Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lut 2007, 19:11
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 17 lut 2007, 19:24
Dokładnie. Już nawet teraz ciągną ten wątek. Ale zdecydowanie jak bym był na miejscu Mistera nie patrzył bym na wszystkie poltki dotyczące Eto'o i dałbym mu się wykurowac do końca i byłby gotowy na mecz z Liverpoolem. Zobaczymy o czy jutro będzie "dudniała" hiszpańska prasaMentor pisze:który nie został powołany na mecz z Valencią
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2007, 20:57
Kod: Zaznacz cały
Valdés, Giuly, Márquez, Xavi, Iniesta, Jorquera, Puyol, Oleguer, Edmílson, Belletti, Motta, Messi, Ronaldinho, Deco, Gio, Zambrotta, Gudjohnsen, Saviola.Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lut 2007, 21:12
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 lut 2007, 21:29
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lut 2007, 21:46
Przy czym jeżeli jutro zagra 20 minut to w meczu z Liverpoolem niewiele więcej. Głupotą byłoby nie dawanie mu szansy ogrania się a wpuszczenie na dłużej w meczu z The Reds.mistyk pisze:lepiej go oszczedzic i wpuscic na ostatnie 20 minut, by pozniej z Liverpoolem mogl zagrac od pierwszych minut.
A ja bym się cholernie zdziwił bo bardzo rzadko (prawie wcale) trener decyduje się na taki wariant a mecz z Valencią to nie czas na eksperymentowanie.mistyk pisze:Ja bym sie nie zdziwil gdyby Marquez gral jako DM
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 17 lut 2007, 21:51
Mentor pisze:Kibice Los Ches mogliby się ożywićPrzecież jest ich trochę na forum
![]()
Jarzinho pisze:Wraca Eidur, pewnie zagra w wyjsciowym składzie. Oby był w formie. Brakuje Eto'o jednak skoro odczuwal jeszcze skutki kontuzji to lepiej niech dalej sie leczy, a wroci, moze na Athletic. Na Liverpool i tak nie bedzie gotowy. Mam nadzieje na długi wystep Messiego, oczywisice od pierwszych minut
Mentor pisze:Najbardziej cieszy absencja Vicente. W sumie to Hiszpan częściej się leczy niż gra, ale kiedy już jest na murawie to gra bardzo dobrze.
Mentor pisze:W linii pomocy chcę widzieć Iniestę, Deco i kogoś z dwójki Edmilson/Motta.
Mentor pisze:Canizares
Mentor pisze:Ciekawe w co teraz uderzy prasa
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lut 2007, 21:59
ZOMZ na 2 tygodnie!Pisakk pisze:Przepraszamy tato
A czemu Ciebie to interesuje, że tak (zupełnie bez aluzji! zupełnie!) zapytamPisakk pisze:A Wasze trybuny przystosowane są dla osób niepełnosprawnych?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 18 lut 2007, 7:44
znakiem tego znasz sie. to dobrze. lubie dyskutowac z ludzmi ktorzy sie znaja na rzeczy. brawo.Ja też cieszę się z perspektywy występu Eidura w pierwszym składzie. Bo co by nie mówić, ale w moich oczach (wyłączając Ezquerro) jest to Wasz najsłabszy napastnik (co nie znaczy słaby) więc nasi obrońcy będą mieli łatwiejsze zadanie. Do tego dochodzi powracający do pełni sił Messi - tak długa przerwa w grze musi odcisnąć jakieś piętno na jego formie. Nie może być tak (nie może!), że Messi wróci od razu do dawnej dyspozycji. Także jeśli chodzi o atak Barcelony to jestem spokojniejszy. Gorszy kłopot to druga linia Barcelony...
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 18 lut 2007, 11:18
Barça_Hincha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 18 lut 2007, 14:44
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 lut 2007, 14:50
Niestety znowu się pomyliłeś. Saviola ostatnio w ogóle nie strzela bramek i jest w bardzo słabej formie.majer13 pisze:Ja mysle ze zagra jednak Saviola strzela ostatnio duzo bramek i jest w formie.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 18 lut 2007, 15:08
To zdanie jest fajne, co znaczy zagrac taktycznie?majer13 pisze: jesli dobrze Barca zagra taktycznie to nir powinno byc problrmow bo L'pool to juz nie tak wymagajacy rywal jak dwa lata temu.
Pozdro for all
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 lut 2007, 16:13
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 lut 2007, 16:47
Mentor pisze:Niestety znowu się pomyliłeś. Saviola ostatnio w ogóle nie strzela bramek i jest w bardzo słabej formie.
Nie ufaj Bravo Sport bo będziesz w zimie w sandałach chodził.
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio