Bayern München - Real Madrid - Strona 6

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto awansuje?

Real
62
60%
Bayern
41
40%
Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 20 lut 2007, 21:32

hehe 3-1 pogrom Królewscy królują :P (do 1 połowy) mam nadzieje ze Raul dołozy jeszcze jenda i bedzie mial hattricka,mimo ze Real prowadzi to sprawa awansu nie jest przesadzaona wystarczy ze Bayern wygra u siebie 2-0 to wychodzi(jeśli dzisiajeszy mecz skończyłby sie 3-1 )

jestem lekko zaszokowany :shock: śmieszna sytuacja bo na interi jako strzelcy wyświatlają sie

Real Madryt - Bayern Monachium

aktualny wynik: 3 : 1

strzelcy bramek:
10' Raul 23' F. Lucio
28' I. Helguera
28' R. Bravo

sory za pomyłke :oops:
Ostatnio zmieniony 20 lut 2007, 22:00 przez Meczetinio, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 lut 2007, 21:32

RealFan pisze:Mógłby ktoś pokrótce przedstawić jak wygląda gra i w jaki sposób padały bramki :?: Niestety z przyczyn ode mnie niezależnych nie mogę oglądać tego spotkania :?
Jak wygląda gra? Real chyba przeważa, jest więcej przy piłce a Bayern tylko stara się odgegrać. Pierwsza bramka po zwykłej akcji, gol Lucio długie dośrodkowanie z prawie połowy z bani wkłada, potem Raul w dośc śmiesznych okolicznościach z linii bramkowej i na koniec Ruud po długim podaniu z wolnego po ziemii dokłada nogę z czterech metrów ładuję piłkę. W sumie to moge pogratulować awansu, bo Bayern jest arcytragiczny i nie zdziwię się jeśli skończy się na wyniku 5-1.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 20 lut 2007, 21:35

Najbardziej podoba mi sie gra obrony Bayernu :glass:. A ja glupi wzialem trzech do jedenastki FF. A jednynym niewybranym jest ... Lucio :lol:. Hardkor. Bedzie dobrze :lol:. Mozemy sie pocieszyc, ze Cannavaro tez dzisiaj daje rade, moze cos w 2. polowce trafimy. Oby. Ale Real rzadzi- pierwsze trzy strzaly na bramke = trzy gole. A kibice pisali, ze skutecznosc zawodzi ;).

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lut 2007, 21:38

Raczej obie ekipy dzisiaj łaczy tylko jedno brak wiekszego pomysłu na gre. Beckham sie produkuje za trzech moze czterech. Uratował raz Capello, teraz jest liderem :P Gra środka defensywy jest niezła, lepiej sie prezentuja w ofensywie niz defensywie. Trojka najlepszych defensoworw na zakonczenie LM to raczej nie bedzie Canna, Buyten i Lucio :lol:
Jedyne z czego moga byc kibice obu ekip zadowoleni, to fakt, ze to najciekawsze spotkanie, reszta jest tragiczna, az nei potrafie uwiezyc. :oops: Jeszcze tylko, tylko niech to samo pokaza w drugich 45-minutach...

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 20 lut 2007, 22:34

3-2 Bawarczycy odrobili czesć strat strzelcą bramki Van Bommel(pewne źródło :p ) teraz to Bayern jest w dość "dogodnej sytuacji" będąc gospodarzami rewanżu musieli by wygrać tylko 1-0 , a jak statysktyki pokazuja ze Real dosc słabo wypada w Monachium ,ale czas pokaże..

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 322

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 20 lut 2007, 22:36

Real znakomicie radzi sobie na wyjazdach - więc raczej to ich widzę w 1/4. Szkoda tego straconego drugiego gola, tak czy inaczej. Powinni cisnąć przy 3:1, a nie odpuszczać zupełnie...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 lut 2007, 22:38

Kazakiewicz w wykonaniu Bommela 8) Zdumiewajacy mecz, Bayern nie jes na straconej pozycji przed rewanzem, choc z taka gra defnsywy mozna sie spodziewac absolutnie wszystkiego... Cieakwe co powie Capello o Beckhamie :roll: To jego zasługa i po czesci Helguery, czyli zawodnikow, kotrzy nie powinni tak naprawde grac obecnie w Realu, bo byli niepotrzebni czy z innych powodow.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 lut 2007, 22:44

Drugą połowę sobie już obejrzałem, ale hmm tak sobie mi się podobała :roll: Wyraźna dominacja Bayernu, oni stwarzali więcej okazji i przypieczętowali to ładną bramką van Bommela. No ale nie wolno tak wybijać piłki na 16 metr :!: Noż kuźwa przecież tego uczą juniorów :? Real miał w drugiej części wolnego Beckhama (ładnie Kahn to obronił na poprzeczkę), strzał Higuaina i niewiele ponad to. Daliśmy się zepchnąć do obrony co niepowinno mieć miejsca. Przecież wcześniej Pizarro był bardzo bliski strzelenia drugiej bramki dla Bayernu. Trafił bodajże w zewnętrzną cześć słupka...jak tam miał go kryć Raul Bravo to perfekcyjnie się wywiązał [']...Tylko on by nie zagrał gdyby nie prawdopodobnie jakiś uraz Carlosa po tym wślizgu, mimo że z boiska zszedł o własnych siłach. Wynik nie jest zły, ale mógł i powinien być lepszy.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 lut 2007, 22:44

