Mentor pisze:Kibice Los Ches mogliby się ożywićPrzecież jest ich trochę na forum
![]()
Przepraszamy tato
Jarzinho pisze:Wraca Eidur, pewnie zagra w wyjsciowym składzie. Oby był w formie. Brakuje Eto'o jednak skoro odczuwal jeszcze skutki kontuzji to lepiej niech dalej sie leczy, a wroci, moze na Athletic. Na Liverpool i tak nie bedzie gotowy. Mam nadzieje na długi wystep Messiego, oczywisice od pierwszych minut
Ja też cieszę się z perspektywy występu Eidura w pierwszym składzie. Bo co by nie mówić, ale w moich oczach (wyłączając Ezquerro) jest to Wasz najsłabszy napastnik (co nie znaczy słaby) więc nasi obrońcy będą mieli łatwiejsze zadanie. Do tego dochodzi powracający do pełni sił Messi - tak długa przerwa w grze musi odcisnąć jakieś piętno na jego formie. Nie może być tak (nie może!), że Messi wróci od razu do dawnej dyspozycji. Także jeśli chodzi o atak Barcelony to jestem spokojniejszy. Gorszy kłopot to druga linia Barcelony...
Mentor pisze:Najbardziej cieszy absencja Vicente. W sumie to Hiszpan częściej się leczy niż gra, ale kiedy już jest na murawie to gra bardzo dobrze.
No nie wiem czy grał bardzo dobrze. Jeśli chodzi o samą "jakość gry" to na tym polu było raczej przeciętnie. Fakt faktem, że zaliczył sporo asyst i trzeba mu to oddać. Ale jego absencja raczej nikogo nie smuci, gdyż w dużo leszej formie jest Silva, który lepiej czuje się na lewym skrzydle niż na prawym (bo chyba raczej zagramy dwoma nominalnymi napastnikami i wtedy Silva nie byłby brany pod uwagę jako mediapunta). Także drżyj Mentorze!
Mentor pisze:W linii pomocy chcę widzieć Iniestę, Deco i kogoś z dwójki Edmilson/Motta.
No właśnie - tutaj klops. Środek pola zdecydowanie dla Barcy. U nas sam Albelda raczej nie powstrzyma całej linii Barcelony, ale to zdolny chłopak - może da rade
Mentor pisze:Canizares
Co do Twojego pytania to odpowiem tutaj: zagra najprawdopodobniej Butelle. Jest młody i mało doświadczony (trzeba czegoś więcej na Barcelonę?
Mentor pisze:Ciekawe w co teraz uderzy prasa
A Wasze trybuny przystosowane są dla osób niepełnosprawnych?