Wasze prywatne typy - Strona 381

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 lut 2007, 1:06

Yukasz pisze:Po puszczeniu tego kuponu dowiedziałem się że też u Greków jest kontuzja (w Badalonie ze składu wypadła druga strzelba).
wiem o tym ze Stacka nie bedzie ale to mnie nie martwi jakos wkurzal mnie jak ogladalem mecze w jego wykonaniu, decyowal sie na bezsensowne rzuty ktore rzadko trafialy - a ja sie denerwowalem ze przez niego - chyba godnie go zastapi grecki shag

Chyba zagram za kilka zlociszy Olympiakos i Blackburn a TAU polacze z kuponem na weekend :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lut 2007, 9:31

czeher pisze:Blackburn - Bayer 1
Sam chcialem to zagrać. Blackburn przegrało pierwszy mecz. Jednak ogladałem pierwszy pojedynek i powiem ci, że może być ciężko. Kiessling robił z obrońcami Blackburn co chciał - aż w szoku byłem. A teraz jeszcze Anglicy mają kłopoty kadrowe - zawieszony jest Moekena, nie zagra Savage, a pod znakiem zapytania stoi występ kolejnego gracza podstawowego składu - McCarthy'ego, a nawet Tugay'a. Powraca natomaist Pedersen, który potrafi uderzyć z dystansu.
W meczu przed tygodniem obrony praktycznie nie istniały, napastnicy strzalali w kierunku bramki i pika po jakichś rykoszetach wpadała do siatki, mecz chaosu. Ciężko bedzie trafić. Choć jesli Blackburn mysli o awansie musi walczyć oczywiście.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 lut 2007, 9:49

Na dzis cos takiego :

Nazwa Dyscyplina Opcja Kurs Wynik Rezultat Data rozpoczęcia
AZ Alkmaar-Fenerbahce UEFA - Puchar 1 1,63 22.02.2007 18:45
Assat Pori-Tappara Tampere Finlandia - 1 liga 2 1,70 22.02.2007 17:30

:smoke:

Awatar użytkownika
Lelinho73
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lelinho73 » 22 lut 2007, 11:30

Ajax-Werder 1
Werder będzie grał spokojnie,ale nie o zwycięstwo,natomiast Ajax bedzie chciał strzelac bramki i mysle że powinni wygrać.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lut 2007, 11:38

A ja myślę, że Ajax skupi się raczej na lidze, gdzie pojawiła się szansa dogonić PSV i w końcu ich zdetronizować. Tym bardziej, ze PSV ma duże szanse na grę w kolejnej fazie LM i pewnie zespół Koemana będzie się skupiał na LM bardziej niż na lidze. Co nie znaczy oczywiscie, ze odpuszczą lige - na to za wcześniej. Co innego gdyby były już półfinały. Jednak wydaje mi się, ze Werder grający na luzie jest w stanie co najmniej zremisować w Holandii. Może sie zdarzyć, że bremeńczycy strzelą gola pierwsi - i wtedy będzie po zawodach, bez najmniejszych szans na wygraną, wiec Ajax nie bedzie sie już musiał fatygowac i meczyć, ażeby wygrać za wszelką cenę - bo 5 goli nie strzelą.

A trzeba jeszcze wziąć pod uwage kolejny mecz w lidze obu zespołów.
Werder jedzie do M'Gladbach. A Ajax do Alkmaar - ktorzy depcza im po piętach w lidze.

ale postawić można, coby przyjemniej sie oglądało - pokauzją na ZDF ...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 lut 2007, 14:11

fieldy pisze:A ja myślę, że Ajax skupi się raczej na lidze, gdzie pojawiła się szansa dogonić PSV i w końcu ich zdetronizować.
Hmm dziwny mecz. Niby Werder też musi bardziej skupic się na lidze bo Schalke i Stuttgart mu uciekają, a zaliczka 3:0 może pozwolic im na oszczędzanie na ligę podstawowych zawodników. Natomiast Ajax w lidze zremisował u siebie z Excelsiorem Rotterdam 2:2 co świadczy albo o słabszej formie albo przygotowaniach do meczu w PUEFA. Wynik 3:0 nie jest nie do odrobienia ale wydaje mi się że Werder raczej wystawi pierwszy skład i awansuje choc typowanie zwyciezcy w tym meczu jest bardzo trudne. Zależy jak obie drużyny podejdą do tego meczu, a wątpię żeby Ajax nie walczył.

