W koncu tylko on potrafil skoczyc 90 metrów w PlanicyJarzinho pisze:Mateja jednak jest doswiadoczony i przydałby
Warunki pod koniec bardzo sie pogorszyly. Nawet Gregor daleko nie skoczyl, co innego Jacobsen, ale on ma niesamowita moc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 10 lut 2007, 17:48
W koncu tylko on potrafil skoczyc 90 metrów w PlanicyJarzinho pisze:Mateja jednak jest doswiadoczony i przydałby
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lut 2007, 18:34
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 10 lut 2007, 18:42
fieldy pisze:Małysz dziś 6,
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lut 2007, 23:45
musiałem coś przeoczyćfranz pisze:Male sprostowanie Małysz byl dzisiaj 7 Wink
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 lut 2007, 0:31
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lut 2007, 0:43
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 lut 2007, 0:50
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 11 lut 2007, 18:45
No i twoje przewidywania sie nie sprawdzily, Rosjanie zajeli tylko 7 miejscefieldy pisze:A Norwegowie powinni powalczyć z Rosjanami o 2 miejsce
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lelinho73 » 11 lut 2007, 18:47
Lelinho73
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 11 lut 2007, 18:53
Zadne zaskoczenie po prostu Finowie w Willingen startowali w rezerwowym składzie bez wznych zawodników.Lelinho73 pisze:Finlandia 8 to duże zaskoczenie
Polacy nie wzięli udziału w konkursie drużynowym. Trenuja przed MŚ.Lelinho73 pisze:a gdzie Polacy bo ja konkursu nie oglądałem to nie wiem
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 11 lut 2007, 19:05
dokladnie..nie widzialem turnieju, ale widze wyniki...patrzac na wczesniejsze konkursy chcialem ich typowac na czarnego konia MS... a tu prosze..duze zaskoczenieNo i twoje przewidywania sie nie sprawdzily, Rosjanie zajeli tylko 7 miejsce Shocked
dokladnie...wszyscy lepsi zostali w domu trenowac do MS...dziwie sie ze w ogole wystartowali jako druzyna...ale z drugiej strony, pole do popisu dla tych ktorzy nie zawsze lapali sie do 50...franz pisze:Zadne zaskoczenie po prostu Finowie w Willingen startowali w rezerwowym składzie bez wznych zawodników.
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lut 2007, 19:51
Po pierwsze to trafiłem, że Austriacy wygraja, po drugie trafiłem, że Norwegowie powalcza o 2 miejsce, a po trzecie - gdyby nie upadek Rosjanina - kto wie, które zajęliby miejsce. Wiadomo, jak to jest w druzynowych konkursach - regularne skoki wszystkich skoczków to podstawa, jeden upadek i drużyna traci szanse na dobre miejsce. Tak było w tym wypadku.franz pisze:No i twoje przewidywania sie nie sprawdzily
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 11 lut 2007, 21:04
To akurat bylo oczywiste tylko jakis kataklizm mógł zabrac Austryjakom zwyciestwo, a walka o drugie miejsce Norwegów tez byla dosc latwa do przewidzenia, z tym upadkiem to byl przypadek losowy takie sytuacje sie w skokach zdarzja tak wiec ja nigdy nie obstawiam skoków bo to strata kasy. Chyba jakos sie zbytnio przejeles albo obraziles ty moim złowieszczym "No i twoje przewidywania sie nie sprawdzily" jesli tak to sory nie chciałem draznić moda(niegodziwica)fieldy pisze:to trafiłem, że Austriacy wygraja po drugie trafiłem, że Norwegowie powalcza o 2 miejsce,
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lut 2007, 21:21
tak samo jak oczywiste było, że Rosjanie powalczą o wysoką lokatę i kataklizm w postaci upadku Rosjanina się przytrafił.franz pisze:To akurat bylo oczywiste tylko jakis kataklizm mógł zabrac Austryjakom zwyciestwo
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lut 2007, 13:07
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio