NBA... - Strona 39

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.

Po mistrzostwo w sezonie 2018/2019 sięgną:

Milwaukee Bucks
2
10%
Toronto Raptors
3
14%
Boston Celtics
4
19%
Philadelphia 76ers
0
Brak głosów
Golden Stdate Warriors
5
24%
Denver Nuggets
0
Brak głosów
Houston Rockets
1
5%
Oklahoma City Thunder
2
10%
Portland Trail Blazers
0
Brak głosów
ktoś inny
4
19%
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 14 lut 2007, 18:13

Jarzinho pisze:Spurs po kilku bardzo sąłbych spotkaniach wreszcie pokazali klase, ktora stawia ich w gronie faworytow do koncowego triumfu w lidze. PRzez całe spotkanie kontrolowali wynik, powiekszajac przeweage z kazda minuta. Dopiero w ostatneij kwarcie Nets potrafili nawiazac walke z rezerwowymi Spurs.
Do meczu z Jew Jersey osłabionymi od dłuższego czasu Jeffersonem oraz niedawno Kiddem nie przywiązywałbym wielkiej wagi. Gdyby San Antonio przegrało te zawody z drużyną w której spośród 3 liderów na boisku gra tylko jeden a sama druzyna z całą trójką w składzie też rewelacyjnie nie grała to już w ogóle byłaby katastrofa. Jednak Spurs mają taki potencjał że mimo nienajlepszej postawy aż nie odpadną z play-offów będzie trzeba się z nimi liczyć do końca bo w każdej chwili mogą zaskoczyć. Tym bardziej że Dallas też nie prezentuje się jakoś wspaniale mając dziwne mecz jak ten z ostatniej nocy albo wygrane ze słabeuszami u siebie jednym pkt i męzcarnia przez cały mecz :roll: Tak samo nie można być pewnym PHX które ma krótką ławkę i obecnie widać że bez Nasa tracą kilkadziesiąt procent. To samo Houston które bez Yao i T-Maca w formie też wiele nie zdziała. Tak więc jak widac niby na Zachodzie są bardzo mocne ekipy ale każda ma jakieś mankamenty i o ostatecznej wyższości jednej z nich nad pozostałymi pewnie zadecyduje forma na play-offy bo chyba każdy z tej czwórki może zajść do finału. Tym bardziej że sezon zaczyna się głównie w play-offach i to tam gra się na całego a wszystko co przed nimi to takie badanie sił przeciwnika choć bezpośrednie pojedynki na pewno jakieś znaczenie mają. Innych kandydatów obecnie na Zachodzie nie widzę. A na Wschodzie po transferze Webbera bardzo wzrosły notowania Detroit :P Webber gra jak za dawnych lat i zupełnie nie przypomina zawodnika choćby z początku tego sezonu z gry w Philadelphii gdzie był mało wykorzystywany a sam pobyt w tym klubie okazuje się być jedną z największych pomyłek w karierze Chrisa. Obecnie dla mnie na Wschodzie numerem jeden jest Detroit i długo nic... potem Chicago, Miami, Cavs. Ostatnie dwie drużyny podobnie jak San Antonio w każdej chwili mogą się obudzić :wink: a Chicago choć równie dobre to jednak wątpię w ich awans do samego finału choć po jakimś jednym wzmonieniu mogliby stać się taką druzyną. Na wzmocnienie teraz się nie zanosi więc za rok, moze dwa...

Co do przejscia Kidda do LAL to usłyszałem o tym dopiero z tego tematu i nie chce mi sie wierzyć aby doszo do takiej wymiany. W ilu to już klubach w tym sezonie niby miał grać Carter a wciąż gra w Netsach więc w przypadku rozgrywającego New Jersey pewnie bedzie tak samo 8)

A do ASG Sternik powołał na miejsce Nasha (kłopoty z barkiem) i Iversona (kontuzja kostki) Ray'a Allena z Seattle SuperSonics i Mehmeta Okur z Utah. Dobrze że wybrał Allena który świetną grą na to zasługuje a lata już nie te wiec występ pod koniec kariery w ASG będzie dla niego na pewno tym większym wyróżnieniem. Miejsce Nasha w Playstation Skills Challenge zajmie zawodnik Hornets - Chris Paul. Prawdopodobnie w Meczu Gwiazd nie wystąpi też Jason Kidd :(

