gdzie typujecie - Strona 13

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Gdzie częściej typujecie ?

U naziemnych
60
64%
W internetowych
34
36%
Awatar użytkownika
Qwertyzlle
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qwertyzlle » 26 gru 2006, 9:59

Ja bardzo uradowany faktem postawienia totomixu w mojej wiosce grywam u naziemny. Własnie we wczesniej wspomnianym totomixie. Zaliczyłem poza tym, przelotna miłosc z bet-at-home i bwin. Teraz zamierzam rozpoczac na dobre gre w sportingbecie, bo wrodzone lenistwo nie zawsze pozwala mi udac sie do totomixa, mimo ze mam go 150 metrów od domu.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 gru 2006, 10:10

Qwertyzlle pisze:Teraz zamierzam rozpoczac na dobre gre w sportingbecie,
Tez gram w Sportingbecie, ale tylko dlatego ze maja bogata oferte live i sporo 'egzotycznych zdarzen'. Niestety, kursy sa tam zajebiscie niskie i to w porownaniu z pierwszym lepszym bukiem wychodza na niekorzysc sportingbet. Jezeli bierzesz pod uwage zaklady live i oferte to spoko, ale kursy sa tam niestety male ;) Czasami az o wiele mniejsze niz u konkurencji

Awatar użytkownika
Qwertyzlle
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qwertyzlle » 26 gru 2006, 10:12

Mozliwe, ale to juz jest tak ,że wszystko ma swoje + i -, a grajac live na jakies odrobienie ciezkiej sytuacji, przez gosci tak czy inaczej musisz miec milutkie kursy, nawet pod 4,00

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 gru 2006, 10:18

Qwertyzlle pisze:Mozliwe, ale to juz jest tak ,że wszystko ma swoje + i -, a grajac live na jakies odrobienie ciezkiej sytuacji, przez gosci tak czy inaczej musisz miec milutkie kursy, nawet pod 4,00
Tak ale mowiac om niskich kursach wcale nie chodzilo mi o wahajace sie kursy w zakladach live ;) Chodzi mi ogolnie o cala niemalze oferte sportingbet ;)

ezPatrick
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ezPatrick » 20 sty 2007, 15:04

Ja przepraszama ale... czym sa Ci ludzie grajacy u naziemniaków, przecież to jak okradanie samego siebie, mam pomysl, moze niech Ci ludzie zaczna grac w normalnych firmach a te 10% z wygranych niech oddaja mi? :D

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 sty 2007, 20:57

ezPatrick pisze:mam pomysl, moze niech Ci ludzie zaczna grac w normalnych firmach a te 10% z wygranych niech oddaja mi?
Ja mam lepszy! Kazdy kto z forum zarobi cos u bukow niech odda 10% MI! :D

a ja mam najlepszy - koniec OT :o // fieldy

bogall
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bogall » 20 sty 2007, 21:51

Gdzie mozna na bierzaco sledic typy innych uzytkownikow?

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 sty 2007, 21:53

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=293814#293814
tutaj, jesli chodzi Ci o nasz forum, wystaczy poszukać a nie nabijać :wink:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 lut 2007, 22:12

Ostatnio typuję w Milenium :P Kursy przeważnie wyższe niż np w STSie, choć dziś były równe lub trochę niższe :evil: Z ofertą też nie jest tak źle jak mi się początkowo wydawało. Ogólnie buk może być :wink: Jego wadą jest miejsce położenia bo idąc do niego idę do nikąd gdyż nie po drodze mi do żadnego miejsca w tamtej części Wiórkowa. Ale za to mam do niego bliżej niz do STSa, Profa czy Toto-mixa :roll: Inną wadą jest jedna babka za ladą gdyż kilkadziesiąt wiosen ma juz za sobą a wpisanie kilku cyferek przy mojej ogólnej niecierpliwości i wiecznego braku czasu jak dla mnie zajmuje jej zbyt dużo czasu. Następnie ta ona dziesięć razy wszystko sprawdza i niczym nie przypomina młodych lasek czy też kobiet średniej świeżości z innych zakłądów bukmacherskich :roll: Ale jak mówiem ostatnio tam typuję choć równie moża coś przekąsić i wypić browar 8)

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 14 lut 2007, 22:36

Ja zacząłem kiedyś typować w bet-at-home i tak już zostało, wszystko przypadło mi do gustu, a i na wygrane nie narzekam :wink: .

Awatar użytkownika
Sztygar
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sztygar » 08 mar 2007, 13:37

A ja typowałem w Betssonie, miałem 11 zł bonusu i przepierdoliłem. Ale grałem jak głupi, za 2 zł i po 10 meczy na kupon. Nie znałem się na tym, a tak to teraz gram u naziemnych. Jest po prostu ten klimacik, u nas w mieście mamy dwóch buków naziemnych, a mianowicie Profesjonal oraz STS. Jednak Profek ma więcej klientów, ponieważ wpuszczają poniżej 18, ale starsze osoby także chętnie odwiedzają tamtego buka. A w STSie? Od razu jestem witany zdaniem "Proszę wyjść" a i tak co przechodzę obok STSu, to widzę pustki.

Pozdrawiam.

staraj sie nie przeklinac // fieldy

Dani_LFC
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dani_LFC » 09 maja 2007, 20:05

Ja osobiscie w Profesjonalu :) Nie pluja sie o pelnoletnosc, wysokie kursy nawet i fajny klimacik :)
Czasem, ale rzadko bardzo w STSie

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 30 maja 2007, 20:56

Ja gram w Profesjonalu. Gram odkąd jakiegoś roku, gdy jeszcze miałem 16 lat i nawet wtedy nie zapytali się o wiek. Z drugiej strony własnie do Profka mam najbliżej 8)

Awatar użytkownika
Pietri
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pietri » 16 cze 2007, 23:03

Zgadzam się kupony w STS-ie są bardzo duże tym bardziej jak sie postawi na systema A.B.C to w tedy tych kartek jest duzo ,,szkoda papieru .Mogli by zrobić takie jak są w Professionalu ..Pozdro

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 03 sie 2007, 20:21

Ja preferruje gre u buków internetowych, sam osobiscie gram na Expekcie i powoli mysle nad rozpoczęciem gry w bwin badz w bet-at-home. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”