Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 120

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 18 lut 2007, 10:25

widze że coś panowie nie pisza to ja wtrące swoje 3 grosze 8)

Juventus - Crotone 5-0

wynik mowi wszystko 8)

brameczki ładne szczegolnie Balzy, który wkręcił pile w pole karne ale nikt jej nie przeciął:D i wpadło:D na poczatku komentator myslał ze to Del Piero ale pozniej sie chlopak poprawil 8)

wreszcie zagralismy tak jak trzeba : skutecznie w ataku i dobrze w obronie. mielismy duzo okazji i trzeba przyznać że mecz kontrowalismy cały czas. Ciekawe tylko co z Zanettim bo pod koniec pierwszej połowy zszedł z powodu kontuzji. Oby to nie oznaczało czegoś poważnego bo juz nasz szpital praktycznie znikl.

Trzeba przyznać że DD dzisiaj uratował swoja posadę bo jakbysmy nie wygrali to nie wiem co by sie działo w klubie. Ale jedno jest pewnie wyleciałby. Bologna straciła punkt co dla nas jest dobra wiadomością. Więc teraz tylko do następnego meczu ktory też trzeba wygrac :D

Naleśnik
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Naleśnik » 20 lut 2007, 22:06

Juventus - Crotone 5-0

wynik mowi wszystko Cool
trafiło się ślepej kurze ziarno
Trzeba przyznać że DD dzisiaj uratował swoja posadę
ano, niestety

z ciekawostek z innej strony -> www.*****

Menedżer Liverpoolu Rafa Benitez ujawnił, że jest zainteresowany pozyskaniem kilku zawodników, którzy obecnie grają na włoskich boiskach.
W przeszłości z przejściem na Anfield Road łączony był francuski napastnik Juventusu David Trezeguet. Benitez potwierdził zainteresowanie nim, ale przyznał również, że w kręgu zainteresowań są także trzej inni napastnicy grający we Włoszech.
Jak poinformowały włoskie media, na liście Beniteza znajdują się także tacy zawodnicy jak Walerij Bożinow (Juventus), Vincenzo Iaquinta (Udinese) oraz Amauri (Palermo).

Juventus Turyn prowadzi rozmowy z kapitanem Fiorentiny Dario Dainellim. Obecna umowa zawodnika z klubem z Florencji wygasa wraz z zakończeniem obecnego sezonu, a piłkarz ostatnio odrzucił ofertę jej przedłużenia.
Działacze Juventusu chcą również na dłużej zatrzymać w składzie Mauro Camoranesiego.

Chyba się Juve rozpada. Wydaje mi się, że w przyszłym sezonie nie będzie w zespole Davida Trezegueta i Mauro Camoranesiego. Jeśli chodzi o DT to kolejna firma się w kolejce ustawia i chyba tyle dobrego w tym, że cena pójdzie w górę. Jeśli ci dwaj odejdą a nie sprowadzi się równie klasowych zawodników, odejdzie Buffon, czyli z pucharami trzeba będzie się na długo pożegnać.
Środkowy obrońca Fiorentiny Dario Dainelli. Powiedział bym, że bardzo solidny obrońca. Nie zmienia to wrażenia, że znów w Juve występuje polityka "skoro biega i za darmo to brać". Póki co, odpukać, wydaje się, że próby ściągania "darmówek" są robione z głową. Przyszły sezon zweryfikuje.
Tyle na ten tydzień ode mnie (no chyba, że będzie luźniej niż się zapowiada), więc się zwijam.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 lut 2007, 22:43

W nowym sezonie nie bedziemy już tylko "Bianconeri" :lol: , ale także "Rolnicy z Turynu" 8)

Nowym koszulkowym sponsorem ma być należący do Fiata - "New Holland" ktory produkuje.... ciągniki i kombajny :D , ale ważne jest to ze za pierwszy sezon dostaniemu az 12 mln euro, suma ma wzrastac co sezon.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2845