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 lut 2007, 22:09

Yukasz pisze:Co do przejscia Kidda do LAL to usłyszałem o tym dopiero z tego tematu i nie chce mi sie wierzyć aby doszo do takiej wymiany. W ilu to już klubach w tym sezonie niby miał grać Carter a wciąż gra w Netsach więc w przypadku rozgrywającego New Jersey pewnie bedzie tak samo

Z Carterem jest taka sytuacja, ze nikt go naprawde nie chcial pozyskac. Dlaczego. W zamian musialby zainteresowany zespol oddac naprawde dobrego zawodnika, przynajmniej tak chcial GM Nets, niby zaden problem. Jednak Vince nie gwarantował podpisania nowego kontraktu po wymianie, a obency wygasa po sezonie... Tak wiec kazdy czeka do konca sezonu i wtedy bedzie walka o Cartera, bo szanse na pozostanie w ekipie NEts sa tak samo wielkie jak BigBena w Detroit. Wg. niektorych pozostanie, ale juz ma nowego pracodwace. Kidd mial przejsc do Lakers przed sezone, teraz szanse sa takie same, czyli mzoe przejdzie... Co wazne Nets planuja walke o wolnych zawodnikow Billups, Wallace, Nocioni czy Lewis. Jesli chca walczyc to trzeba miec argument, czyli kase na place a taka beda mieli kiedy odejdzie Carter i Kidd.

Do 22 sporo sie moze wydarzyc...

Obrazek

:P

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 16 lut 2007, 12:08

=> NBA on NBC Memories

aż mi się łezka w oku zakręciła

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2007, 3:02

Koniec, narazie ligi i poczatke rozrywki, przynajmniej mam taka nadzieje, jednak trzeba wrocic jeszcze do ostatnich spotkan...

Kod: Zaznacz cały

Toronto Raptors - New Jersey Nets	120:109	
Philadelphia 76ers - Washington Wizards	85:92	
Charlotte Bobcats - Chicago Bulls	100:85	
Orlando Magic - Portland Blazers	103:91	
Indiana Pacers - Memphis Grizzlies	114:104	
Boston Celtics - Milwaukee Bucks	117:97	
Detroit Pistons - San Antonio Spurs	81:90	
NO/Okla Hornets - Sacramento Kings	110:93	
Minnesota Wolves - Denver Nuggets	99:94	
Utah Jazz - Cleveland Cavs	99:98	
Seattle Sonics - Phoenix Suns	114:90	
LA Clippers - Atlanta Hawks	93:96	
GS Warriors - New York Knicks	120:101

:arrow: Bobcats przegonili Byki, dajac do myslenia Paxonowi czy moze warto zatrudnic Gasola :P Bulls wygrali walke pod tablicami, mimo świetnej gry u gospodarzy Okafora :arrow: 21 zbiorek... Zawodzili w skutecznosci, szczegolnie zawodnicy "5" bardzo słąbo wykonywli takze rzuty osobiste... Grali słabo w obronie, co wykorzystał w pełni Gerald Wallace(32pt)

:arrow: Kapitalne spotkanie Paula Pierce(32pt) oraz Geralda Greena(21pt) i koniec serii 18 przegranych Bostonu.

:arrow: Przykład San Antonio jasno daje do zrozumienia, ze wiele mozna sie nauczyc na porazkach. Przegrywali wazne spotaknia w tym sezonie w ostatniej kwarcie, wiec przyjeli teraz strategie podobna Miami czy Dallas i ograli w taki sam sposob w Detroit, Pistons 8) Najlepsze spotaknie w tym seznie rozegrał Elson, 12pt i 18 zbiorek, a Ostrogi zakrali prawie perfekcyjnie w obronie...

:arrow: Świetna współpraca dwoch zawodnikow podkoszowych Lesnych Wilkow :arrow: Blounta i Garnetta dała zwyciestwo z ekipa Carmelo Anthonego, Denver. Kevin zaliczył kolejne double-double 17zb i 19 pt, a Mark 24pt. Dobrze zagrał tazke rezerwowy McCants :roll: 12pt... Ze strony Nuggets oczywiscie brylował Carmelo, 28pt i Steve Blake :arrow: 18 asyst :twisted:

:arrow: Rodzi sie kolejny "Król Tablic" :arrow: Tyson Chandlero, goni bardzo intensywnie Garnetta w ilosci zbiorek, z Sacramento zaliczył ich 15. Słabo zagrał poraz kolejny Paul, nominacja zastepcy Nasha w Skills Challenge podziałała na niego bardzo zzle, oby po ASG wrocil do normy, przeciez Oklahoma to moj "czarny koń"

:arrow: Dzieki kontuzji Nasha, Phoenix przejeło miano druzyne, ktora opiera sie na jednym zawodniku. Bez Kanadyjczyka Słonca przegrywaja spotkanie za spotkaniem. Phoenix przegrali zdecydownie w ilosci asyst... Walke pod tablicami przegrali takze Marion-Stoudemire, czyli kolejny atut Słońc..

