Knajpa - reaktywacja - Strona 40

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Mezo nie robi HH bo:

nie uczestniczy w wojnie pomędzy gangami Pilka.pl i Twoja Stara
11
28%
nie handluje narkotykami w forumowych gettach
3
8%
nie lubi Bonso
6
15%
nie wie co się liczy, szacunek ludzi ulicy joł!
19
49%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lut 2007, 1:52

O ile wyobraźnia tych znafffców mnie śmieszy to łgarstwa w postaci zmyślonych wypowiedzi wysoko postawionych osób już ani trochę. Rozumiem, że mogą sobie nakręcać różne śmieszne teorie, ale podpinanie wymyślonych tekstów pod takie nazwiska jak Txiki czy brat Dinho to już nic innego jak oszukiwanie czytelników. Między innymi przez takie artykuły człowiek musi potem nawracać różne forumowe pokemony :?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 lut 2007, 1:55

Ufff bo wcześniej czytałem że Kaka w Realu a Ronaldinho w Milanie a tu jak widać i Barca się wzmocni 8) Zapomnieli dodać że Abramowicz ściągnie Frankowskiego z Kosiarką i gra gitara 8) bo jak nie dorobią im tych transferów to mogliby napisać że spadną z ligi :wink:

Mentorze pewnie bardziej się znasz to powiedz czy jest jakaś polska strona Barcy na której piszą w miarę rozsądnie (nie interesyje mnie samo forum a strona główna) :?:
Jarzinho pisze:Dzisiaj przegra tylko Phoenix z Zachodu Twisted Evil
W sumie też mógłbym to dać do zwały :roftl3:
Po pierwsze primo :arrow: PHX nie przegra.
Po drugie primo :arrow: przegra ktos inny z zachodu ale nie chce mi się patrzeć kto gra i jutro wam powiem kto :twisted:
Po trzecie :arrow: zaraz jakiś moderatoek będzie marudził że tematy nam się pomyliły Obrazek

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 lut 2007, 1:58

Mentor pisze:Między innymi przez takie artykuły człowiek musi potem nawracać różne forumowe pokemony :?
Przynajmniej się nie nudzisz :P
Ponoć Milan wysłał do ASa jakiś list. Ciekawe co wnim było zawarte :think: Każdy musi sam wiedzieć jaką gazetę czytać, a jaką nie. Skoro ktoś daje się nabrać na ściemy to są one dalej praktykowane. Głupich jest pełno. Długo szukać nie trzeba :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 lut 2007, 2:01

Yukasz pisze:Mentorze pewnie bardziej się znasz to powiedz czy jest jakaś polska strona Barcy na której piszą w miarę rozsądnie (nie interesyje mnie samo forum a strona główna)
Oczywiście, że jest. Kuman o niej wspomina od czasu do czasu :wink: Adres podam Ci zaraz na priv bo nie można tak reklamować bezczelnie :wink:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 lut 2007, 5:09

Spać... nie spać... spać... nie spać...udawać że jest fajnie... eee wolę iść spać :zgon:

Ciekawe czy parcie na szkło przez obywatela forum piłka.pl Guru from America znów mu zaszkodziło czy też tym razem upolował on jakąś koleżankę Muminka - Migotkę czy inną smerfetkę :think:

Dobra ja zamykam knajpę a wyłącznie dla osoby rano ją otwierającą podaję do wiadomości że klucze kładę pod wycieraczką żeby nikt nie mógł ich znaleźć :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8703
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lut 2007, 8:01

W sumie też mógłbym to dać do zwały
Po pierwsze primo PHX nie przegra
Yukasz - nie wiem czy sie smiac czy plakac. Ale zwykle w takim przypadku sie smieje :rotfl:

Jarzinho :brawo: za typ :brawo:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 lut 2007, 12:28

cloner pisze:Yukasz - nie wiem czy sie smiac czy plakac. Ale zwykle w takim przypadku sie smieje Rotfl
Najlepiej zrobisz jak w ciszy i przeświadczony o mojej niedoskonałości odejdziesz w siną dal 8)
cloner pisze:Jarzinho Brawo za typ Brawo
Brawo, brawo ale w sumie to zła noc była :evil: :cegła: :red: :suicide: Jak potwierdzi się reguła to dziś wygrają sami faworyci :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 lut 2007, 13:59

Kutwa :o
Dlaczego pokazuja beznadziejny mecz MU - Chalton :heft: a nie swego rodzaju hicior jakim jest Newcastle - Liverpool - a wogole najpierw byl chyba awizowany mecz Chelsea - M'Boro :think:

Znowu przyjdzie mi ogladac portugalska panienke :think: :heft:

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 10 lut 2007, 14:34

Kuszczak w bramce, a abonenci C+ chcą zobaczyć jak 3 razy dotknie piłkę :o :o :o
ta zmiana to kompromitacja c+, na forum c+ wrze......

