Telefony komorkowe (zbiorczy) - Strona 23

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 08 lut 2007, 23:20

Znacie jakies stronki z taptekami skórkami do L7
krako pisze:NIe chciałby ktos kupić Siemensa c65 Wink
z wszystkimi papierami i zestawem słuchawkowym:)
w dobrym stanie Wink
tez mam ten telefon do opchniecia lezy juz u mnie z rok w pudelku jednyna wada w moim modelu to brak zaslepki od Irdy ale chodzi ;]
krako po ile one teraz wogole chodza?

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 lut 2007, 23:47

Tigertm pisze:krako po ile one teraz wogole chodza?
prawie za darmo...ja sam mam ten telefon, i zostawilem sobie go na czarna godzine, zawsze sie moze przydac...a co Ci da te 150 zl za niego w komisie?!
Nic specjalnego, ale dzwonic sie da :PP

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 09 lut 2007, 6:58

Tigertm pisze:tez mam ten telefon do opchniecia lezy juz u mnie z rok w pudelku jednyna wada w moim modelu to brak zaslepki od Irdy ale chodzi ;]
krako po ile one teraz wogole chodza?
dzieciol pisze:prawie za darmo...ja sam mam ten telefon, i zostawilem sobie go na czarna godzine, zawsze sie moze przydac...a co Ci da te 150 zl za niego w komisie?!
Nic specjalnego, ale dzwonic sie da RazzP

No właśnie myślałem że może ktoś chętny jest do kupienia, myśle że byśmy się dogadali co do ceny :)

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 09 lut 2007, 9:15

dzieciol pisze:prawie za darmo...ja sam mam ten telefon, i zostawilem sobie go na czarna godzine, zawsze sie moze przydac...a co Ci da te 150 zl za niego w komisie?!
Nic specjalnego, ale dzwonic sie da RazzP
Racaja zostawie sobie go kiedys sie moze przydac ;] a hajs i tak mi niepotrzebny ;]

ponawiam nie znacie jakis Forum, Stron z jakims bajerami do Motoroli konkretniej do L7

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 lut 2007, 19:35

panowie, mam problem. mam siemensa sf65, nie mam do niego kabelka a musze przeslac zdjecia z komorki na kompa jak najszybciej. jakiekolwiek pomysly?

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 09 lut 2007, 19:50

bagg pisze:panowie, mam problem. mam siemensa sf65, nie mam do niego kabelka a musze przeslac zdjecia z komorki na kompa jak najszybciej. jakiekolwiek pomysly?
Hmmm bez kabelka bedzie ciezko. Ten model zapewne ma Irde nie wiem jak z Bluetoothem , mozna by sie polaczyc z kompem przez Irde ale trzeba miec Irde w kompie hmmm a moze jakis twoj znajomy ma jakis inny tel z Irda i kablem do PC

Bez kabla albo złacza Irdy raczej nie da rady. Nie jestem pewien ale mozna jakos jeszcze przez MMS ale jak zdjecia maja duża wage to nici z tego

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 lut 2007, 19:52

a ewentualnie mmsem to w jaki konretny sposob wiedzialbys moze :) ?

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 09 lut 2007, 19:58

A wiec tak kiedys mialem SL45 jak wiadomo tel bez kolorwego wyswietlacza wiec jak ktos mi wysylal MMS-a przychodzil mi SMS z adresem WWW na ktorym było wszystko to co ktos mi przyslal MMS-em , nie wiem moze jeszcze sa jakies inne sposoby z tymi MMS-ami , a i dodam jeszcze ze to wszystko w sieci Plus nie wiem jak z innymi sieciami

Albo wiem wyslij komus kto nie ma MMS-ow w tel niech ci odesle link do foty najlepiej zeby byl to ktos z Plusa bo jak napisalem wyzej nie wiem jak z innymi sieciami :) o ile zdjecia da rade wyslac MMS

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 lut 2007, 20:49

bagg pisze:a ewentualnie mmsem to w jaki konretny sposob wiedzialbys moze :) ?
wyslij do kumpla ktory ma kabelek, badz wyslij na komorke ktora nie ma opcji odbierania mmsow i dostaniesz link do strony (najlepiej do idei lub do plusa, bo era ma ta strone troszke spieprzona)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 lut 2007, 15:13

No i stało się. Zgubiłem już trzeci telefon od wakacji :/ Jednak tym razem postanowiłem przemęczyć się na takim oto 'sprzęcie':

Obrazek

aż do końca wakacji. Wtedy to kończy mi się umowa i mam już w planach zakup nowego phone'a. I tu właśnie moje pytanie: posiada ktoś Nokię N73 :> Dobrze się sprawuje?

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 25 lut 2007, 15:56

RóżA pisze:No i stało się. Zgubiłem już trzeci telefon od wakacji Confused
ale jestes zdolny ;D
RóżA pisze:tedy to kończy mi się umowa i mam już w planach zakup nowego phone'a. I tu właśnie moje pytanie: posiada ktoś Nokię N73 Łypiący Dobrze się sprawuje?
moj kuzyn zakupil N70 i jest bradzo zadowolony a i elegancko cyka ;] to N73 pewnie bedzie tez dobrze pacal ;]
p.s. Daj znac jak bedziesz chcial zgubic ta Nokie :)

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 25 lut 2007, 16:41

....posiada ktos moze Nokie 6260 lub Samsunga E250 :?: :?:
jak sie te telefoniki sprawuja :?: :?:
jak z jakoscia mp3 :?: :?:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 mar 2007, 15:59

Chłopaki mam na szybko Nokie 6030 - stan na 4+ kompletna z papierami po cenie skupu :!: Czarna, kompletna, w Orange !

Po cenie skupu ale trzeba szybko działać ! Na Allegro nawet za 300 są :shock: kryzys ? A średnia cena na Allegro to o.k 220 złoty - gwarantuje Wam ze o takich sumach nie gadamy :!: Uznajcie to jako promocje, telefon ma wszystko od ładowarki po pudełko :P

W razie pytac pisac prv - ale mi działa w jedno strone wiec najlepiej podaj mi numer telefonu ja zadzwonie do Was, i pamietajcie też że po cenie skupu wiec, nie bede czekał wiele czasu, bo "antenki" dają kase na dzień dobry, a tak ktoś sobie na tym wyjscie na czysto. To tak jak bym Was sprzedał po takiej cenie jak skupują "miejscowe antenki" :wink:

Jak ktos ma wątpliwośc co do Zazy - to tu na forum jest kilka osób z którymi robiłem interesy wiec zaświatcza że nie ma problemów :!: Chyba nikt nie narzeka na telefonu które sprzedałem ?

Patrz foto niżej - czarny - jesli interesuja Was szczegóły tego modelu prosze pisać :wink:
Załączniki
172653067.jpeg
172653067.jpeg (101.65 KiB) Przejrzano 523 razy

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8750
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 mar 2007, 16:20

Zaza - moj brat 2 dni temu taki nabyl za 1pln w orange w zetafonie :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 mar 2007, 16:25

Cloner ale wziął na siebie zobowiazania :P Inna sprawa że wystarczy kuknać na ilośc ofert sprzedarzy by wiedziec co jest w promocji :wink:

Jak by nie było ta Nokia pójdzie w 10 minut, ale może ktoś z Was szuka takiej, bo czy sprzedam ja komus tu czy "antenką" :P to nie problem, w zasadzie na na tym nie strace a ktoś może zyskac, przeciesz to nie model za tysiaka by szukac innych alternatyw :P Nokia jak Nokia ujdzie :] zreszta wygląd ma ładny :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”