Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cudak » 14 lut 2007, 14:09
Cudak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 14 lut 2007, 14:34
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 14 lut 2007, 14:53
Szczerze wątpię, aby zwolniono Hitzfelda po kilkunastu dniach pracy, zwlaszcza ze zapowiedział odejście po sezonie o_O.Cudak pisze:(...)Trzeba się zbierać na mecz z Realem, bo od tego będzie zależała głowa Hitzfelda.(...)
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 14 lut 2007, 15:03
['], ['], myślałem, że będzie można z Tobą normalnie podyskutować, a Ty dajesz coraz więcej przykładów swojej niewiedzy. Nikt nie zwolni Hitzfelda po parunastu dnicha jego urzędowania, to nie Real. Hitzfeld ma za zadanie zająć 3 msc w Bl lub 2 bo na pierwsze to nie ma sznas. Ma wprowadzić zaspół do LM, a nie ją wygrać, jesli przegramy z Realem to nic wielkiego się nie stanie. Tzn nie będzie powodów, żeby zmieniać treneram, ktory dobzre zna drużynę, święcił z nia największe triumfy.Cudak pisze:Trzeba się zbierać na mecz z Realem, bo od tego będzie zależała głowa Hitzfelda. Oby nam się udało
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 14 lut 2007, 19:04
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 15 lut 2007, 10:21
Noi wszystko juz potwierdzone przez oficjalna strone Bayernu, czysta formalnoscspyrczak pisze:aha no chyba ze takkomu jak komu ale Kickerowi mozna ufac
napewno Hamit sie przyda, wzmocni troche linie pomocy ktora po tym sezonie troche sie uszczupli (Karimi, Brazzo) ale nie wyobrazam sobie ze zarzad poprzestanie tylko na Hamicie bo z calym szacunkiem dla niego ale on sam nie poprawi gry Bayernu
fajnie ze przyjdzie za darmo bo normalnie Schalke napewno tanio by go nie sprzedalo o ile wogole.
Hamit ALTINTOP
Pozycja: Pomocnik
Narodowosc: Turek
Data urodzenia: 8.12.1982
Miejsce urodzenia: Gelsenkirchen
Wzrost: 183
Waga: 82 kg
Witamy
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 15 lut 2007, 14:22
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 15 lut 2007, 14:45
WitamyMichał M pisze:Witam wszystkich
Faktycznie, Bayern jak dotad nie poszedl w tym kierunku co moim zdaniem bylo bledemMichał M pisze:czy kupowanie graczy ze słabszych lig jak portugalska czy holenderska
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 15 lut 2007, 15:05
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cudak » 15 lut 2007, 15:42
Cudak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 15 lut 2007, 15:47
Michał M pisze:Sneijder jest też całkiem spoko, jednak zdaje mi się że jest to pomocnik o roli bardziej defensywnej,
Michał M pisze:także można zwrócić uwagę chyba też na innych graczy (np. Ryan Babel).
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 lut 2007, 21:08
cześć, oby się z Tobą dobrze dyskutowałoMichał M pisze:Witam wszystkich - to mój pierwszy post na Waszym forum, więc proszę o wyrozumiałość, jeśli powtórzę coś co już było omawiane:)
osattni wynik to 1:0 po dobrej grze, zresztą może wiesz, że poza LM jest jeszcze BL czyli krajwe rozgrywki? I teraz w weekend gramy z Aachen na wyjeździe i to jest również bardzo ważny mecz. A poza tym, to Hamit zaasili nas po sezonie, a nie teraz więc nie pomarze nam w LM w tym sezonieCudak pisze:Ja wysnuję taki wniosek, jeśli Bayern przejdzie Real wówczas mamy szansę na wygranie ligi mistrzów. Otóż w Bayernie nie jest tak źle, jak mogłoby się wydawać, zmienna forma to tylko wynik szczęścia, i nie ma co się przejmować za ostatni wynik 0:3.
Dla Bayernu przyda się jakiś bodziec, i już jest w postaci Altintopa. Z tym piłkarzem na pewno będziemy lepiej grać, ale nie ma go jeszcze w klubie. Bo cóż stoi na przeszkodzie by Bayern wygrał LM??? Niemieckie zespoły to takie zespoły, które w każdej sytuacji w życiu mogą wybuchnąć dużą formą...
Jeśli Bayern wróci do formy, w co wierzę, wówczas będzie bardzo dobrze.
tu mam podobne zdanie jak skolega spyrczak, dla mnie Rayen zawsze był napastnikiem, ale potem został przekwalifikowany na lewo skrzydłowego.Michał M pisze:Ale Ajax to zawsze był, jest i będzie kopalnią talentów, także można zwrócić uwagę chyba też na innych graczy (np. Ryan Babel).
przypominam, że to Ebbers prowadziłMichał M pisze:natomiast Schlaudraff... cóż, dobry zmiennik i nic poza tym, będzie miał szansę zastąpić Pizarro w dobrej jeździe samochodem
strzały z dystansu ma swietne to prawda, podania też niczego sobie, jesnak ja bardziej widzę go na środku niż na skrzydłach, dla mnie był on zawsze środkowym pomocnikiem. Chyba trochę za bardzo sugerujesz się FMem spyrczakspyrczak pisze:Sneijder moze grac zarowno w srodku jak i na skrzydlach wiec jest to bardzo wszechstronny ofensywny pomocnik obdarzony piekielnym strzalem z dystansu i swietnie podajacy
nie słyszłem o Fischerze, a o Kroos'ie małoolson pisze:Rossi nie kojarze tego Fischera. Wstyd sie przyznac, ale nie mialem okazji ogladac ME 2006 U-17 . Ale Kroos daje rade . Beda z niego ludzie, jezeli jego rozwoj nadal bedzie przebiegal w takim tempie. Za 4-5 lat chlopak bedzie stanowil o sile Bayernu i reprezentacji Niemiec.
Michał M pisze:Co do Huntelaara, to również się zgodzę - byłby niezłym wzmocnieniem.
Huntelaar ma wyrobioną markę, to fakt, ale narazie tylko w Eredivise, na pewno całe życie nie będzie sterczeć w Ajaxie, kiedyś się przeniesie do lepszej ligi. Tylko pytanie czy poleci na kasę czy wybierze najlepszą ofertę sportową, gdzie ma największe sznase na grę w podstawowym składzie? Jego sprawa, ale wąpię, żeby od razu po tym sezonie zgłosiły się do niego takie kluby jak Real czy Inter czy choćby ManU. Sam zawodnik narazie nie zamierza zmieniać klubu, jakis czas temu to mówił.Michał M pisze:do środka potrzebny jest jakiś "spielmacher" jak to mówią sąsiedzi
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eruzani » 15 lut 2007, 21:26
Eruzani

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 15 lut 2007, 22:21
Byc mozeAkarin pisze:Chyba trochę za bardzo sugerujesz się FMem spyrczak Wink
No ja tezAkarin pisze:Już widzę uśmiech na twarzy olsona Razz
A ja licze na to ze nastepnym razem to co napiszesz znajdzie sie w odpowiednim do tego temacieEruzani pisze:Ja liczę, że FC Nürnberg zawalczy o miejsce w Lidze Mistrzów. Ostatnio spisują się świetnie i przecież wysoko pokonali zarówno trzeci VfB Stuttgart jak i czwarty Bayern.
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lut 2007, 23:13
No masz prawo nie kojarzyc bo ja troche dałem plame. To nie Sven Fischer( Biathlonolson pisze:Rossi nie kojarze tego Fischera. Wstyd sie przyznac, ale nie mialem okazji ogladac ME 2006 U-17
Rossi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio