Ostrzeżenia - komentarze - Strona 17

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 23 gru 2004, 20:39

Dzieciak Mikusinski pisze:Macie ogień?????????????
Ja nie wiem jak uzytkownika o piszacych tak denne posty można trzymać na forum. Nawet jak patrze na jego barrrrrrrrrrrrdzo długie posty to nie dobrze mi sie robi a jezeli jeszcze przeczytam co napisal to juz kompletnie. Wnosze taka propozycje aby ukrac tego uzytkownika za tekie postepowanie malutkim banem na kilka tygoni a mysle ze jak wroci to napewno otrzezwieje i napisze co porzadnego.

POZDRO!

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 gru 2004, 20:40

Mam pytanie do moderatorów!!!!!Dzisiaj popołudniu gdy wszedłem jak zwykle na forum :P , zobaczyłem że mam zamiast 7 ostrzeżeń osiem. Przecież ostatnio źle się nie wyrażałem o danym klubie czy zawodniku ani nie przeklinałem w komentarzach czy na forum. Podajcie mi modowie powody jakbym dostał to ostrzeżenie. Oraz strona tego tematu.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 gru 2004, 23:53

RVN10 napisał:
Pasztet napisał:
ale wkurza mnie jego skapciała morda

Popatrz na swoją pasztecie
napisał to w temacie o fergusonie. powinien dostać ostrzeżenie z apost nie na temat :wink: ja już bym pewnie dostał :roll: :lol:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 31 gru 2004, 0:46

Mikusinski pisze:Fajne są ostrzeżenia i bany!!!!!
Jak ci się podobają to możesz dostać bana za nabijanie idiotycznych postów typu:"Macie ogień????".Przemyśl najpierw co chcesz napisać, potem działaj

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 gru 2004, 9:05

No dlaczego mam ósme ostrzeżenie?????????Odpowiedxcie mi szybko na to pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 31 gru 2004, 10:17

nie wiem mikusinski bo nie jestem modem ale wydaje mi sie ze skoro nie przeklnales,nie obrazales innych kulubow i zawodnikow i przestrzegales regulamin to moze za nabijanie postow lub beznadziejny temat lub za wypowiedz nie na temat

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 31 gru 2004, 10:41

Mikusinski pisze:Mam pytanie do moderatorów!!!!!Dzisiaj popołudniu gdy wszedłem jak zwykle na forum :P , zobaczyłem że mam zamiast 7 ostrzeżeń osiem. Przecież ostatnio źle się nie wyrażałem o danym klubie czy zawodniku ani nie przeklinałem w komentarzach czy na forum. Podajcie mi modowie powody jakbym dostał to ostrzeżenie. Oraz strona tego tematu.
moze napisales cos i teraz dopiero zobaczyli :roll: przynajmnij ja tak mialem :P :twisted: :?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 31 gru 2004, 10:43

ej a za co ja dostałem??? jeszcze wczoraj miałem 5 a dziś już mam 6 :? nie odstałem żadnego maila z informacja ani nic :( proszę o wyjaśnienia :D :evil:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 gru 2004, 10:55

Ja tak samo jak Pasztet. Miałem 7 mam osiem. Ostrzeżenie do ostrzeżenia i zbierze się ban!!!!!!
Maila też nie dostałem!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 31 gru 2004, 10:58

Pasztet pisze:ej a za co ja dostałem??? jeszcze wczoraj miałem 5 a dziś już mam 6 :? nie odstałem żadnego maila z informacja ani nic :( proszę o wyjaśnienia :D :evil:
Teraz uwaznie czytaj i sie wszystkiego dowiesz.
kostek pisze:
Pasztet pisze:może być, jest świetnym fachowcem ale wkurza mnie jego skapciała morda i to że ciągle żuje gumę.. uzależnił się od niej chyba :P heh
Pasztet ostrzeżenie za brak szacunku do drugiego człowieka.
Teraz juz wiadomo o co chodzi?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 31 gru 2004, 12:37

Mikusinski pisze:Ja tak samo jak Pasztet. Miałem 7 mam osiem. Ostrzeżenie do ostrzeżenia i zbierze się ban!!!!!!
Maila też nie dostałem!!!!!!!!!!!
Z tego co pamiętam chodzi o "Sracovię"... :?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 31 gru 2004, 13:19

Tomusmc pisze:
Pasztet pisze:ej a za co ja dostałem??? jeszcze wczoraj miałem 5 a dziś już mam 6 :? nie odstałem żadnego maila z informacja ani nic :( proszę o wyjaśnienia :D :evil:
Teraz uwaznie czytaj i sie wszystkiego dowiesz.
kostek pisze:
Pasztet pisze:może być, jest świetnym fachowcem ale wkurza mnie jego skapciała morda i to że ciągle żuje gumę.. uzależnił się od niej chyba :P heh
Pasztet ostrzeżenie za brak szacunku do drugiego człowieka.
Teraz juz wiadomo o co chodzi?
a gdzie tu brak szacunku??? powiedziałem tylko coś co sądze o jego wyrazie twarzy i o tym że żuje gumę.. to coś złego???????? aha no przecież to trener MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU więc ten klub trzeba jak najbardziej szanować i wielbić... jak zwykle :lol: :lol:

Handsome Boy

trojaczki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 sty 2005, 17:57

bujam sie po forum, az tu nagle patrze a tam 4 wp (wpierd...), z przerazenia az spadam z krzesla i teraz mnie dupa boli (jak sie dostanie wpier.. 4 razy to tez boli). ochlonowszy troche pisze tutaj z bolacym mnie tylkiem pytanie za co dostalem az 3 naraz, bo to jedno(co mialem wczesniej) to ok. wyobrazcie sobie jak sie czuje facet, ktory nagle dowiaduje sie ze beda trojaczki, no dajcie spokoj jedno to wielka odpowiedzialnosc, ale trzy naraz. prosze o wyjasnienie(bo takowego nie otrzymalem).

pozdro

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 02 sty 2005, 18:06

Zawdi na pewno musiałe przyjsc do Ciebie mail za torego posta otrzymałes WP. Ja osobiscie ie wiem...

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 sty 2005, 18:13

stary gdyby przyszedl to bym glupot nie pisal, a swoja droga jak nie ty to i nie wiesz kto to po co piszesz??

peace

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”