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 20 lut 2007, 22:56

no to może Mile sprowadzą,bo on przecież i ,,traktorzysta" i kiedys w Austrii ochrzcili Go ,,następcą Nedveda" :D

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 21 lut 2007, 16:47

Sawyer pisze:ktory produkuje.... ciągniki i kombajny Very Happy

to mi sie pdooba najbardziej:D jedno jest pewne dzieci bravo sportu przestana lubic Juventus :lol:

Podobno ma to być 12 mln Euro za sezon?? Jak na moje naprawde mało. Zapomnieli chyba dodac jednego zera 8) No ale coz lepiej miec te 12 mln w kieszeni niz nie mieć nic...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lut 2007, 20:08

Nie sądze, że jakakolwiek drużyna pozbawiona szans na europejskie puchary w przyszłym sezonie dostałaby więcej. Ja tam jestem zadowolony. Gorzej jakby np. produkowali nawozy IMO.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 lut 2007, 20:20

Racja,znowu pojawiłby sie insynuacej,ze Juve to koksiarze :) .

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 lut 2007, 14:35

o, Zaza to prorok, on juz dawno powiedzial, ze stadion Juve to kartoflowisko, a wszyscy pilkarzy to rzeznicy i rolnicy pewnie tez.

Awatar użytkownika
johnny_bravura
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johnny_bravura » 25 lut 2007, 14:03

Wtopi sie logo ladnie w bluzeczki bo zolte kolorki ma wiec do herbu podpasuje, a taki ciagniczek albo kombajn to nie jeden drozszy od luksusowego samochodu...bedziemy rywali orac az milo... :lol: a kombajny potezne i wielkie jak i sam Juventus... 8)

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 26 lut 2007, 22:50

Jestem świezo po meczyku wiec moze cos napisze 8)

totalna dominacja to chyba oznacza wszystko. praktycznie od 1' do 90' dominowismy. akcje modeny mozna na plcach jednej reki policzyc. troche mamy proiblemy ze skutecznoscia bo okazje byly min. Camor. Gol no nie wiem do konca kogo :lol: Bozinow dosrodkowywal w kierunku bramki majac nadzije ze Trez ja przetnie. no i ktos ja przeciął ale to nie był zawodnik Juve. nie ważne kto ale gol jest. Bożi wszedł no i zagrał naprawde dobrze chyba od wejscia brał udział w każdej akcji widac ten głód w nim. Moze od 1 minuty zagra w nastepnym meczu?? To zalezy od DD. Na początku troche irytowały mnie strary Camora 2 czy 3 bezsensowne dryblingi i chłopak piłke tracił Jednak dzisiaj dobrze spisywali się i Zanetti i GG trzeba przyznac ze pilki ciagle odbierali asekurowali obroncow i dryblowali :shock: i to z naprawde dobrym skutkiem. Alex w jednego piłkarza sie wbił nieźle chyba mu kostke złamał albo conajmniej jakiś mięsien zerwał Ale w sumie sam w Pierwszej polowie zostal przełożony przez udo dosyc brutalnie. Podobnie faul na Niedzwiedziu w 1 polowie. Dostał w głowe jak w LM od Raula Bravo i sie bałem że będzie musiał zejsc. W koncu niepodnosił się z murawy. Ale grunt że jest dobrze. Sędzia też dpobrze się spisywal nie robi błędów ani dla nas ani dla Modeny. Nie to co Farina... potem sie dziwic ze w Catanii zamieszki byly :evil:

No ale ogólnie było dobrze więc nie ma co gadać. A i nakoniec nasza francuska gwiazda w środku obrony grała dobre. Żadnego błędu nie zrobiła ale interwencji sporo nie miał. Nawet raz przebiegł z piła ze 30 m i sobie ogolnie dobrze radził.