:arrow: Ostatni nominowany do ASG Joe Johnson z 27pt poprowadzil Jastrzebie do kolejnego w ostatnich dniach zwyciestwa na Zachodzie. Tym razem ich łupem padli Clippers, gdzie tragicznie ostatnio prezentuje sie Maggette.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 lut 2007, 3:33

Zapomniałeś podac jeszcze wyników z wczorajszej ostatniej już przed przerwą na zabawę nocy:

Houston - Dallas 77:80
LA Lakers - Cleveland 108:114

Mecz w Huoston toczył się głównie pod dyktando gospodarzy jednak pod koniec meczu to goście okazali się drużyną lepszą i ostatecznie wygrali te ważne i prestiżowe zawody :( Bardzo ważne dla losów meczu okazały się dwie trójki z krótkim odstępie czasu IV kwarty najpierw Stackhouse'a później Nowitzkiego przy zerowej zdobyczy Rakiet. Pozwoliło to dwa razy wyprowadzic Mavs na prowadzenie w meczu w którym nie widziałem ostatnich kilkudziesięciu sek bo moje powieki zrobiły się cięższe nie powinny :oops:
W LA także górą byli goście a sam początek meczu nieco różnił się od tego w Teksasie gdyż oba zespoły grały radosną koszykówkę stawiajac głównie na atak :roll: Po dobrej do tej pory grze Lakersi ostatnio wyraźnie obniżyli loty przegrywając piąty mecz z rzędu :o

I pojawiła się też plotka że 41-letni Scottie Pippen ma rócic do gry na końcówkę sezonu :P Szkoda że im nie wierzę bo Scottie to spoko kolo 8)

Sportingbet podał kursy na konkurencje All Star Weekend:

Rookies 5.00 - Sophmores 1.181

Slam Dunk Contest
G.Green 2.00
N.Robinson 3.50
T.Thomas 4.50
D.Howard 6.00

Three Point ShootOut
D.Nowitzki 3.40
J.Kapano 4.00
G.Arenas 4.20
D.Jones 5.00
M.Miller 6.50
J.Terry 8.50

East 2.875 - West 1.40

Szkoda że nie podają kursów na pojedynek łikendu :arrow: Bevetta - Barkley :P No i nima kursów na PlayStation Skills Challenge :roll:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2007, 3:57

Yukasz pisze:Zapomniałeś podac jeszcze ostatnich z wczorajszej ostatniej przed przerwą nocy:

Rozpoczynał sie pojedynek... :P Takze trudno mi było cokolwiek napisac, bo grali Lakersi, jak grali kazdy widzial, jak przegrali takze... :?
Prawde mowiac nie wierzyłem, ze moga przegrac to spotkanie, mało osob obstawialo przeciwko Lakers. Porazka niezasłuzona, czyli 4 taka w ostatnich 5 :P /co mozna powiedziec, Radman świetnie gra na wyjazdach, Bynum w Los Angeles, Parker fatalnie wszedzie, Bryant swoje rzuca, lepsza ławka niz ostatnio, Lamar średnio. Cavs mieli byc osłabieni brakiem Zydrunasa, zagrał Varejao, ktory zawsze imponował mi fryzurami. Teraz mnie przekonał, jest swietnym zawodnikiem. Najlepszy podkoszowiec tego spotkania.

Co do spotkania w Huston... Prawdziwi mistrzowie wygrywja w koncowkach. Miami, Dallas, San Antonio. Najlepsze przyklady. Dallas juz nudza taka gra, słaby styl, po przerwie dwoi sie i troi Avery, wscieka sie mobilizuje i Mavs odrabiaja i wygrywaja szczescliwie. Nikt z Rakiet nie ogladał ich spotaknia z Bucks :roll: Szczescie im dopisuje maksymalnie.

