FC Barcelona - FC Liverpool (21.02.2007) - Strona 4

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Jakim rezultatem zakończy się konfrontacja na Camp Nou?

Barcelona wygra
22
42%
Padnie remis
10
19%
Zwycięży Liverpool
21
40%
Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 lut 2007, 16:13

@llcooljay - [*].

Zebys nie byl pozniej zawiedzony, ze Barca nie wygrala 5:0, bo widze, ze troche Cie ponioslo.

Mentor akurat dobrze prawi, mecz bedzie naprawde bardzo trudny. The Reds zamurowac sie potrafia i beda nas probowali kontratakowac. Na pewno bedzie bardzo ciekawie. Mnie osobiscie zadowolil by wynik 2:0, to taka dobra zaliczka przed rewaznem :)

llcooljay
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 21 lut 2007, 16:28

mistyk pisze:@llcooljay - [*].
ziomus, to ze nabiles 220 postow i jestes z najpiekniejszego miasta w polsce nie znaczy ze mozesz mi jakies dziwne, zalosne moim zdaniem, swieczki stawiac. w ogole co to za wymysl z tymi swieczkami jakies ['] czy [*] skad to sie wzielo? chcecie swieczki stawiac to wyp na cmentarz!!

nie zawiode sie jak nie wygraja 5-0 nie zawiode sie jak zremisuja, jak zremisuja badz przegraja po prostu sie wkur. a kazde zwyciestwo mnie satysfakcjonuje. jazda, jazda.
chcialbym tez zauwazyc ze u bukow mecz barcelona liverpool mial najbardziej zdecydowanego faworyta. na zaden inny zespol z wtorku czy srody nie bylo tak niskie ako wystawione. wiec nie ma co klepac dyrdymalow ze trudno, bedzie ciezko, szanse po rowno czy 51/49. glupim sloganom mowimy stanowcze nie. barca ma obowiazek zjesc ten kipski zespol i tyle!
inna sprawa. popatrz na zespoly, ktore awansowaly z pierwszego mniejsca w grupie, liverpool jest wsrod tego grona najslabszy i barca nie mogla lepiej trafic. jazda jazda.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 21 lut 2007, 16:40

llcooljay pisze:barca ma obowiazek zjesc ten kipski zespol
Zajebiscie. A Ty masz obowiazek pisac lepsze posty :roll: na dzien dzisiejszy to ten kiepski Liverpool jest druzyna silniejsza i boje sie. ze mozemy dostac lansko :roll: jesli przegramy to ciekawe jaka Barca bedzie? beznadziejna? :roll:
llcooljay pisze:popatrz na zespoly, ktore awansowaly z pierwszego mniejsca w grupie, liverpool jest wsrod tego grona najslabszy i barca nie mogla lepiej trafic.
Tez tak myslalem, ale tylko po losowaniu. Teraz zaluje, ze nie trafilismy na taki Bayern.

Mecz bedzie na pewno ciezki. W obydwu zespolach jest nienajlepsza sytuacja w szatni i to moze wplynac na gre. U nas dochodzi jeszcze klotnia znow Eto'o(ale on mnie wkurzac zaczyna) z Lilianem. Kurde jesli Samuelowi sie cos nie podoba to sorry ale moze sobie isc do innego klubu.
My bedziemy grac pila-pewnie wolno i bez pomyslu jak to ostatnio bywa; a Liverpool wyjda z 2 kontrami i strzela bramke. Taki scenariusz wydaje mi sie najbardziej prawdopodobny :roll:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2007, 16:51

Zna ktos kadre Beniteza na te spotkanie :?: Duzo sie mowi o Mascherano :shock: To by było spore zaskoczenie, choc Rafa zagra 3 środkowych pozmocnikow Gerrard-Alonso-Sissoko. Własnie za tego ostatniego byc moze zagra Argentynczyk...Po Benitezie sporo sie mozna spodziewac, obaj ostatnio sporo nie grali, jedyna przewaga Momo jest fakt, ze wczesniej grał dla Liverpoolu a Javier w WH i nie poznał napewno wszystkiego czego oczekuje Hiszpan od zespołu na boisku.

Co do tego jak bedzie wygldac spotkanie, pewnie tatyke podobna Valencii, czyli gacie pełne... strachu. Obrona, obrona, obrona. Mysle, ze jedna stracona bramka takze niczego nie zmieni. Gerrard sporo mowi, jednak to mu napewno lepiej ostatnio wychodzi niz gra na boisku, bajki jego partnerow takze sa świetne. Wazne, ze stawiaja sprawe jasno nie przyjechali po 0-0, czyli trzeba im cos strzelic, zeby sie chłopaki nie zawiedli.

llcooljay
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 21 lut 2007, 17:19

Berik pisze:[ Zajebiscie. A Ty masz obowiazek pisac lepsze posty :roll: na dzien dzisiejszy to ten kiepski Liverpool jest druzyna silniejsza i boje sie. ze mozemy dostac lansko :roll: jesli przegramy to ciekawe jaka Barca bedzie? beznadziejna? :roll:
lepsze posty? moje posty sa najlepsze. chcesz jeszcze lepsze, spoko, da sie zrobic, ale musze miec temat i wene.
i jak nie swieczki to jakies rolle. pokolenie jp2, nieeee, pokolenie gg 7.0

w pilce noznej nie zawsze lepszy wygrywa i na tym to polega, nie mowie ze barca zwyciezy na 100% ale na 59% powinna wygrac wedlug bukow, a przegrac to juz jej nie wolno. beznadziejna nie bedzie, zawsze bedzie najlepsza, jak mowie nie zawsze lepszy wygrywa. na dzien dzisiejszy lpoool na pewno nie jest druzyna lepsza. widze, ze nie zastosowales sie do moich rad, wiec jeszcze raz, li-ver-pool vs bar-ce-lo-na. glosno!! w liverpoolu gra jakis sissoko. who da fuck is this guy mowili na poczatku w liverpoolu. poza przereklamowanym gerrardem i swietnym alonso nie maja nic czym mogliby powalic na kolana. forma? forma to zagadka, kazdy mecz jest inny.
nie badz jakims malkontentem, ktory przed meczem marudzi, ze przegralismy. szuka dziury w calym i pisze kryzys dodajac rolla, albo swieczke ;] jazda jazda, zniszczymy liverpool. "beda sie bronic, skontruja nas i strzela gola" z takim podejsciem podetnij sobie zyly. a co do bayernu to sie zgadzam, sa jeszcze slabsi

to ze liverpool bedzie sie bronil nie jest zadna tajemnica. nikt nie atakuje na camp nou, nikt!

barca ma korone i jak ktos po nia siegnie poleje sie krew!!

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 lut 2007, 17:41

@llcooljay ile masz lat?

osobiscie ciekawy jestem czy Messi wyjdzie dzisiaj w pierwszym skladzie. Pewnie nie i Frank wpusci go na podmeczona obrone The Reds na ostatnie 30 minut.

No i pytanie dni: Guddy czy Saviola? :D

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lut 2007, 17:51

mistyk pisze:@llcooljay ile masz lat?
mistyk, a jakie ma to znaczenie. On ma inne podejscie do tego. Ty, jak i wiekszosc uzytkownikow tego forum masz szacunek do rywala.
Natomiast llcooljay NIE. To jego sprawa.

Dzisiaj trzymam kciuki za LFC :D

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lut 2007, 17:57

llcooljay typowe dziecko Bravo Sport dużo obrazków mało treści.
Mimo, mówiac delikatnie, niecheci do FCB bede jej kibicowal, bo nie znosze wszystkiego co angielskie. Myślę, że wygra spokojnie 2:0 lub 3:0. Nie brałbym również pod uwagę grę barcy w lidze, bo to inna bajka i nie jak sie ma poziom ligii angielskiej do hiszpańskiej.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2007, 18:14

mistyk pisze:No i pytanie dni: Guddy czy Saviola?

Co tu sie zastanawiac dwa najsłabsze punkty w kadrze Barcelony. Żaden nie powinien wybiec w podstawowym składzie. Lepiej dac Giuly'ego, bo on jeszcze na środku ataku nie grał. a moze wypali :P Nie. Ronaldinho na środek napadu i Messi z Iniesta na bokach. Nie na darmo Frank to testował. Jak juz ma ktos wystapić z wymienionej dwojki to Eidur.

Podmeczona obrone, kto ich ma wymeczyć, Eidur, nie żartujmy, bo to wazne spotkanie.

Tak na podsumowanie poziom spadł. :roll:

llcooljay
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 21 lut 2007, 18:29

assurbanipal pisze:llcooljay typowe dziecko Bravo Sport dużo obrazków mało treści.
morda, ultra siur

bravo sport na oczy ie widzialem. nie gram w fma i nie wiem co to pes 7.5.0.0.1 i fifa 2113

lat mam 12 i moim ulubionym zawodnikiem jest ronaldinho (zawsze nim jestem jak gram z chlopakami z bloku w pilke ;]). barcelonie kibicuje od finalu z paryza.

mam szacunek do liverpoolu bo to wielki klub. nigdzie nie wiedze w swojej wypowiedzi oznak braku szacunku. a ze sa slabi to fakt. za to zero szacunku do teamu z madrytu, fuuu.

musze cos dodac o meczu, co by offtopicowcem nie zostac, jak radzil mi meczetinio, od ktorego otrzymalem takiego oto priva:
meczetinio pisze:początki zawsze są tu trudne , wiem to po sobie i nie bądź zdziwiony ze ci docinają pisz z sensem , na temat o którym cos wiesz , nie pisz bezsensownych postów w stylu "zgadzam sie ,ale gracz X powinien grac agresywniej"moja rada pisz narazie zadko (nie nabijaj) z czasem pisz częściej
dzieki za rade ziom!

no to o meczu: mecz bedzie na pewno trudny, szanse sa wyrtownane, ale barca jest jednak faworytem. spotkaja sie dwie wielkie druzyny, szanse oceniam na 51 do 49 dla barcelony. najwazniejsze to nei stracic bramki u siebie i uwazac na grozne kontry liverpoolu.

2WP // Babel

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 21 lut 2007, 18:35

lat mam 12 i moim ulubionym zawodnikiem jest ronaldinho (zawsze nim jestem jak gram z chlopakami z bloku w pilke ;]). barcelonie kibicuje od finalu z paryza.
prawdziwy radykalny i oddany fan Blaugrany :rotfl:
najwazniejsze to nei stracic bramki u siebie i uwazac na grozne kontry liverpoolu.
Niepotrzebnie ujawniles tak skrywany i zaskakujacy plan ..... szpiedzy Beniteza czuwają :D

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 21 lut 2007, 19:37

ahahahaha to mnie właśnie strasznie wpienia
Pewnie ten szczeniak nawet nie wie, że jeszcze kilka lat temu Barca grała z Liverpoolem półfinał Pucharu UEFA :? A uważa się za kibica Barcy...
No, ale jak miał oglądać ten mecz skoro ledwo wiedział co to telewizor :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 lut 2007, 19:42

assurbanipal pisze:llcooljay typowe dziecko Bravo Sport dużo obrazków mało treści.
Mimo, mówiac delikatnie, niecheci do FCB bede jej kibicowal, bo nie znosze wszystkiego co angielskie. Myślę, że wygra spokojnie 2:0 lub 3:0. Nie brałbym również pod uwagę grę barcy w lidze, bo to inna bajka i nie jak sie ma poziom ligii angielskiej do hiszpańskiej.
to cos jak ja w meczu realu z juve dwa sezony temu. cieszylem sie z gola realu rownie mocno co bywalcy champa bedacy za krolewskimi

wiec mnie to nie dziwi

ps - llcool cos tam ['] koncz wasc

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 lut 2007, 19:52

Ja czuje w kosciach ze Benitez moze coś wymyslec czego nawet Barca nie bedzie mogła zforsować 8)
Licze że Gerrard wkoncu coś pokaże bo mimo że jest z Liverpoolu to jakos mam do niego "slabosci" :P Jeżeli ten zawodnik bedzie w formie to myśle ze moze nawet poprowadzic Pool do zwycięstwa. Sam nie wiem komu bede bardziej przychylny ale jednak niecheć do Liverpoolu wygrywa:Visca el Barca :boruta: :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2007, 20:05

Liverpool: Reina — Arbeloa, Carragher, Agger, Riise — Finnan, Alonso, Gerrard, Sissoko, Bellamy — Kuyt

Rezerwa: Dudek, Hyypia, Pennant, Crouch, Gonzalez, Mascherano, Zenden.

Barcelona: Valdes — Belletti, Marquez, Puyol, Zambrotta — Xavi, Motta, Deco — Messi, Saviola, Ronaldinho

Rezerwa: Jorquera, Gudjohnsen, Giuly, van Bronckhorst, Thuram, Oleguer, Iniesta

:shock: Wow totalne zaskoczenie. Arbeloa :wink: Bellamy. brak najskuteczniejszego Croucha.
Ze strony Barcy mniej niespodzianek. Osobiscie brakuje mi jedynie Iniesty w miejsce Savioli, sporo takze oczekuje od Motty. Od niego bedzie zalezało chyba najwiecej, jesli zagra dobrze, środek powinien nalezac do Barcy. Defensywny styl The Reds, ale czego sie mozna było spodziewac.

Co do llcooljay co chcecie od niego w jego wieku mieliscie tak znakomita wiedze na temat Barcy czy innego klubu, moze kibicowaliscie w wieku 12 lat :arrow: 20 lat Barcelonie. Inna kwestia co to za pytanie ile masz lat, to ogolnodostepne forum, wiec kazdy ma prawo sie wypowiadac, a sami go do tego prowokujecie. Tacy znawcy jak :arrow: assurbanipal,SiKor, mistyk i co soba prezentujecie. Jestescie moze starsi rocznikowo i to daje wam jakas przewage. :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”