Podobno Valencia zainteresowan jest Danielem Jarque z Espanyolu. Jego ewentualny transfer to koniec telenoweli czy Ayala zostanie.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 sty 2007, 17:53
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 24 sty 2007, 19:23
wlasciewie to na jakiej pozycja dżarke graJarzinho pisze:Danielem Jarque z Espanyolu
Jarzinho pisze:to koniec telenoweli czy Ayala zostanie
pewnie boja sie mu zaufaćJarzinho pisze:Valencia ma młodego Butelle, o ktorego staral sie jeszcze niedawno Liverpool i spokojnie on mogłby zastapic po odejciu Santiago
Jarzinho pisze:Hildebrand to troche dziwne posuniecie
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 sty 2007, 20:44
vakabayashi pisze:wlasciewie to na jakiej pozycja dżarke gra
środek czy prawa obrona
Co to mialo oznaczac...Akcje z kontraktamivakabayashi pisze:yala to świetny obrońca ale jak byłbym kibicem Valencii to bym go za te jego wszystkie akcje z kontraktami i nie z kontraktami chyba zamordował
W jednym z ostatnich spotkan zastepował Santiago i raczej błedow zadnych nie popelnił.pewnie boja sie mu zaufać
Masz cos do zarzucenia formie prezentowanej przez Santiago... Dziwne, bo Valencia traci sporo mnie bramek od takiego Realu gdzie broni podobno najelpszy bramkarz Hiszpanii Iker...vakabayashi pisze:dziwne. nie. czemu ograny w lidze w Lm bramkarz za darmo zamiast podstarzałego juz troche weterana, dla którego zasada bramkarz jest jak wino nie ma zastosowania
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 24 sty 2007, 21:00
to siegnij pamiecia do tego jak Ayala sie zastanawiał czy zostac w Valenci czy nie czy odejsc do Realu ,Villarealu, Roberto zawsze ma co roku prawie problem czy zostać czy odejsc z ValenciiJarzinho pisze:Akcje z kontraktami
dziwne to jest to jak bardz o krótkowzroczny jestes by nie zauważyć ze to nie bramkarz śrubuje rekordy w najmniejszej ilosci puszczonych goliJarzinho pisze:Dziwne, bo Valencia traci sporo mnie bramek od takiego Realu
Jarzinho pisze:podobno najelpszy bramkarz Hiszpanii Iker
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 sty 2007, 21:10
Powaznei pameitam, ze chciał odejsc, w wyniku jakis nieporozumien, jednak pozniej został i od tego mementu ciagle wspomina, ze chciałby podpisac nowy kontrakt. Wiec nie iwem o jakie akcje"E" chodzi.vakabayashi pisze:to siegnij pamiecia do tego jak Ayala sie zastanawiał czy zostac w Valenci czy nie czy odejsc do Realu ,Villarealu, Roberto zawsze ma co roku prawie problem czy zostać czy odejsc z Valencii
mnie jako kibica klubu by to raziło
vakabayashi pisze:bramkarz jedynie powinien sie ustrzegać totalnych gaf, widać Canizeres ma jakies na koncie skoro Valencia przeszukuje rynek w celu znalezienai bramkarza na nastepny sezon
vakabayashi pisze:narazie to Casillias jest najlepszy bo stosujac metode jaka ty definiujesz 'najlepszego' piłkarza (Ronadlo) po ilosci zdobytych trofeów to Iker ma ich z hiszpanskich bramarzy najwiecej
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 26 sty 2007, 10:43
Jarzinho pisze:teraz Canizares malo traci bo swietnyc obroncow przed soba
Valencianista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mistrzunho » 26 sty 2007, 17:37
Mistrzunho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 08 lut 2007, 14:26
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 lut 2007, 15:08
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 08 lut 2007, 22:24
Jarzinho pisze:Dziwna decyzja, bo raczej watpliwe, zeby Ayala rzadał duzych pieniaedzy, przynajmniej takich, ze Ches nie potrafili ich mu dac
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 lut 2007, 0:04
Valencianista pisze:A co się tyczy Albeldy.Jest nieoceniony ale niespełna rok temu podpisał nowy kontrakt.Dziś oczekuje renegocjacji tej umowy.Czy słusznie Zapewne tak,choć zdania na największym hiszpańskim forum poświęconym Nietoperzom są podzielone.W ankiecie było coś około 57% na tak (ma prawo oczekiwać nowej umowy),zaś pozostałe 43% to były głosy przeczące.Obecna umowa obowiązuje do 2010 roku.
Pytanie czy była taka umowa. Sam Ayala chyba temu niedawno zaprzeczał i twierdzil, ze nadal priorytetem jest pozostanie w Valencii, jednak zadnych krokow ku temu Amadeo nie poczynil. Wiec lepiej zapewnic sobie przyszłosc juz teraz nie czekajac na decyzje Włocha. Pewnie i tak nowej umowy by nie było. Coś nie wychodza mu dobe stosunki ze starszymi pilkarzami, a nawet trenerem. Quiqe chyba kilka razy wypowiadał sie, ze chce aby Ayala pozostał.Valencianista pisze:O ile się orientuję to mogło rozejść się o jakąś wstępną umowę Ayali z Villarreal.Umowę za które zerwanie należałoby uiścić opłatę rzędu 3 lub 4 mln Euro.Do tego należałoby doliczyć dwuletni kontrakt el Ratona (około 1,5 mln za sezon),prowizję której za prolongowanie umowy żądał Mascardi (o ile pamiętam coś koło 1 mln) no i podatki.W efekcie koszowałby nas około 10 mln.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 09 lut 2007, 11:12
Jarzinho pisze:Pytanie czy była taka umowa. Sam Ayala chyba temu niedawno zaprzeczał
Valencianista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 19 lut 2007, 12:33
Przeniosłem dyskusję o Silvie do odpowiedniego tematu Zaza,mam nadzieję,że nia masz mi tego za złe.Swego czasu (mniej więcej listopad i plaga kontuzji z jaką się zmagaliśmy) optowałem za takim rozwiązaniem.Być może to byłby dobry pomysł.Ale z jego wdrożeniem Flores musiałby się wstrzymać do lata.Silva musiałby sobie niemało przyswoić jeśli idzie o grę obok Albeldy.No i jego warunki fizyczne nie przemawiają za tym by grał w środku pola.Gramy futbol siłowy i taktyczny i organizm Silvy mógłby tego nie znieść.Choć jak napisałem chciałbym się mylić,bo to byłaby kolejna możliwość wykorzystania "kanaryjczyka".Witam Cie Valencianista Wink Piszesz że nie gra na środku, ale QQ ma zasade że na Mestalla zazwyczaj gra 4-4-2 a wyjazdy 4-2-3-1 i wtedy Silva gra w środku na mediapunta - czy nie dał by rady troche cofniety w tył - w linie z Albeldą ? Nie wierze, inna sprawa że taktyka też polagała na tym by obaj boczni schodzili do środka - bo jak by nie patrzeć wczoraj Valencia zagrała bez klasycznych skrzydłowych. Nawet tak na siło można powiedzieć Brazylijskie 4-2-2-2
Valencianista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lut 2007, 13:22
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 19 lut 2007, 13:32
Zaza pisze:Patrząc na jego wszechstronność to jestem pewny że dał by rade
Valencianista
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio