Ale narazie niech Inter wygrywa nie wazne jak, efektownosc przyjdzie z czasem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 12 lut 2007, 10:15
UltraInter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 lut 2007, 10:34
Nie sądzę, że Mancio wystawił w tym meczu rezerwowy skład. Niby mówi, że rekordy nie są ważne, ale na pewno nie chciałby aby passa została przerwana przez taki klub jak Cagliari i to na San Siro. Może dać odpocząć 2-3 piłkarzom.UltraInter pisze:dodac trzeba ze 20 mecz z Valencia wiec sklad moze byc ze tak powiem II
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 lut 2007, 11:06
Na pewno ciekawy piłkarz i chyba bardziej pasujący do ustawienia Interu niz Figo, ale jak sam napisałeś od plotki do transferu droga jeszcze daleka. Napewno jeśli Inter zakontraktuje Diego nie będe rozpaczał, jeśli nie znajda wg ich rozenzania lepszego nastęce tez bedzie dobrze.Zico_FCI pisze:Dzisiaj się pojawiła informacja o tym, że Inter interesuję się Diego.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 14 lut 2007, 11:25
slawinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 14 lut 2007, 15:50
no i jesze Ronaldinho i może Eto'o i oprócz tego jeszcze Pizarro jest do wzięcia. A może jeszcze Rooney'a? Ludzie darujcie sobie teksty tego typu "trzeba jeszcze kupić..." i potem wymieniać znanych zawodników, którzy są nie do wyrwania.slawinho pisze:Jeszcze oprucz Diego proponuje kupić Robinho i Elano i bedzie magiczne trio z Santosu.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 lut 2007, 21:45
Akurat przy obecnie najczęściej stosowanym przez Manciniego ustawieniu 4-3-1-2 nie byłoby z tym problemu. Diego mógłby grać przed trójką: Stankovic – Cambiasso – Viera, praktycznie bez większych zadań defensywnych. Chociaż przy taki zestawieniu pojawiłby się kłopot z Maiconem i Zanetti, bo obaj nie raczej nie zmieściliby się na boisku, a zrezygnować z któregoś z nich byłoby ciężko.Akarin pisze:Mancini preferuje ustawienie z 2 DM.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 lut 2007, 7:31
Akarin pisze:Mancini preferuje ustawienie z 2 DM
Akarin pisze:Suma odstępnego nie była by mała, na pewno było by to więcej niż 12 mln.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 lut 2007, 17:10
aha, chyba, że takSero pisze:x-----x------x
------x-------
nie to nie pasuje do niego, nie wiem ile widziałeś jego meczów, ale wiedz, że to nie tylko typ dryblera, ale równeiż takiego zawodnika który powalczy o piłke i robi to często z dobrym skutkiem. Czasami wraca się nawet do obrony, żeby pomóc kolegom, a potem leci z kontrąZico_FCI pisze:praktycznie bez większych zadań defensywnych
tylko w Bremie nikt tego tak nie widziSero pisze:Tak więc Diego pasował by do tego systemu jak masło do bułki
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 lut 2007, 17:49
Cambiasso, Vieira i Zanetti graja w lini, a Stankovic gra za napastnikami, choć jak to zwykle bywa jest to papierowe ustawienie, bo Deki pracuje także w destrukcji. Generalnie ma wolną reke w poruszaniu się po boisku, podobnie jak Ibra. Skrzydła to w tym usawieniu bardzo ofensywnie usposobieni obrońcy Maicon i Maxwell (planowany był hiperofensywny Grosso). A na poczatku sezonu faktycznie Inter grał 4-4-2 bo przy kontuzji Estebana i licznych wykluczeniach Vieiry, do dyspozycji Manciniego był tylko jeden klasyczny środkowy pomocnik - Dacourt. Figo grywał jako joker lub zmiennik Stanko. Diego własnie byłby szykowany na następce. A tak jak zauważył bodajże Sero, Stankovic może grać bardziej cofniętego, a Capitano na prawej obronie. Więc rotacja to najlepsze wyjście posiadając tylu klasowych graczy.Akarin pisze:aha, chyba, że tak Razz sugerwałem się raczej meczem z Bayernem i Sportingiem Wink , czyli cofnięty to Vieira, a w środku gra Cambiasso?
Podejrzewam, że bardziej zalezy od tego na ile Moratti będzie uparty aby sciągnąc an San Siro młodego Brazylijczyka. Tym bardziej, że o zainteresowniu Interu tym zawodnikiem, było głośno jak grał jeszcze w Brazylii. Wtedy rywalizacje wygrało FC Porto.Akarin pisze:eśli pojawi się oferta ze strony Interu to duzo będzie zależało od sytuacji Klose
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 lut 2007, 8:48
Akarin pisze: Jeśli pojawi się oferta ze strony Interu to duzo będzie zależało od sytuacji Klose
Babel pisze:Tym bardziej, że o zainteresowniu Interu tym zawodnikiem, było głośno jak grał jeszcze w Brazylii. Wtedy rywalizacje wygrało FC Porto.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 lut 2007, 9:44
Nie wiem czy było aż "tak" głośno, ale Diego już za czasów gry w Brazylii był uważany za następce Kaki czy Dinho, a Inter potrzebował rozgrywającego i oczywiście plotki pojawiały sie w prasie i innych mediach. Nie jestem w stanie określić jak było głośno, ale cos było na rzeczy.Sero pisze:Czy było tak głośno Rolling Eyes
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 16 lut 2007, 10:24
Babel pisze:Mimo wszystko nie porównywał bym finansów Bremy i Milanu. Brema jak dostanie bardzo dobre oferty za Klose czy Diego to pewnie ma juz upatrzonych następców. Pewnie nie bedą sie chcieli pozbywać Diego, ale wiele tez będzie zależec od samego piłkarza.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2007, 10:32
jakie ja brednie wczoraj czytałem - w angielskiej prasie brukowej.Sero pisze:Inter podobno zainteresowany
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 lut 2007, 10:43
I grałby za fantastycznego w tym sezonie Maicona czy Zanettiego. Chyba dobrze mi sie wydaje, że Eboue gra na prawej obronie?fieldy pisze:Przy okazji Ebpue padła nawet kwota - chyba z 7 mln € jesli dobrze zapamiętałem. Tanio, jak na takiego obrońce - refelktujecie ?
No tak, ale trzeba takich zawodników śledzić, bo nigdy nie wiadomo co z nich wyrosnie. Pamiętasz takiego zawodnika jak Ederson? On chyba dalej gra we Francji w Nice. Kolejny "Ronaldinho" i niby był zaklepany przez Nerazzurrich. Z tego co pamiętam ma fantastyczny strzał z dystansu i dobrze bije rzuty wolne.Sero pisze:Babel, ale tych następców Ronaldinho, Kaki to jest na wypieki.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 16 lut 2007, 10:48
UltraInter
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio