Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 407

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 lut 2007, 22:17

ja zawsze mowilem, ze z Ruudem z przodu ten Real daleko nie zajdzie. Widac nie mylilem sie. Niedlugo bedzie mozna zapalic swieczke nad Ruudem :D

Beckhamowi nie po raz pierwszy zreszta puscily nerwy. Zawodnik ten jest zreszta znany ze swojej brutalnej gry od czasu do czasu. Za tydzien z Atletico nie zagraja Beckham i RvN. Zobaczymy jaki sklad wystawi wtedy Capello. Jesli jeszcze bedzie treneiro, bo po meczu z Bayernem moze sie zdazyc wszystko zaleznie od wyniku.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 17 lut 2007, 22:49

Ironią losu będzie, jeśli R. Soldado strzeli w Osasunie więcej bramek niż Ruud w Realu. A w sumie nie jest to takie nierealne.
Becks podciął przeciwnika po tym jak sam był powalony na ziemię... samo podcięcie na czerwo się nie kwalifikowało, ale jednak intencja była jasna - więc można się z sędzią zgodzić.
Brak RvN z Atletico? Jeśli tak, to jestem ciekaw kogo don Fabio na szpicę postawi, bo jakby nie patrzeć, Real w tym momencie egzekutorów nie ma. Chyba że Raul? Dziś dwa razy zauważyłem że on w ogóle jest na boisku, w tym raz kiedy poklepał któregoś z Betisu i poklaskał sobie, taa.

Zacząłem właśnie oglądać mecz Saragossa - Villareal... No niebo a ziemia po prostu, pomyśleć że to ta sama liga. Szybkosć, akcja za akcję, zaangażowanie... jak sobie przypominam Gutka i Ruuda, którym nie chce się dobiec do piłki zmierzającej na aut, to mnie trafia. Argh.

Edit: A Robinho? Udało mu się pare akcji, ale ogólnie to bez rewelacji... A najbardziej rzucił mi się w oczy idiotyczną stratą na połowie przeciwnika, prowokując kontrę po której o mało co bramki Real nie stracił.
Ostatnio zmieniony 17 lut 2007, 22:52 przez cruel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 lut 2007, 22:50

Pancrate był na pewno przy sytuacji w pierwszej połowie, a druga nie jestem pewien, ale mi się wydawało, że to jednak Assuncao. Mniejsza z tym.

Jeśli to była piąta zółta kartka dla Ruuda to ciekawe jak będzie wyglądał atak w następnej kolejce. Może skuteczniej :?: Holender ma w tym sezonie tendencje do marnowania dogodnych okazji. Teraz pewnie Higuain dostanie szansę na szpicy albo Raul. Tak czy inaczej wielka strata to to może nie być. Van Nistelrooy zbyt dużo dogodnych okazji marnuje w sposób karygodny.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 17 lut 2007, 23:31

RealFan pisze:że to jednak Assuncao
Przeciez on w ogole nie gral :roll: Wiec chyba wydawalo Ci sie. To byl na pewno Pancrate. Zreszta mniejsza z tym.

RealFan pisze:ciekawe jak będzie wyglądał atak w następnej kolejce. Może skuteczniej
Taaa. Z Raulem na szpicy bedzie nieziemsko. Jedyna szansa to taka, ze Aguirre zapomni wystawic obroncow...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2007, 23:39

Krzysztof Jarzyna pisze:Taaa. Z Raulem na szpicy bedzie nieziemsko. Jedyna szansa to taka, ze Aguirre zapomni wystawic obroncow...

Cieszy fakt, ze posiadacie(kibice Realu) jeszcze nadzieje czy marzenia :P

Nie powinno być aż tak żle Raul z Gonzalo, Robinho i Reyes na bokach, kto by nie chcial miec tak wygladajacej(na papierze)ofensywy :?: :P
Wreszcie w Hiszpanii ciagle trąbi sie o Juanie, iwec pora dać i mu szanse :twisted:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 lut 2007, 23:46

Krzysztof Jarzyna pisze:Przeciez on w ogole nie gral
No tak...po prostu zdawało mi się że go widziałem...ach ten nieostry obraz przez neta :lol:
Jarzinho pisze:Cieszy fakt, ze posiadacie(kibice Realu) jeszcze nadzieje czy marzenia
Mnie też cieszy. Jak to mówią wiara czyni cuda :o

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 18 lut 2007, 11:16

Ja juz sie nawet na meczach Krolewskich nie denerwuje :( Wiem na co stac "11" Fabio i jego samego. Remis byl naszym sukcesem, bo gdyby Iker nie byl w kapitalnej formie, a zawodnicy Betisu mieli lepiej nastawione celowniki to mecz moglby sie skonczyc, jak z Recreativo :(
Fabio totalnie nie poanuje nad druzyna. Tak zachwalany zelfix, ktory ostatnio przypadkowo strzelil gola, gral jak zywkle .... duzo biegal itd....ale efektem tego czerwona kartka, kilka fatalnie bitych rzutow wolnych i roznych....a przeciez nawet Reyes lepiej sobie w tym elemencie radzi. Co do "drewnianego" RvN to szkoda gadac, co z tego, ze strzelil troche bramek, skoro jest tak przewidywalny, ze obroncy ostatnimi czasy radza sobie z nim bezproblemowo. Natomiast Higuaon siedzi na lawie, a nawet jak gra to nie jako typowy napastnik. A pokazal juz przeciez, ze posiada niesamowity ciag na bramke i umiejetnosci miniecie, czy nawet dobrego podania.
Jedyny pozytyw z meczu to czerwien dla zelfixa, dobra forma Ikera i powrot Marcelo. Jezeli odpadniemy z LM to Fabio odleci i miejmy nadzieje, ze nastepca bedzie Schuster, ktorego Getafe gra bardzo widowiskowy futbol.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 18 lut 2007, 12:11