mecz ogladalo sie calkiem fajnie ale na poziomie stal mizernym - zadna druzyna nie miala wiekszego pomyslu na gre ani nie radzila sobie w obronie. pilkarze realu po jakims czasie robili wszystko by po kazdym starciu sie klasc a najlepszy pilkarz swiata czyli fabio c. zostal osmieszony przez pizzaro w jednej akcji

swietnie zagral iker i uratowal real przed strata kolejnych goli. obrona fatalnie, bayern fatalnie choc ambitnie, duzo goli i szumu. ogolnie smieszne spotkanie

przed rewanzem nie ma faworyta choc oczywiscie latwiej bronci wyniku niz od odrabiac

van bommel pokazal to co kiedys niejaki giovanni - na obraze ultra sursow zareagowal tak samo. pewnie nie zagra w rewanzu za to ale sluchanie tych poglowkow moze wkurzyc kazdego

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 lut 2007, 22:45

Beckham dzisiaj jednym z ojców sukcesu. Po jego zagraniach było najwięcej zamieszania. Iker kilka razy też uratował drużynę. Taki wynik nie rozstrzyga jeszcze ostatecznie kwestii awansu. Może coś się w Monachium zmieni na lepsze przez najbliższe tygodnie :roll:
Sam nie wiem na czyje konto powinna być zapisana druga bramka Realu. Nie jestem przekonany czy Raul dotknął piłki. Jeżeli nawet to nie zmienił jej lotu. Gol praktycznie zasługą Helguery. Robert Carlos znowu się zepsuł i musiał opuścić boisko. Nie wiem też dlaczego tak szybko zszedł Higuain, ale to nie mój problem. Robinho utrzymuje stabilną formę :spoko: :lol:

Mark van Bommel :* Ładnie się pożegnał z kibicami na SB :P

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 lut 2007, 22:47

Real zle rozegral taktycznie druga polowe. Nie powinien calkowicie oddawac inicjatywy Bayernowi. Ostatnie 20 minut to juz w ogole dramat - wybijanie pilki byle dalej od wlasnego pola karnego. To sie musialo zemscic i sie zemscilo. 3:2 i wynik dwumeczu jest sprawa otwarta :roll:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 lut 2007, 22:51

Mentor pisze:Mark van Bommel :*
Tak. Nalezy mu sie calus. W pierwszej polowie "przypadkowo" kopnal pilka Beckhama, w drugiej poczestowal kolanem Torresa, tez przypadkowo. Ogolnie to chamsko i prostacko, no ale wiele wiecej sie po nim nie spodziewalem w sumie.

Pierwsza polowa dobra, w drugiej mam nadzieje ze zabraklo im sil. Bo jezeli Capello kazal tak grac, to niech odejdzie stad jak najszybciej. Bayern Monachium przyciskajacy na SB to porazajacy widok. Naprawde. Bayern, ktory w pierwszej polowie zagral jak Odra Wodzislaw. Niewazne. Jak mi przejdzie zlosc to cos napisze wiecej.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 20 lut 2007, 22:55

to cos jak ultras s... tez sie niczego po nich nigdy nie spodziewam. no moze poza proba kolejnego pobicia na tle rasowym.

podobalo mi sie tez jak becks teatralnie padl w pierwszej polowie bo poczul ze ucieka mu pilka - wolny

guti to samo - wolny

strata pilki przez zespol - symulowanie kontuzji

czyli typowe pomysly capello

ale ogolnie real jak na ostatnie spotkania zagral duzo lepiej jezeli chodzi o szybjkosc i zaangazowanie. bo poziom gry dalej slabiutki. niepotrzebne oddanei inicjatywy rywalowi ktory (umowmy sie) gral slabo

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 lut 2007, 22:56

Miałem 'przyjemność' oglądać mecz a więc wiem jak grał Mark. W sytuacji z Beckhamem klepnął jeszcze Anglika po buźce. Fajno. Tak czy inaczej największy buziak za gola bo całkiem ładnie strzelił. Powiedzmy, że za wymienione zagrania też buziak, ale mniejszy :*
Krzysztof Jarzyna pisze:Ogolnie to chamsko i prostacko, no ale wiele wiecej sie po nim nie spodziewalem w sumie.
:roll:

Jak wrócisz to nakrzycz też na Ikera, który prawie złamał Ivana :]

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 20 lut 2007, 22:56

RealFan pisze: Wynik nie jest zły, ale mógł i powinien być lepszy.
mogl byc lepszy :?: w ktorym momencie cos przeoczylem :shock:

IMO Bayern w drugiej polowie zadko kiedy wypuszczal krolewskich z ich polowy...

chlopaki stoperzy jak zwykle super gowniany mecz :roll:

rewanz na AA... po 50% daje szans kazdej z druzyn...u siebie Bayern bedzie o wiele grozniejszy, a i szczerze musze przyznac ze widoczne sa juz efekty przyjscia Ottmara...

ps.Van Bommel :twisted: :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”