Obrazek
Ten sezon mogłby sie zakonczyc :arrow: Parker, McKie, Williams, Mihm koniec kontraktu i narazie. Beda srodki i to ogromne na pozyskanie kogos z free agents.
Yukasz pisze:I pojawiła się też plotka że 41-letni Scottie Pippen ma rócic do gry na końcówkę sezonu Szkoda że im nie wierzę bo Scottie to spoko kolo
Sam Scottie wyrazil chec powrotu, wiec kto wie. Wiadomo, ze ostatnio był na spotkaniach w LA. Czyli proste LAkers, a Phil potrzebuje kogos takiego. Jakby mial forme choc w połowie taka jak w Bulls to OK. Jednak jesli to ma byc kolejny Medviedienko czy Christie to dziekuje.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 lut 2007, 4:19

Jarzinho pisze:Sam Scottie wyrazil chec powrotu, wiec kto wie. Wiadomo, ze ostatnio był na spotkaniach w LA.
Na e-baskecie ktoś napisał że Scottie zasiadał też na trybunach w Miami więc może te dwa kluby o nigo rywalizują. W sumie z całej ligi jak dla mnie jeśli miałby zagrac to właśnie w którymś z tych dwóch. W Miami - żeby zdobyc mistrzostwo i pomóc w odrodzeniu drużyny a w Lakersach z pewnością ważną rolę odgrywałaby postac Phila no i play-offy też miałby zagwarantowane, a może coś więcej... :wink:
Jarzinho pisze:Ten sezon mogłby sie zakonczyc Arrow Parker, McKie, Williams, Mihm koniec kontraktu i narazie. Beda srodki i to ogromne na pozyskanie kogos z free agents.
Widocznie wzięli nie tego Parkera a w lidze ich dostatek 8) A znasz dokładną listę co najmniej niezłych zawodników którym kończą się kontrakty :?:
Jarzinho pisze:zagrał Varejao, ktory zawsze imponował mi fryzurami. Teraz mnie przekonał, jest swietnym zawodnikiem. Najlepszy podkoszowiec tego spotkania.
Jak zdarzyło mi się w tym sezonie oglądac Cavs to zawsze mi imponował dobrą grą. Jest to zupełnie inny typ zawodnika niż taki np Duncan bo gra szybciej i jest gorszy technicznie mając mniejszy repertuar zwodów w akatu i słabiej spisuje się w obronie ale i tak jak dla mnie gra zupełnie dobrze. Jestem przekonany że gdyby grał w Europie to byłby jedną z większych gwiazd tamtejszego basketu. Znaczy wiem że praktycznie każdy wyróżniający się grajek z NBA byłby czołową postacią na Starym Kontynencie ale tam lepiej by mi pasował niż w NBA - takie moje odczucia. A co do jego afro to rzeczywiście zawsze nim imponuje, niedawno miał chyba taką fryzurę że myślałem że je obciął a wczoraj zobaczyłem stare dobre afro na głowie :P Nie jestem pewny ale to chyba on powiedział że nie będzie robił z siebie drugiego Beckhama i aż tak bardzo dbał o swoje włosy bardziej skupiając się na sporcie. Jak widac nie wytrzymał zbyt długo bo znów z nimi cuduje :roll:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2007, 4:40

TOP 15 :arrow:
http://sports.espn.go.com/nba/feature/f ... agency2007

Mi brakuje Kapono w 15. Dosc wysokie miejsce dla Darko Milicicia. moze sie jednak Orlanod skusi i przełuzy z nim kontrakt, choc jego rzadania sa kosmiczne.

cała lista :arrow:
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=2654216

Jest o kogo walczyc... Jak dla Lakers Bibby, Carter, Wallace, Lewis. Dwojka z nich to byłoby cos. Pieniadze beda, wiec spokojnie mozna poszalec. :P :P
Ostatnio zmieniony 17 lut 2007, 10:01 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 17 lut 2007, 9:56

NBA Action 15.02.07
http://rapidshare.com/files/16639682/NB ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/16641761/NB ... .part2.rar

Tym razem: Miami, Utah Jazz, highlight-y zawodników wytypowanych do konkursu Slam Dunk, Pat Burke (lol!) i TOP 10.

Lektorem jest tym razem ten kolo co gada przez nos :D Wojtek widać już siedzi w Las Vegas i jest gotów do relacji, swoją drogą niezła fucha.

thx to bogi89

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2007, 10:01

Obrazek
Obrazek

155
Sophomores :arrow: Luther Head (15), Deron Williams (19), David Lee (30), Danny Granger (17), Andrew Bogut (6) :arrow: Chris Paul (16), Raymond Felton (17), Monta Ellis (28) Andrew Bynum (7)
114
Rookies :arrow: Randy Foye (14), Brandon Roy (6), Rudy Gay (22), Adam Morrison (16), Andrea Bargnani (12) :arrow: Paul Millsap (22), Jordan Farmar (12), Marcus Williams (4) Jorge Garbajosa (6)

Trzeba przyznać świetne rozpoczecie All-Stars Weekend... Widowisko na świetnym poziomie, choc różnicę było widać... Sophmores pokazywali większe doświadczenie, oraz pewność w swoje umiejętności. Od początku spotkania oznica byl spora i z każdą minuta stawała sie coraz większa. Sam wynik budzi troche zaskoczenie. Jednak liczyła sie zabwa.
statystyki u "gospodarzy" kapitalne ponad 74% z gry, 63% za trzy. Trening strzelecki. Sporo gorzej było u debiutantów. Przegrana takze pod tablicami, z "dzieleniem" się piłka także było źle. Zabrakło prawdziwego lidera, rozgrywajacego.
Z pewnościa o miano MVP walczyło 6 zawodników, wśród Rookies :arrow: Milsap, Gay po stronie przeciwników Paul, Ellis, Lee, Williams. 3 z nich to wybory w Drafcie z dalekich miejsc :roll: Gdzie sie podziały "jedynki" Bogut myślał, ze to spotkanie w Finale, a Bargniani zagrał na poziomie, swoim poziomie czyli mizernie. Ogolnie Toronto dało na ten mecz dwa osłabienia. Jak mozna grać i rzucać w takim stylu w takim spotkaniu. Jakimś usprawiedliwieniem jest brak obycia z takimi imprezami, jednak Euroliga to nie NBA. :cry:
Wreszcie sam wybór, raczej odpadła dwojka Gay i Milsap(przegrani), zostal Paul, Williams, Ellis, Lee. MVP, czyli najbardziej wartosciowy gracz. Osobiscie dałbym bez zastanowienia Chrisowi :arrow: 16pt, 17 asyst i 9 przechwytow... Wyglada to lepiej niz Lee z 30pt(100% skutecznosc :shock:) Sam Lee zaimponował, świetnie sie ruszał, rzucał z pewnością siebie, zbierał... Center ajkiego kazdy by chciał. Ellis joker z ławki 8) Szalał z dunkami, oj było co oglądać, Derron :wink: nowy Kidd :lol: być może jeszcze lepszy, rzucał z dystansu jak w transie :twisted:
Zaskoczył bardzo pozytywnie swoja postawa Gay. Szkoda, ze nie bedzie go w konkursie Dunków. Milsap troche niedoceniany, a to on był najważniejszą postacia u debiutantów pod tablicami. Więcej sie można było spodziwać po Roy'u, przecież to najlepszy debiutant tego sezonu.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2007, 21:57

Hmm... Okienko transferowe sie konczy i spekulacje osaigaja maks... Lakers, Kidd, Carter, Lakers, Bibby, Pippen, Lakers :P

Wspomniany przezemnie plan Nets chyba naprawde jest prawdziwy, chca sporo odciazyc budzet. Kidd i jego ewentualne odejscie ponownie wrociło, jedyny prawdziwy zainteresowany to Lakers... Kwame+Farmar+kogo dusza zapragnei z wygasajacym kontraktem. Moga brac kazdego, tylko nie Waltona. :P Szkoda bedzie jedynie Farmara, bo to prawdziwy Kalifornijczyk. ZObaczymy oferta jest ponowiona, a Nets nie sprawiaja wrazenia niezainteresowanych.

Carter. Wiadomo po sezonie sa zerowe szanse, ze pozostanei w New Jersey, jego odejscie jest pewne w 99%. Jak wiadomo sam chetnie odszedłby blisko swojej rodziny czyli Floryda, Charlotte. Orlando wyrazilo zainteresowanie. Pewnie oddaliby kogos z konczacym sie kontraktem, badz kogos kogo potrzebuja w Nets do budowy nowej ekipy. Pozniej bedzie trzeba wierzyc, ze Vince pozostanie.
Inna opcja to Clippers, choc nie wiem czy Carter chciałby grac w Kalifornii, moze za Maggette, to byłby kolejny świetny interes Nets.

