normalnie, czyli dla mnie największą niewiadomą jest postawa Romy i Lyonu, oba zespoły w kratkę, Lyon wygrał z Lill, ale godnie to się nie zaprezentowali, Roma przegrała z Empoli, ale nie wiem jaki skład grał. Wszystko się może zdarzyć... gdy głowa peła marzeń :P
Ostatnio zmieniony 17 lut 2007, 22:29 przez Akarin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2007, 21:03

majer13 pisze:Lillie 20% ManUtd 80%

:shock: Ja stawiam Barcelona 100% - Liverpool 0%. Jak żartowac, to żartowac. Historia nie nauczyła choc odrobiny pokory, byc moze nie pamietasz poprzedniego sezonu. Juz gdzies pisałem, jakie wtedy były notowania, MU łatwa grupa min. z Lille, a jak sie skonczyło :P No coz Ronaldo pewnei sam ich rozjedzie juz we Francji :roll:
majer13 pisze:ManU-nie ma innego zwyciestwa w tym meczu niz ManU
wszystko na korzsc ManU
TAk nawet buty maja ładniejsze. :lol: Świetne podejscie :twisted:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lut 2007, 21:18

Nie jestem przekonany czy polemika z userem majer13 ma jakikolwiek sens. Powątpiewam.

A teraz taka bardziej osobista prośba :P Dobrze by było gdyby w temacie o meczu Barcelona - Liverpool uaktywnili się jacyś inni kibice (najlepiej Liverpoolu, ale takowych nie widać :roll: ) poza fanami Dumy Katalonii :P Ja (i pewnie nie tylko ja) mam zamiar zaatakować po meczu z Valencią.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 lut 2007, 21:34

A niby co wy myslice ze ManU zagra jak w zeszlym roku???? Watpie w to i to bardzo a jesli chodzi o Barca L'pool to bedzie bardzo ciekawe spotkanie:D
Gerrard vs Ronaldinho
Benitez vs Rijkard
L'poll vs Barca
Swietni zawodnicy , swietni trenerzy . swietne druzyny ;>
a jesli chodzi o w/w post ( moj ) to przyznaje sie do bledu.

Pozdro for all

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 17 lut 2007, 22:40

Fajnie.

Nie wiem co Jarzinho widzi w Lille :roll: Jak dla mnie ManU są murowanym faworytem tego dwumeczu i predzej juz chyba Porto przejdzie Chelsea niz Czerwone Diably odpadna z Francuzami. Lille oslabione, Lille bez formy i przede wszystkim Lille słabe. Manchester natomiast lideruje w Premiership, nie widze innego wyjscia niz awans Anglikow...

Co do pojedynku Real - Bayern to chyba wszystko sie moze zdarzyc. Obie druzyny sa w olbrzymim dolku i szanse na awans oceniam po rowno.

Co do spotkania Romy z Lyonem to kibic Giallorossich moze miec tylko jedna opinie... FORZA ROMA!!!

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2007, 22:42

Einar pisze:Obie druzyny sa w olbrzymim dolku
jeśli chodzi o wyniki to tak, ale jeśli chodzi o grę, to my jesteśmy IMO lepsi u nas jest juz lepiej niż było za Magath'a. Poza tym mamy trenera który uwielbia grać z Realem :P
Ostatnio zmieniony 17 lut 2007, 23:24 przez Akarin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 lut 2007, 23:00

Akarin a widziales ostatnio jakis mecz Realu w pelnym wymiarze czasowym? Kibice Galacticos pisza [przynajmniej jeszcze z tydzien temu pisali], ze gra Krolewskich wcale nie wyglada tak zle tzn. sa sytuacje, tylko nie ma ich kto wykonczyc. My zaczynamy grac lepiej, ale nie az tak dobrze, azeby mowic, ze Real na pewno gra gorzej :P.

I jeszcze jedno- Magath nie cos tam innego. Bo juz mnie ... strzela jak widze kibica Bayernu, ktory zle pisze nazwisko, nomem omen, naszego bylego trenera :roll:.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 lut 2007, 23:09

:angry2: Zawsze piszę źle jego nazwisko, cholera wszło mi w krew, zawsze jedno głupi 'g' za dużo :/ Mój błąd, nie bij, postaram się pisać poprawnie, choć tamta pisownia weszła mi w krew. A tamten post to napinka :P tzreba trochę przed meczem :wink: .Ja wiem, że w Realu też nie ma skuteczności, gra nie podoba mi się, bo nie lubie stylu Capello. A mecz w ich wykonaniu to tak z 2-3 tygodnie temu widziałem :wink: Wiem, że oni aż takiej padaki nie grają, tylko po prostu albo szczęścia nie mają, albo... (wpisz sobie przyczynę :P ). Nasza gra nie wygląda pieknie, ale chyba ciut lepiej niż Realu, tak sądzę, ale to jest tylko moje osobiste zdanie.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 lut 2007, 18:18

Dobra przyznać się, który dziad pisał, że TVP będzie pokazywać dwa mecze LM w fazie pucharowej ? :krzesło:

Bardzo irytuje mnie fakt, że po tylu latach nie mogę sobie normalnie, jak człowiek obejrzeć Ligi Mistrzów. :evil:

N to hwdp :foch:

zdaje się, że czeher kłamał w żywe oczy // fieldy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”