Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 118

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 03 lut 2007, 9:05

Tomusmc pisze:Juventus ma zamiar odrazu przetracić wszystkie pieniądze na wzmocnienia tak? A później biedować.
A czy Juventus ma tylko 50 mln? Duzo wiecej dosalismy za sprzedaz zawodnikow, a i gaze pilkarze spadly po sprzedazy najlepszych, wiec mysle ze pieniadze ktore caly czas splywaja od sponsorow spokojnie je pokrywają. Awansujemy-znowu dostaniemy kase, prawdopodobnie bedą nowi sponsorzy(TV napewno) i te 50 mln nie bedzie wcale duzo kwotą. Mysle ze Juventus jest w stanie wydac nawet wiecej.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 03 lut 2007, 9:29

To zle wiesz. Nedved jeszcze na jeden rok napewno zostanie, reszta dluzej, zreszta z nich tylko Camor i Del Piero zostaje i to jeszcze na kilka lat wiec nie wiem co tu latac? Rolling Eyes
napisalem ze niedlugo... to nie sa mlodzi gracze... z nimi druzyny przyszosci nie zbudujesz..tutaj potrzeba 20 paro latkow...mlodych gniewnych...to tylko moja opinia mozesz sie z nia nie zgadzac... mozna budowac przeciez drugi Milan...gdzie srednia wieku obrony wynosi 36 lat.. przeciez ja nic do tego nie mam.. wg mnie przyszlosc nalezy w mlodych..jesli uwazasz inaczej..okej :wink:

ossy pisze: A ty co? Z zarządu jestes?
przeciez napisalem ze wg mnie... czytaj ze zrozumieniem...

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 03 lut 2007, 9:43

dzieciol pisze:napisalem ze niedlugo... to nie sa mlodzi gracze... z nimi druzyny przyszosci nie zbudujesz..tutaj potrzeba 20 paro latkow...mlodych gniewnych...to tylko moja opinia mozesz sie z nia nie zgadzac... mozna budowac przeciez drugi Milan...gdzie srednia wieku obrony wynosi 36 lat.. przeciez ja nic do tego nie mam.. wg mnie przyszlosc nalezy w mlodych..jesli uwazasz inaczej..okej
Taak? to wymien mi teraz tych starych z Juventusu. Srednia wieku calej kadry nie wiem czy przekracza 26 lat, po co tu kupywac mlodych gniewnych? Zwlaszcza do obrony, gdzie jak najbardziej potrzeba doswiadczenia. Dlatego uwazam ze swietnym rozwiązaniem byloby sciagniecie za darmo Ayali. A drugi taki jak Buffon(po jego ewe. sprzedazy) by sie nie znalazl przez dlugi czas.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 03 lut 2007, 9:58

Po co mamy sie bawic w wymienianie?! wiesz dobrze o co mi chodzi..Nedved DelPiero...podstawa...sa zmienicy juz godni tego miejsca?! tacy ktorzy by dali to co oni 4-5 lat temu Juventusowi?! jak sa to gratuluje szkolki i mlodych...

ossy pisze:A drugi taki jak Buffon
a gadasz tammm... zobacz sobe Romaniste Doniego..praktycznie z niczego, za male pieniadze...a smiem twierdzic ze jest obecnie najlepszym bramkarzem SerieA, patrzac na to ze GiGi jest o klase nizej... w sumie to nie tylko moje zdanie, bo byl nawet za Buffonem w tych Oskarach Calcio..cos w tym jest...masz mlodego Amelie... rozejrzec sie mozna, ciekawych nie barkuje...

a tak, w ogole ile u was Dostaje GiGi za sezon?!

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 03 lut 2007, 10:10

dzieciol pisze:a tak, w ogole ile u was Dostaje GiGi za sezon?!

dostaje gdzies polowe tego co Iker C. w Realu

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 03 lut 2007, 10:18

dzieciol pisze:Po co mamy sie bawic w wymienianie?! wiesz dobrze o co mi chodzi..Nedved DelPiero...podstawa...sa zmienicy juz godni tego miejsca?! tacy ktorzy by dali to co oni 4-5 lat temu Juventusowi?! jak sa to gratuluje szkolki i mlodych...
Za Nedveda nie, i ciągle jest szukany bo trudno znalezc, ale mysle ze mlodziutki Palladino moze spokojnie zastąpic Del Piero.

