Angielskie stadiony - Strona 5

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
K . K
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K . K » 11 lut 2007, 18:11

stadion Arsenalu Emirates Stadium jest zajebisty a teraz podobno mają rozbudowac Wembley i to będzie najlepszy stadion w Anglii.

kyloloko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 15 lut 2007, 5:48

Mi osobiście bardziej podoba się stadion ... Old Trafford. Emirates przypomina mi stadiony z World Cup 2002 w Korei i Japonni które bardzo mi się nie podobały. Jest taki yyyyyyy... wygląda tak jakoś :? nie wiem jak to określic w każdym bądź razie nie pasuje do tych wyglądających jak średniowieczne warownie stadionów w Anglii.

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: Angielskie stadiony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 19 paź 2008, 16:11

Co do stadionów, to mam pytanie. Mianowicie, można rozbudować jeszcze Emirates Stadium, czy to docelowa pojemność?

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 418

Angielskie stadiony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 04 kwie 2025, 21:15

Ładny jest ten nowy stadion The Toffees.

Niemożliwe będzie przenieść tam klimat z Goodison, no i te stadiony wciśnięte w osiedla mieszkaniowe mają niesamowity urok. Ale ten nowy jednak z miejsca staję się wizualne najładniejszym stadionem w Anglii.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”