MAMY LIDERA :D

Modena - Juventus 0-1

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 28 lut 2007, 10:36

Juventus był w tym meczu zdecydowanie lepszym zespołem i powinien spokojnie wygrać ten mecz. Jednak ciągle brakowało szczęścia i albo bronił bramkarz, albo piłka przelatywała obok bramki. Sprzed pola karnego dobrze strzelał Nedved i Del Piero ale ciągle brakował kilka centymetrów. Później Zanetti w świetnej okazji strzelił z z kilku metrów obok bramki. W końcu uratował nas Centurioni przepięknym szczupakiem :lol: Cóż szczęście sprzyja lepszym i w tym meczu się to sprawdziło. Modena miała nieliczne okazje jednak zbyt groźne one nie były. W ostatnich sekundach próbowali jeszcze szczęścia ale od czego mamy Buffona. Wygrana całkowicie zasłużona ale nie bez problemów. Już przed meczem było wiadomo że łatwo nie będzie, ale obrona zagrała bardzo dobrze i z tyłu byliśmy na zero. Teraz mecz z Piacenza u siebie i jeśli wygramy to jednego rywala w walce o awans zostawimy w tyle. Powinno dobrze się ułożyć wówczas przewaga nad trzecim zespołem zwiększy się do 9 punktów choć remis w tym meczu również wchodzi w grę.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2845

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 04 mar 2007, 20:28

ale brama Treze!!!!w 30 sekundzie huknął prawie z 30 metrów wg. komentatora i prowadzimy 1-0:)

wp, wiadomo za co // fieldy

bez jaj Fieldy :roll:
Ostatnio zmieniony 05 mar 2007, 7:15 przez sci, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 mar 2007, 0:56

Co za mecz! Coś pięknego!! Jestem bardzo szczęśliwy z tego co widziałem i taki Juventus chcę widzieć. Del Piero pokazał klase, Trezeguet piękna bramka i Buffon, który bronił świetnie (szczególnie jedna interwencja) i jego kiwka w polu karnym :P Całe szczęście, że nie wykorzystał tego napastnik Piacenzy hehe

Wkurzył mnie Camoranesi bo grał jakby nie chciał czyli widać, że to co mówił to prawda :? Ale nie ważne mamy 3 punkty po pięknym meczu, dziękuję za uwagę :)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 mar 2007, 11:49

Jeśli Juventus nie kupi sobie przynjamniej dwóch środkowych obrońców wysokiej klasy to czarno widze ich walke o puchary w przyszłym sezonie.
Z para Boumsong-Cristicio to za wiele nie można. Grygere to ja bym bardziej na prawej stronie widział, poza tym on tez Juventusu nie zbawi, bo prawda jest taka,ze nawet w Eredivisie zbytnio sie nie wyróżnia. Najgorsze,ze cały czas sie słyszy o jakis Metzelderach czy Mertesakerach ,szkoda tylo,ze ten pierwszy ostatni raz forme miał na mundialu w Korei. 5 lat temu zanczy sie. A Mertersaker wyróżnia sie tylko wzrostem.
Co do napastników, to jesli obecni zostana nie ma sensu kupowac Klose czy innych takich. To co mamy jest wystarczające. Za to Diego bym nie pogardził :)

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 788

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 mar 2007, 12:25

Nie wiem czemu, ale jakoś nie mam zaufania do Barzagliego... :roll: Na pewno trochę za niego byśmy zapłacili a boję się, że okazałby się niewypałem. Jako, że lubimy sprowadzac piłkarzy z wolnego transferu, to może ten Dainelli z Fiorentiny. Wiek optymalny - 27 lat a swoje gra skoro gra w 1 składzie Fiorentiny i chyba jest nawet kapitanem. Tylko właśnie trochę ciężko mi sobie wyobrazic, że kapitan Violi przechodzi do Juventusu - kibice by go chyba zabili... Nie wyobrażam sobie też, że zarząd nie kupi nikogo na środek pomocy, przecież Nedved nie będzie sam ciągnął gry przez cały czas :?, Camor gra ostatnio jakby już postanowił, że opuszcza Turyn, a Marchionni póki co to nie ten rozmiar kapelusza.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”