I coś od wujka Yukasza :arrow:

Dallas - Miami 1 1,3 - mecz na podniesienie AKO. Miami grało dziś w nocy mecz w Houston który przegrało 102:112. W IV kwarcie kontuzji ramienia doznał Wade który i tak rzucił najwięcej pkt dla Heat - 27. Ponadto Wade jest liderem Miami w średniej zdobytych pkt i w asystach. Meczu w Houston nie oglądałem ale po wynikach poszczególnych kwart wychodzi na to że jego losy rozstrzygnęły się w I kwarcie wygranej przez gospodarzy 31:19. W jedynym meczu w tym sezonie między Dallas i Miami rozgrywanym na Florydzie górą byli goście z Dallas wygrywjąc 99:93. Oprócz Wade'a innych wartych odnotowania absencji nie będzie. Z Wadem czy bez i tak faworytem byłoby Mavs które ma najlepszy bilans nie tyko u siebie ale i w całej lidze. Dla mnie pewna 1 8)

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 22 lut 2007, 16:34

siema.co powiedzie o tym kuponie??
ALKMAAR-FENERBAHCE 1
MACCABI HAIFA-CSKA M. 20
NANCY-SZACHTAR 10
DINAMO BUK.-BENFICA 20
RANGERS-HAP. TEL AVIV (A) 1
PANATHINAIKOS-LENS (A) 2
BLACKBURN-LEVERKUSEN 10
ESPANYOL-LIVORNO 1
DALLAS-MIAMI 1
CLEVELAND-CHICAGO 1

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 22 lut 2007, 16:48

Ja też dodam mój kupon an dziś w Pucharze UEFA.

Blackburn - Leverkusen 1
PSG - AEK X2
Savilla - Steaua 1
Ajax - Brema 1X
Alkmaar - Fenerbahe 1

:mike:

p.rembacz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.rembacz » 23 lut 2007, 10:20

ATL. MADRYT-REAL M. / 1
GIMNASTIC-VALENCIA / 1
Rzeszów - Wrocław / 1
---------------------------------
taki kuponik puszczam za 5zł
--------------------------------
ATL. MADRYT-REAL M. / 1
GIMNASTIC-VALENCIA / 10
Rzeszów - Wrocław / 1
----------------------------------
i taki za 5zł

i daje sobie głowe obciąć że to wejdzie Gimnastic nie przegra albo remis albo wygra bo valencia będzie odpoczywać w środe rewanż w LM więc mecz jest sprzedany co do atl.madryt też nie przegra mam nadzieje że wygra w popszedniej rundzie był remis w tym meczu teraz real. m da sobie sianka bo ma mecz w LM tak więc raczej te dwa siądą co do resovi to wygra gdyż jest na 4 miejscu w tabeli a godzi ją jastrzębski węgiel więc musi wygrać jeszcze u siebie nie ma mowy o porażce pozdro dla was

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 lut 2007, 12:44

Yukasz pisze:Dallas - Miami 1 1,3 - mecz na podniesienie AKO. Miami grało dziś w nocy mecz w Houston który przegrało 102:112. W IV kwarcie kontuzji ramienia doznał Wade który i tak rzucił najwięcej pkt dla Heat - 27. Ponadto Wade jest liderem Miami w średniej zdobytych pkt i w asystach. Meczu w Houston nie oglądałem ale po wynikach poszczególnych kwart wychodzi na to że jego losy rozstrzygnęły się w I kwarcie wygranej przez gospodarzy 31:19. W jedynym meczu w tym sezonie między Dallas i Miami rozgrywanym na Florydzie górą byli goście z Dallas wygrywjąc 99:93. Oprócz Wade'a innych wartych odnotowania absencji nie będzie. Z Wadem czy bez i tak faworytem byłoby Mavs które ma najlepszy bilans nie tyko u siebie ale i w całej lidze. Dla mnie pewna 1 Cool
112:100 :chill:
p.rembacz pisze:i daje sobie głowe obciąć że to wejdzie Gimnastic nie przegra albo remis albo wygra bo valencia będzie odpoczywać w środe rewanż w LM więc mecz jest sprzedany co do atl.madryt też nie przegra mam nadzieje że wygra w popszedniej rundzie był remis w tym meczu teraz real. m da sobie sianka bo ma mecz w LM tak więc raczej te dwa siądą
Po weekendzie możesz byc bez głowy tym bardziej że twoja koncepcja nie ma prawa bytu bo rewanże LM będą rozgrywane we wt i sr ale... 6/7.03 :!: Valencia z reguły nie wygrywa na wyjazdach ale nie wygrac z ostatnią drużyną to byłoby lekkie przegięcie a Atletico mimo że też życzę im zwycięstwa w ostatniej kolejce grało taką padakę że w tym meczu chyba kazdy wynik jest możliwy :roll: A jeszcze Atletico mimo że za każdym razem ma przerwac złą passę z Realem to jak na razie nie udaje im się to od sezonu 98/99 kiedy ostatni raz wygrali z Królewskimi :o

Gracie coś na weekend :?: Jak widzicie te mecze:
Liverpool - Sheffield 1
PSV - Groningen 1
Bayern - Wolfsburg 1
Catania - Inter 2
Roma - Reggina 1

p.rembacz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.rembacz » 23 lut 2007, 14:16

p.rembacz pisze:i daje sobie głowe obciąć że to wejdzie Gimnastic nie przegra albo remis albo wygra bo valencia będzie odpoczywać w środe rewanż w LM więc mecz jest sprzedany co do atl.madryt też nie przegra mam nadzieje że wygra w popszedniej rundzie był remis w tym meczu teraz real. m da sobie sianka bo ma mecz w LM tak więc raczej te dwa siądą
Po weekendzie możesz byc bez głowy tym bardziej że twoja koncepcja nie ma prawa bytu bo rewanże LM będą rozgrywane we wt i sr ale... 6/7.03 :!: Valencia z reguły nie wygrywa na wyjazdach ale nie wygrac z ostatnią drużyną to byłoby lekkie przegięcie a Atletico mimo że też życzę im zwycięstwa w ostatniej kolejce grało taką padakę że w tym meczu chyba kazdy wynik jest możliwy :roll: A jeszcze Atletico mimo że za każdym razem ma przerwac złą passę z Realem to jak na razie nie udaje im się to od sezonu 98/99 kiedy ostatni raz wygrali z Królewskimi :o

Gracie coś na weekend :?: Jak widzicie te mecze:
Liverpool - Sheffield 1
PSV - Groningen 1
Bayern - Wolfsburg 1
Catania - Inter 2
Roma - Reggina 1[/quote]

zobaczymy atletico i nastic wygrają a wam będzi łyso

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 lut 2007, 14:24

Yukasz nie pochwalisz sie :?: :lol: - Mysle, czy nie umiescici Cie na liscie ignorowanych, ktora aktualnie jest pusta a to z prostego powodu - gdy komentujesz typy lub podajesz swoje - wpedzasz mnie w konsternacje, czego efektem jest to, ze zniechecam sie do jakiegos typu :? np. Washington , Badalonia faworyt :twisted: itp :lol2:

Ale przechodze do meritum :shock:
Yukasz pisze:ja zagrałem jak mówiłem i to za 50zl :arrow: San Antonio, CSKA , Efes i TAU.
:rotfl:
czeher pisze:
Yukasz pisze:
Efes Pilsen - Prokom Trefl 1 1.15
Cos czuje ze Prokom wygra :lol:
Yukasz w temacie o koszykowce w Polsce pisze:A tu się okaże że Prokom wygrywa w Turcji a Kijek jest geniuszem którego w myśleniu hamował Winnicki
:smile2:
W Kijka trzeba wierzyc :!: Efes tragikomicznie ale Prokom pokazal charakter :!: :smile2:

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 23 lut 2007, 18:53

Moje mecze na weekend:
Liverpool - Sheffield Utd 1
Salzburg - Grazek AK 1
Sporting L. - Aves 1
Barcelona - Bilbao 1
Co myślicie :?:

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 23 lut 2007, 18:58

Barça_Hincha pisze: Barcelona - Bilbao 1
Chyba kurs nie warty ryzyka, nie wiadomo co pokaże Barcelona w tym meczu , Bilbao napewno bedzie chciało wykorzystać słabość Barcy. No i ciekawe czy zagra Eto'o :idea:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 lut 2007, 19:03

Yukasz pisze:Bayern - Wolfsburg 1
zobacz masze problemy w obronie, dytskutujemy o tym w odpowiednim temacie :wink:
nie wiem skąd mam kasę, ale mam :P, nie pamiętam, może kogoś okradłem, przepraszam :P
małe stawki bo jak pisałem nie cierpię na nadmiar gotówki :/ może w ten weeken to się zmieni :think:

Stuttgart - Hertha 1
Catania- Inter 2
Beira MAr- Porto 2
HSV - Eintracht 1
Nastic - Ches X2

za 7

Twente - Willem II 1
Schalke- Leverkusen 1
Genk- Roeselare 1
Salzburg - Grazer AK 1

za 10

ODPOWIEDZ