Liga Europy (zbiorczy)

Musiek
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Musiek » 23 lut 2007, 13:14

Lelinho73 pisze:Newcastle-Alkmaar
Tutaj postawiłbym na Newcastle. Ostatnio nie zawodzą i daje im większe szanse niż Holendrom.
Lelinho73 pisze:Maccabi Hajfa-Espanyol
Tutaj ze wskazaniem na Espanyol, choć Maccabi też ma spore szanse. Jednak postawiłbym na Espanyol.
Lelinho73 pisze:Rangers-Osasuna
Tutaj myślę, że Rangersi wyjdą zwycięsko. Ostatino brytyjska piłka góruje nad hiszpańską, a poza tym Osasuna to słaba drużyna.
Lelinho73 pisze:Braga-Tottenham
Tutaj Tottenham ewidentnie. Drużyna, która jest w stanie rywalizować z czołówką w Anglii spokojnie sobie poradzi z Bragą.
Lelinho73 pisze:Sevilla-Szachtar
Bardzo ciekawa para. Obie drużyny prezentują bardzo dobry poziom. Myślę, że bedzie zacięte widowisko, z którego zwycięsko wyjdzie Sevilla.
Lelinho73 pisze:Lens-Bayer
Hmmm. Ostatnio gra Bayeru zaczyna mi się podobać. Lens jest w dobrej formie. Kolejne, myślę, wyrównane spotkanie, ale postawiłbym na Niemców.
Lelinho73 pisze:PSG-Benfica
Tu większe szanse daję Benfice. PSG słabiutko w Ligue, w Uefa lepiej, ale mimo wszystko Benfica to doświadczona druzyna, która zapewne mierzy w czołowe lokaty w Uefa. Sądzę, że Benfica awansuje.
Lelinho73 pisze:Celta-Werder
Tutaj Werder sobie spokojnie poradzi. Celta to nie jest drużyna na poziomie Werderu, a Bremeńczycy prezentują poziom światowy.

Co do finału to dobry byłby Sevilla - Werder i myślę, że te dwie drużyny prezentują obecnie najlepszy poziom i są głównymi faworytami do zdobycia Pucharu Uefa.

Wróć do „Puchary Europejskie”