guru pisze:Bols Rulez
To wy tam w dalekiej Ameryce macie Bolsa
Ja myslałem ze w Ameryce pija tylko jakies wstretne wiskacze i burbony no i kalifornijskie wino.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 11 lut 2007, 0:48
guru pisze:Bols Rulez
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 11 lut 2007, 0:50
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 11 lut 2007, 0:54
Aktualna zawsze i wszedzie choc nie wiem o co chodzi, podejrzewam ze o spozycie duzej ilosci alkoholuFranz twoja propozycja dalej aktualna?
Faktycznie niezle to jest duze male duze male i tak ciagleAkarin pisze:zabawa z ctrl'em wciąga
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 11 lut 2007, 0:56
to na zlociefranz pisze:podejrzewam ze o spozycie duzej ilosci alkoholu .
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 lut 2007, 1:03
Nie wiem. Ja pilem w Polsce. Na pewno gdzieś znajdzie sie w Polskim sklepie.franz pisze:To wy tam w dalekiej Ameryce macie Bolsa Question
No to widac, ze nie miales z tym stycznosci.franz pisze:Ja myslałem ze w Ameryce pija tylko jakies wstretne wiskacze i burbony no i kalifornijskie wino.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 11 lut 2007, 1:03
Akarin pisze:a propozycja to napisanie dla mnie recenzji możesz to dla mnie zrobić
oj uwierz mi ze mialem i to bardzo wiele stycznosciguru pisze:No to widac, ze nie miales z tym stycznosci.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 lut 2007, 1:34
A jakie testowałeś? Mi najlepiej Jack Daniels wchodzifranz pisze:oj uwierz mi ze mialem i to bardzo wiele stycznosci Laughing , po prostu nie gustuje w whisky bo jest droga i jestem przyzwyczajony do naszych tradycyjnych trunków
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 lut 2007, 1:39
Bonso już wiem skąd ten avatar, nawet pasujeBonso w temacie 'Wasze zdjęcia' pisze:...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 11 lut 2007, 1:44
Jesli chodzi o whisky to pilem szkocka a konkretnie Johnny Walkera, najbardziej smakuje mi czarny Johnny Walker, inne rodzaje tez pijalem ale rzadko a wiec ich smak nie utkwił mi w pamieciguru pisze:A jakie testowałeś?
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 lut 2007, 1:58
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 11 lut 2007, 11:25
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lut 2007, 11:27
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lut 2007, 15:18
wlasnie nie wiem czy kogos to wogole interesujeSiKor pisze:taaaaaaaaaa opóźnienie masz takie, bo na C+Sport2 leci rugby Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
nie wiem wogle ogląda to ktoś czy tylko to dla picu jest
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 11 lut 2007, 15:24
Polska ławka rezerwowychczeher pisze:"Polski mecz"
Lepsze to niż 3 spotkania premiership...czeher pisze:3 spotkania PD
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lut 2007, 15:32
w sumie i tak za tydzien bedzie rowniez sieczka (nie liczac Valencia - Barcelona)brylancik pisze:Lepsze to niż 3 spotkania premiership...
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio