Oceniamy dziennikarzy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 21 lut 2007, 16:48

Mam chwile to coś Ci napisze !
Mentor pisze:bo nie czytam takich gazetek,

Gazetek ? to co polecasz "kwiat ogrodu" ? czy "M jak mieszkanie" ? :> No co Ty ? jedyny tygodnik [ewe. miesiecznik] który można czytać. Ja mam od x lat we wtorek [kiedyś środe] odłożony numer :P

Także i ten o którym mówisz, wczorajszy, co prawda nie czytałem jeszcze całego ale chyba nie do końca masz racje, bo to nie tyle wizja Orłowskiego co Marci i As'a :wink: zwróć uwage na '?' i "doniesienia" spakulacje a także wspomniane tytuły...

Ja co środe kupuje także "biblie bukmachera" czyli "Tylko piłka" gazet cool, statysatyki od A do Z. Czasem mnie liczby pochłaniają. Ale dzis przeszli sami siebie pisząc o weekendowej kolejce La Liga i klasyku na Mestalla - tylko Ci tytuł zacytuje ... "Defesywna Barca !" mowa :P Dalej nie pisze bo jeszcze uznasz że Zaza sie kompromituje :P

Inna sprawa że co fan to trener i znawca... wiesz jesli byśmy zmieniali prase co jeden artykuł który nie jest "w temacie" że tak powiem, to chyba trzeba by czytać tylko tygodnik katolicki "niedziela" albo jakies kuźwa brawo tam pewnie zawsze piszą co fan chce by napisali :P

A jak Ci zalezy na całym artykuje odnoście Franka i Schustera to w nocy Ci zdam relacje bo nie mam czasu teraz :) Jednak mimo wszystko to tak jak by Lipiński opisał co Corriera i Tutto piszą odnoście Interu Cristiano i Ronaldino = Milan :P Tylko że wiekszy zbiór plotek.

P.S I pamietaj że prasa to prasa, masz przykład co sie pisze o Dinho, jeszcze z 3 słabe mecze i Marca obwoła światu że sie wypalił :P hehe A w Hiszpani to juz całkiem lubią zaglądac do obozu rywala, to jak koalicja Real = Marca i AS kontra Barca czyli Sport i El Mundo :wink:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”