Sesja - Strona 10

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 08 lut 2007, 23:51

Mentor pisze:Ehhh jutro mam dwie poprawki
Dobrze ze mi przypomniales...ja tez mam poprawke..co prawda tylko jedna, ale z fizyki!!! :evil: zaraz przejrze jeszcze raz wszystkie materialy, i ide spac...budzik na 5, jeszcze raz oblookac wszystko, i mozna isc... co prawda umialem juz na egazmin, a moja proazka na nim, nie wyniknela, z niewiedzy, a raczej z pospiechu i glupich niedoliczen...mam nadzieje ze teraz wszystko pojdzie po mojej mysli...niechce w drugim semestrze znow chodzic na fizyke...

Powodzenia!!!

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 09 lut 2007, 0:55

Mentor pisze:Wypiłem jakieś energetyzujące gówno z Biedronki za 1,69 zł
To zdecydowanie nie jest dobry pomysl. Najlepsza na sesje jest kawa. Dzieki uprzejmosci neskafe zdalem drugi rok, trzeci juz bardziej dzieki uprzejmosci kolezanek i wlasnego szczescia/wysilku. Ale musze przyznac, ze jak policze wszystkie kola i zaliczenia na ktore sie uczylem po nocach z 3-4 kawami to dochodze do wniosku, ze na dyplomie obok loga uczelni bede mial logo neskafe, jako jednego z moich promotorow ;)
Chociaz wiem tez, ze niektorzy nie toleruja kawy. Jedna moja kolezanka np. zamiast kawy pochlania litry kokakoli i podobno jej pomaga. Ja tam jestem tradycjonalista, wiec moze dlatego wynalazkow typu napoje energetyzujace nie probowalem w czasie nauki. No ale jak tam chcecie :P

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 lut 2007, 11:32

pisemny chyba poszedl :P ale caly czas czekam na ustny, ktorego boje sie jak ognia :? o 14.30 mam sie stawic, z indeksem u szanownej pani profesor...bedzie dobrze, mam nadzieje.. :roll:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 lut 2007, 14:26

No i sesja zamknięta! :jupi: Teraz aż 11 dni ferii więc może nawet mój alfabet się pojawi :think: . A sesję zakończyłem oceną dobrą z Polityki międzynarodowej po 1990r. a więc są powody do mruczenia. Indeks zdany, przechodzę na tryb ferii za:
5
4
3
2
1
.......

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 lut 2007, 15:46

Ja licze, że moje ferie zaczną się od jutra 8) Jutro czeka mnie poprawka z socjologii, której nie wiem jakim cudem nie zaliczyłem :roll: Generalnie ferie i tak będę miał lipne bo sobie kostke skręciłem i w gipsie chodze :? Zwolnienie z pracy od 2 tygodni więc jako tako wypocząłem :P

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 09 lut 2007, 16:04

Ja tam czekam na oficjalną ceremonię rozpoczęcia wolnego, ale to dopiero w poniedziałek, kiedy to dowiem się czy zdałem historię :roll: Mogą być małe problemy, ale liczę na dobre serce profesora 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 lut 2007, 18:07

Ja tam ferii chyba w ogóle nie będę miał ['] Dzisiaj okazało się, że angielski mam przełożony na termin jeszcze nie znany :rol: Ekonomię napisałem, ale wcale nie jestem pewien czy będzie pozytywnie :roll:

Odnośnie kawy to ja nie pijam i tyle. Z energetyzujących wspomagaczy też korzystam raczej rzadko.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 09 lut 2007, 21:50

Dzieciol - Politechnika Poznanska 3-0 Tre e Zero Dzieciol In Vantaggio!!!

Co prawda po dogrywce z fizyki, ale w jakim stylu bramka na 3-0?! :P
Na pisemnym 14,5 pkt na 16, na ustnym troche pobajerowal i jest 4,5!!!

Koniec Wojny styczniowej!!!
Veni Vidi Vici!!!

:lol:

ide sie :pijemy: jak sa chetni to zapraszam...wstep od litra :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lut 2007, 12:59

dzieciol pisze:Koniec Wojny styczniowej!!!
heh, widze, że dziś na Polibudzie wesoły dzień, własnie wróciłem, koniec koszmaru pt Analiza Matematyczna :D

dzieciol pisze:jak sa chetni to zapraszam...wstep od litra
trza było wcześniej mówić :wink:

jeszcze tylko muszę 2 dr znaleźć coby mi 5 przepisali 8)
i z czystym sumieniem będe mógł się napić :lol:

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 10 lut 2007, 17:30

Ja w sumie sesje dopiero zaczynam :P jutro mnie czeka zerowka z uzytkowania sieci (3mac kciuki!!) :P a nastepne examy 19 i 22 lutego ;) jutro powinno byc lajtowo bo mamy spoko goscia, nasze poprzednie kolosy wygladaly tak ze on odpala allegro i szuka czegos o autach a my piszemy kolosa 8) oby jutrzejsza zerowka wygladala tak samo 8) Pozdro ;)

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 15 lut 2007, 22:15

dzisiaj wreszcie oddałem indeks :jupi:

teraz tylko muszę zrobić wpłatę 100 zł i jestem na 8 semestrze :twisted:

btw, mam już zajęcia od 2 tygodni :>

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 lut 2007, 22:26

duch99 pisze:kiedy to dowiem się czy zdałem historię
No i nie zdałem :roll:

Dwa dni temu koleś miał zadzwonić do sekretariatu szkoły i kazał obwieścić, że zdali wszyscy oprócz jednej osoby, która ściągała. Cała grupa szczęśliwa, małe oblewanko :lol: , a na drugi dzień jak ukazała się oficjalna lista to okazało się, że nie zdało 26 osób :badziewie:

Koleś pojechał w góry i przyjedzie dopiero na poprawkowy, a na uczelni twierdzą, że nie mogą odpowiadać za słowa i czyny swojego profesora. Parodia jakaś :? Jest na to jakiś paragraf :?:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 15 lut 2007, 22:36

Co studiujesz Baqu? :>

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 15 lut 2007, 22:37

na Akademii Wychowania Fizycznego

Fizjoterapię

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 15 lut 2007, 22:40

spyrczak pisze:jutro mnie czeka zerowka z uzytkowania sieci (3mac kciuki!!) Razz
Weszlo 8) na 3,5 ale zawsze :P ;)
spyrczak pisze:jutro powinno byc lajtowo bo mamy spoko goscia, nasze poprzednie kolosy wygladaly tak ze on odpala allegro i szuka czegos o autach a my piszemy kolosa Cool oby jutrzejsza zerowka wygladala tak samo Cool

I nie wygladala :? gosciu nie dosc ze podzielil na dwie grupy i porozsadzal zadko to jezcze lazil caly czas ale jakos sie udalo ;)
spyrczak pisze:a nastepne examy 19 i 22 lutego Wink
I tu mala zmiana :P 19 zostaje egzamin z AK (architektura komputerow) ale 22 lutego nie ma examu bo... gosciu uwalil moja cala grupe z TPI na zaliczeniu z gramatyk :P i drugi termin mam 6 marca dopiero ;) malo tego trafil nam sie jakis demon z tego TPI :? gadalismy z rownozedna grupa i u nich nikt nie slyszal wogole o gramatykach, maszynie Touringa i metodzie Quim'a McCluskeya a co za tym idzie wszyscy pozaliczani bo maja z innym gosciem :? a ja musze sie meczyc :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”