dzieciol pisze:a gadasz tammm... zobacz sobe Romaniste Doniego..praktycznie z niczego, za male pieniadze...a smiem twierdzic ze jest obecnie najlepszym bramkarzem SerieA, patrzac na to ze GiGi jest o klase nizej... w sumie to nie tylko moje zdanie, bo byl nawet za Buffonem w tych Oskarach Calcio..cos w tym jest...masz mlodego Amelie... rozejrzec sie mozna, ciekawych nie barkuje...
Doni? Amelia? Kogo tu porownujesz? Gigi jest jedyny. Ci dwaj pierwsi przy bardzo pomyslnych wiatrach moga stac sie jedynie jednymi z najlepszych. Buffon jest najlepszy, II miejsce w plebiscycie FF, co zadko zdarza sie bramkarzom. Jest naszym najlepszym zawodnikiem na chwile obecna, i za jego sprzedaz musielibysmy kupic 4 najlepszych obronow swiata+jakiegos bramkarza zeby to zalatac. A kto jest do wyciągniecia? Puyol? Terry? Gallas? zaden z nich...

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 03 lut 2007, 10:35

ossy pisze:Doni? Amelia?
nie przesadzaj..myslisz ze ani jeden ani drugi by sie w Juve nie sprawdzil?! watpie... nie mowie tutaj o kibicach, ze GiGiego lubia, ze to w jakims stapniu ikona klubu..nie taka ja Alex, ale zawsze kojarzony bardziej z Juve niz z Parma...

ossy pisze:A kto jest do wyciągniecia? Puyol? Terry? Gallas? zaden z nich...
stop!!! chyba za bardzo przyzwyczailes sie do luksusow lat wczesniejszych...

mejgus pisze:dostaje gdzies polowe tego co Iker C. w Realu
dostalem odpowiedz....to w takim razie ile dostaje Iker w Realu...wiem wiem dwa razy wiecej niz GiGi w Juve.. :lol: ale konkretna kwota...3-4 mln e rocznie?!

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 03 lut 2007, 12:38

dzieciol pisze:nie przesadzaj..myslisz ze ani jeden ani drugi by sie w Juve nie sprawdzil?! watpie... nie mowie tutaj o kibicach, ze GiGiego lubia, ze to w jakims stapniu ikona klubu..nie taka ja Alex, ale zawsze kojarzony bardziej z Juve niz z Parma...
Moze i by sie sprawdzili ale nie dadza tego komfortu co Buffon.

dzieciol pisze:stop!!! chyba za bardzo przyzwyczailes sie do luksusow lat wczesniejszych...
No i wlasnie, o to mi chodzilo. Buffon jest tym luksusem.

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 04 lut 2007, 13:41

dzieciol pisze:dostalem odpowiedz....to w takim razie ile dostaje Iker w Realu...wiem wiem dwa razy wiecej niz GiGi w Juve.. Laughing ale konkretna kwota...3-4 mln e rocznie?!

Sam Calderon mówił że Iker C. ciagnie 9 mln rocznie.

Major Leon
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Major Leon » 08 lut 2007, 20:01

oj Juventus, Juventus
skończyły się czasy korupcji i co?
nawet w Serie B macie problemy ze strzelaniem bramek
prawda jest taka że powinniście grać w 3 lidze no ale cóż macie dobrych adwokatów i sędziowie bali się dać wam surową kare (szkoda)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lut 2007, 20:24

Major Leon - Zasada numer jeden. Nie wiesz, nie pisz. Ryzykujesz, że się ośmieszysz :P

Kto jest pierwszy w tabeli Serie B :?: Juventus
Kto ma najwięcej bramek strzelonych w Serie B :?: Też Juventus :!:

Więc gdzie tu te problemy ze zdobywaniem goli :>
Major Leon pisze:prawda jest taka że powinniście grać w 3 lidze no ale cóż macie dobrych adwokatów i sędziowie bali się dać wam surową kare (szkoda)
Oriętujesz się cosik w aferze Calciopoli czy tak sobie napisałeś :> Ot tak, bo wpadły w oko dwa newsy na onecie :> Najpierw sprawdź ile tak naprawdę spotkań udowodniono Juventusowi, że je niby ustawił itd. Kara i tak jest surowa.

Jak coś to fani Calcio wszystko Ci ładnie wyjaśnią, jeśli ich poprosisz :P

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lut 2007, 20:56

Major Leon pisze:oj Juventus, Juventus
skończyły się czasy korupcji i co?
nawet w Serie B macie problemy ze strzelaniem bramek
prawda jest taka że powinniście grać w 3 lidze no ale cóż macie dobrych adwokatów i sędziowie bali się dać wam surową kare (szkoda)
Skąd ty się urwałeś :?: Degradacja z karnymi punktami, odebranie 2 Scudetto w tym 1 zdobytego w 100% prawidłowy sposób. Spoko :jupi: .