assurbanipal pisze:miejmy nadzieje, ze nastepca bedzie Schuster
Hola, hola. Schuster od przyszlego sezonu bedzie trenerem Bayernu :glass:.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 18 lut 2007, 12:21

mistyk pisze:ja zawsze mowilem, ze z Ruudem z przodu ten Real daleko nie zajdzie

Ruud moim zdaniem to najlepszy gracz Realu w tym sezonie. Jako jedyny czasem ma chęć do gry i strzela gole. Nie wiem jak Capello to robi, że gracze tacy jak Robinho, Raul czy Reyes nie potrafią zdobyć gola. Ronnie w Realu tez nie potrafił a w Milanie już 2 strzelił :roll:, czyli bodajże tyle ile w tym sezonie w La Lidze, ale moge sie mylić :P

assurbanipal pisze:Ja juz sie nawet na meczach Krolewskich nie denerwuje

Witaj w klubie :beer:

Ciekawe co się bedzie działo latem. Szkoda troche, że Becks odchodzi bo w porównaniu do innych zawodników nie był taki zły. Wydaje mi się, że Calderon nie jest odpowiednim człowiekiem na stanowisko prezesa, a Capello na ławke.
Schuster -> w Getafe mu idzie dobrze, ale w lepszym klubie może sobie nie poradzić :roll:

Ciekawe jak będzie z Bayernem....

pewnie karne w drugim meczu wszystko rozstrzygną :roll:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 18 lut 2007, 12:32

Dlaczego Capello jest jeszcze trenerem :?:

Dlczego Mjatovic ze swoimi skandalicznymi wypowiedziami o winie sędziego jest jeszcze dyretkorem sportowym :?:

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 18 lut 2007, 12:38

vakabayashi - Calderon nie chce robić sobie obciachu i zwalniać tak "dobrego" trenera po pół roku i tracić w kosmos kasy :P

A Mijatović? Może ktoś inny bedzie wiedział 8)

to ja mam pytanie :D

Dlaczego Robinho jeszcze gra w RM :?: :idea:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 lut 2007, 12:51

Dlaczego Robinho jeszcze gra w RM
ja tez nie wiem na jego miejscu przeszedlbym do klubu w ktorym bedzie gral jako napastnik bo to jest miejsce Robinho w Santosie zawsze byl napastnikiem a szkrzydlo to jego miejsce...Robinho w klubie w ktorym bedzie gral jako napstnik bedzie gwiazda...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 lut 2007, 12:57

Vianuch mistrz. Ruud najlepszym zawodnikiem Realu a Robinho fuera bo nie daje rady udźwignąć odpowiedzialności :spoko: Wiem, że Robson gra słabo, ale jeżeli wszyscy grający słabo mieliby odejść to niewielu by zostało. Czemu ma odchodzić Robinho a nie Raul?

Tak czy inaczej największą gwiazdą jest Mijatović :lol2: Twierdzi, że sędziowie są przeciwko Realowi a nawet ma zamiar przeprowadzić śledztwo, aby to wyjaśnić :rotfl:

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 18 lut 2007, 13:19

A kto wg. Ciebie Niggazku jest najlepszy w Realu? No może oprócz Casillasa, ale to już standard...

Robinho przez 2 lata nic nie pokazał. A Raul zawsze sie przynajmniej stara i walczy. W ostatnim sezonie był nękany przez kontuzje i nie jest jeszcze w najlepszej dyspozycji.

Mentor pisze:a Robinho fuera bo nie daje rady udźwignąć odpowiedzialności

Nie daje rady, więc gra słabo. No to wyjazd.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 lut 2007, 13:36

Nie potrzeba tęgiej rozkminy, aby stwierdzić, że dużo lepiej od Ruuda gra chociażby Sergio Ramos. Holender nadaje się tylko i wyłącznie do strzelania bramek a nawet z tego nie wywiązuje się za dobrze. Czy nie mam racji?
Vianuch pisze:A Raul zawsze sie przynajmniej stara i walczy.
Jasne :lol2:
Vianuch pisze:W ostatnim sezonie był nękany przez kontuzje i nie jest jeszcze w najlepszej dyspozycji.
Coś długo trwa ten powrót do formy :lol: Może WD-40 albo jakiś inny specyfik by pomógł :think:

I daruj sobie ten hipokorystyczny język. Lepsze byłyby rozsądne argumenty w miejsce bzdur bo będę miał zajady przez Ciebie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”