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 lut 2007, 14:49

Cloner tak z ciekawości się spytam :arrow: oglądasz te mecze które podajesz że lecą w TV :?: Jeśli na tym talerzu nie ma spotkań czołowych lig to przynajmniej dla mnie nie opłaca się tego kupowac :twisted: No może skusiłbym się na Benficę ale np Real B... :glass: Na grę Realu A podobno nie da się patrzec a co dopiero B :roll:

OK wiem że jesteś 'p... indywiudalistą' i akceptują Twój wybór :idea:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 lut 2007, 15:13

SiKor pisze:ta zmiana to kompromitacja c+
ten weekend to wogole jest jedna wielka kompromitacja :!:
W ligue1 hit, chociaz miejsca tych druzyn dosc odlegle to jednak wzbudza emocje :lol: w ostatnich tygodniach pokazywali na zywo mecze LeMans czy Nancy a teraz PSG - Monaco z 45minutowym opoznieniem :angry:

W serieA mecz Roma - Parma :angry2: mogliby pokazac cos porzadnego np Violka - Udine :twisted: Atalanta - Lazio (wg mnie bardoz ciekawy mecz) :twisted: Milan - Livorno (debiut burgera) :twisted: czy chociaz palermo - Empoli :twisted:

Jutro tez Arsenal - Wigan :roll: czy Atletico - Atletic :roll:

Jedyny dobry mecz na zywo to pewnie beda Derby Sevilli a tak to same mecze potentatow z outsiderami w salbej formie

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8703
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 lut 2007, 15:20

oglądasz te mecze które podajesz że lecą w TV
Oczywiscie, ze nie wszystkie, ale jutro pewnie lige szwajcarska bede ogladal. Tam jest niesamowity klimat na stadionach. Kibice potrafia zrobic naprawde niezly show niekiedy. 8)
No może skusiłbym się na Benficę
Lige portugalska tez czasem ogladam, tak samo lige grecka, do ktorej mam dostep.
Jeśli na tym talerzu nie ma spotkań czołowych lig to przynajmniej dla mnie nie opłaca się tego kupowac
Zrozum, ze raz moge zaplacic 300-400pln, ale co miesiac nie dam rady wybulic kolejne 50pln na kablowke, czy cyfra badz polsat cyfrowy, lub N. Juz oplaty za komorke czy neta mnie niszcza. :wink:
OK wiem że jesteś 'p... indywiudalistą' i akceptują Twój wybór
Nie rozumiem :/ kto "akceptuje moj wybor" :?:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 lut 2007, 16:03

cloner pisze:Nie rozumiem Confused kto "akceptuje moj wybor" Question
No jak to kto :?: Ja :P Myślałem że oglądasz wszystkie te egzotyczne ligi i chciałem pokazać że jestem tolerancyjny 8)
cloner pisze:Zrozum, ze raz moge zaplacic 300-400pln, ale co miesiac nie dam rady wybulic kolejne 50pln na kablowke, czy cyfra badz polsat cyfrowy, lub N. Juz oplaty za komorke czy neta mnie niszcza. Wink
Rozumiem bo wiem jak to boli :cry:

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 10 lut 2007, 16:57

czeher pisze:
SiKor pisze:ta zmiana to kompromitacja c+
ten weekend to wogole jest jedna wielka kompromitacja :!:
W ligue1 hit, chociaz miejsca tych druzyn dosc odlegle to jednak wzbudza emocje :lol: w ostatnich tygodniach pokazywali na zywo mecze LeMans czy Nancy a teraz PSG - Monaco z 45minutowym opoznieniem :angry:

W serieA mecz Roma - Parma :angry2: mogliby pokazac cos porzadnego np Violka - Udine :twisted: Atalanta - Lazio (wg mnie bardoz ciekawy mecz) :twisted: Milan - Livorno (debiut burgera) :twisted: czy chociaz palermo - Empoli :twisted:

Jutro tez Arsenal - Wigan :roll: czy Atletico - Atletic :roll:

Jedyny dobry mecz na zywo to pewnie beda Derby Sevilli a tak to same mecze potentatow z outsiderami w salbej formie
taaaaaaaaaa opóźnienie masz takie, bo na C+Sport2 leci rugby :roll: :roll: :roll:
nie wiem wogle ogląda to ktoś czy tylko to dla picu jest :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 10 lut 2007, 20:09

Beckham, Canna, Emerson w "11" prawdziwa przyjemnosc ogladania niemieckich stacji.

A Cyferka pokazuje powtorke Rugby :evil: choc jakis Czekaj w Walii gra :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”