Co do strzelania bramek i gry, to popatrz kim musieliśmy grac w niektórych meczach. O obronie nawet nie wspominam, pomoc - często na lewej stronie grał Palladino (napastnik), 2 młokosów na środku pomocy, i prawy obrońca na prawej pomocy :lol:.

A teraz posłuchaj żeby nie było niedomówień :]. Cel na ten sezon to bezpośredni awans i jeżeli mają wygrywac do końca 1:0 w każdym meczu, to uwierz, że będę wniebowzięty :D .

Mimo wszystko pozdrawiam

Major Leon
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Major Leon » 08 lut 2007, 21:02

RealFan to oglądaj Serie A i to ty piszesz bzdury
widziałeś mecz z Lazio lub z Udinese w tamtym sezonie?
pewnie nie
to ja ci powiem sędziowie w obu przypadkach skandalicznie pomogli Juventusowi
a to że Juve prawie nic nie udowodniono to zasługa adwokatów.

maciek_88 boże ciebie to nie wkurza że Juve gra na 1-0?
kibice Juve otwórzcie oczy
1-0 w Serie B, klub który zdobył 2 razy Puchar Europ i ponad 20 razy Serie A (nie wiem dokładnie ile ale coś ok 26)
słynny Juventus Turyn remisuje w ostatnich minutach z ostatnią drużyna Serie B
czy to nie jest wstyd?

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lut 2007, 21:22

Major Leon pisze:maciek_88 boże ciebie to nie wkurza że Juve gra na 1-0?
2006-09-09 16:00 Rimini Calcio FC - Juventus FC 1 : 1
2006-09-16 16:00 Juventus FC - Vicenza Calcio 2 : 1
2006-09-19 20:30 FC Crotone - Juventus FC 0 : 3
2006-09-23 16:00 Juventus FC - FC Modena 4 : 0
2006-09-30 16:00 Piacenza FC - Juventus FC 0 : 2
2006-10-16 20:45 Treviso FBC - Juventus FC 0 : 1
2006-10-21 16:00 US Triestina Calcio - Juventus FC 0 : 1
2006-10-28 16:00 Juventus FC - Frosinone Calcio 1 : 0
2006-11-01 17:30 Juventus FC - Brescia Calcio 2 : 0
2006-11-06 21:00 Napoli SSC - Juventus FC 1 : 1
2006-11-11 16:00 Juventus FC - Pescara Calcio 2 : 0
2006-11-18 16:00 UC Albinoleffe - Juventus FC 1 : 1
2006-11-25 16:00 Juventus FC - US Lecce 4 : 1
2006-12-01 20:45 Genoa CFC - Juventus FC 1 : 1
2006-12-09 16:00 Juventus FC - Hellas Verona FC 1 : 0
2006-12-19 20:30 FC Bologna - Juventus FC 0 : 1
2006-12-22 20:30 Juventus FC - AC Arezzo 2 : 2
2007-01-13 16:00 AC Mantova - Juventus FC 1 : 0
2007-01-16 20:45 Juventus FC - AC Cesena 2 : 1
2007-01-20 16:00 Juventus FC - AS Bari 4 : 2
2007-01-27 16:00 Spezia Calcio - Juventus FC 1 : 1

Nie jest dobrze, same 1:0 :cry: . Styl nie jest dobry, ale czego ty oczekujesz :?: Żeby Paro zastąpił Emersona, Marchisio - Vieirę a Boumsong - Cannavaro i Thurama :?: A może żeby Deschamps, był takim taktykiem jak Capello...

Po ostatnich miesiącach nie jestem bardzo wymagający... Mają awansowac i tyle.

Jeżeli napiszesz coś mądrego, to odpowiem

Major Leon
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Major Leon » 08 lut 2007, 21:28

dobra dzieciol sorki
przepraszam wszystkich kibiców Calcio na tej stronie i w Polsce
chodzi mi o to że napisałem coś o Juve i od razu 3 ostrzeżenia - to jest chore
a przeczytaj sobie różne artykuły na pilka.pl o Juve
ciągle wszyscy ich bronią i piszą że Juventus to ofiara
i to mnie denerwuje bo wystarczy oglądać regularnie Serie A (leci na Canale +) w tamtym sezonie i od razu nasuwają się wnioski co do gry Juve
nawet felietonista C+ już przed aferą mówił że coś mu tam śmierdzi
i miał racje

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”