Pippen oczywiscie jego umiejetnosc gry w trojkatach to znak, ze jest mile widizany w Jeziorowcach, Kobe juz prowadzi akcje Pippen w Lakers 8) Sam zainteresowany chetnie zagrałby w Miami, Cavs, Mavs czy Spurs. Zobaczymy Żary po pozyskaniu Eddiego Jonesa raczej nie beda zinteresowani.

Bibby to nowosc... Podobna zinteresowani jego pozyskaniem sa Heats. Zawodnikowi konczy sie kontrakt wiec negocjacje sa ułatwione, tylko kogo dadza w zamian. Weterani odpadaja moze Dorrel Wright. :?

Bedzie ciekawie. Oby najlepiej w LAs Vegas.

Obrazek Obrazek Jordan :shock: staro wyglada.

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 18 lut 2007, 12:06

Nie wiem czy to dobry temat , ale wie ktoś skąd mozna pobrać tegoroczny konkurs wsadów??
Ostatnio zmieniony 18 lut 2007, 13:52 przez wichniar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 lut 2007, 13:35

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 lut 2007, 17:39

Trzeba przyznac Kobe jest GWIAZDA. Niezla kase musiał mu zproponowac Stern... Pierwszy raz od dawna widze Bryanta tak angazujacego sie w All-Stars Weekend. Dobrze, ze nie musi jeszcze sedziwoac spotaknia Wschod-Zachod. Tak jego osboa reklamuje wszystko. Dobra jednak wracamy do tego co sie działo wczoraj czyli indywidualnyc konkursów.
:arrow:
Obrazek
Obrazek

Cieakwe ekipy, najsłabsza niestety była Lakers, ale co sie dziwic Cooper i Temeka jeszcze trzymali poziom :P Szkoda zamiany Lamar-Parker. Coop takze słabo rzucał.
Głownymi faworytami byli Bulls z dwoma juz neidługo aktywnymi zawodnikam. Świetnie rzucali troche pospieszył sie Ben i niestety przegrali. Sedziowe takze do konca nie wiedzieli co sie działo :roll:

Obrazek
Obrazek
Najciekawszy pojedynek jaki widzałem :P Kobe nakrecił sam Wade'a :twisted: Wynik w drugiej serii jaki chciał wykrecic Bryant byłby najlepszy w historii i pewnei nie do pokonania. OStro sie nakrecil i niestety nie trafił najłatwiejszego. :? Szkoda, bo az 5 razy pudłował, choc ostatnie proby były juz żartem. Miały zadecydowac rzuty, w ktorych Kobe by wygrał, niestety, Dwayne zrobił świetna robote.

Obrazek Obrazek

Świetna zabawa i Charles pokonał śedziego... Niezle sie bawi na emeruturze, jednak z kondycja nie jest tak zle. Sedzia nie wytrzymał z nim to jak wytrzymuje spotkania NBA. Mzoe Charles mial racje :P

Ktos ma jakis link do wszystkich trojek... Impreza mnie dopadła jak zaczał rzucac Jason.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 18 lut 2007, 21:12

Noc konkursow zajebista 8) Wade, Kapono powygrywali i jest git 8) I mozna powiedziec, ze wszyscy uczestnicy coraz bardziej powaznie traktuja te wszystkie konkursy. W rzucaniu zespolowym Gordon sie troche pospieszyl i przez to dal zwyciestwo Detroit, ale to pokazuje jaka byla chec zwyciestwa. Takze, konkurs biegowy :lol: sedzia ostro zdeterminowany :wink: mam nadzieje, ze mu dadza sedziowac glowne spotkanie :wink: konkurs wsadow natomiast i rozczarowal i ekscytowal jednoczesnie. Thomas beznadziejny, powtarzal to co robili inni. Natomiast sytuacje z nalepka i kartonowa podobizna Robinsona niezle mnie rozbawily :lol: co mnie irytowalo, to zbyt duzo Dunkow polegajacych na przeskoczeniu stojacego zawodnika(ile mozna). Ostatni dunk Greena na maksymalna ilosc pkt tez mnie nie podniecil, juz bardziej mi sie podobal Robinson zabierajacy pilke z reki Lee(choc to raczej dla takich wyjadaczy nic trudnego).
Ale ogolnie niezla zabawa 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”