Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 58

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lut 2007, 20:21

Rossi pisze:To według ciebie faul był czy nie? Jeżeli sadzisz ze sedzia "dał sie nabrac" to wychodzi na to ze uwazasz ze nie było Think nie mam pytan Rolling Eyes
jaki lolek, a o czym ja caly czas pisze? Nie bylo faulu.
Cris7 pisze:guru...Obejrzyj najpierw sytuację z Vidicem trzy razy. Wróć. I napisz jeszcze raz, czy się "położył"
Niedawno ogladalem skrot. Specjalnie powtarzałem ta sytuacje klika razy i moim zdaniem faulu nie bylo. Jeszcze raz nie mam zamiaru tego analizować, bo juz usunalem skrocik, a sciagac następnego mi sie nie chce.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 lut 2007, 20:21

rkoeman pisze:rossi - pokaz mi gdzie nei bylem obiektywny na tym forum? gdzie pisalem ze sedzia oszukal barce a jak zrobil blad na jej korzysc pisalem ze to nieprawda? nie znajdziesz tego. jestem bardzo uczulony na sedziowanie
A ja nie mowie w tym wypadku tylko o sedziowaniu , wiadomo że niektórych rzeczy sie nie chce sie widzeć. Poprostu rkoeman :arrow: mały obiektywizm( zeby niepowiedzieć brak :P )....moze to nieprawda ale jakoś tak ciebie kojarze...bez obrazy :wink:

Pamiętajk o Lucasie T. :idea: :P

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 lut 2007, 20:29

guru pisze:
Rossi pisze:To według ciebie faul był czy nie? Jeżeli sadzisz ze sedzia "dał sie nabrac" to wychodzi na to ze uwazasz ze nie było Think nie mam pytan Rolling Eyes
jaki lolek, a o czym ja caly czas pisze? Nie bylo faulu.
Cris7 pisze:guru...Obejrzyj najpierw sytuację z Vidicem trzy razy. Wróć. I napisz jeszcze raz, czy się "położył"
Niedawno ogladalem skrot. Specjalnie powtarzałem ta sytuacje klika razy i moim zdaniem faulu nie bylo. Jeszcze raz nie mam zamiaru tego analizować, bo juz usunalem skrocik, a sciagac następnego mi sie nie chce.
To widzę, że muszę tę sytuację opisać. Dośrodkowanie z lewej strony boiska. Piłka leciała wprost na głowę Vidica, który upadł, gdyż od tytłu popchnięty został przez wbiegającego tuż za nim Odemwinge. Odemwinge wiedział, że nie dojdzie do tej piłki, że zostanie ona wybita przez Serba. Dlatego zdecydował się na faul, który miałbyć niezauważony. Brawa dla arbitra. Jak widać na powtórkach był faul. I chyba nawet Wit Ż. nie miałby wątpliwości w programie Kontrowersje...

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 23 lut 2007, 21:54

UEFA sprawe wyjasnila i odrzucila protest Lille.Ja uwazam ze bramka zostala zdobyta jak najbardziej prawidlowo...Giggs wykorzystal tutaj blad Lille i udowodnil swoj spryt i doswiadczenie. :twisted: To co Lille wyrabialo po strzelonej bramce to ja nie wiem gra sie do konca a nie ze MU strzelil gola a oni chca schodzic z boiska :? Jutro wazny mecz z Fulham dla United w przypadku zwyciestwa na ktore licze przewaga nad Chelsea wyniesie juz 9 pkt. 8) Stawiam na 0:2 (Rooney,Scholes) :)

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 23 lut 2007, 22:07

hehe :D wiedziełm że tak będzie , jak sędzia gwizdnie to zawodnik musi strzelac(wykonac wolnego) a to ze śa frajerami to ich problem :P co do jutrzejszego meczu z Fulham to chciałem przypomnieć ze Ronaldo w nim nie zagar z powodu kontuzji jakiej nabawił sie przy kopaniu butelki pełnej wody :P :roll: ale i tak sznse MU oceniam wysoko :D ja tak jak kolega typuje 0-2 :D

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 23 lut 2007, 22:10

Z tego co mi wiadomo to Ronaldo moze zagrac...Moze nie od pierwszych minut meczu ale slyszalem ze jego uraz zostal juz wyleczony.Posadzilbym go na lawce a jak by gra sie nie kleila wpuscic po przerwie :)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lut 2007, 22:16

Adas07 pisze:Z tego co mi wiadomo to Ronaldo moze zagrac...Moze nie od pierwszych minut meczu ale slyszalem ze jego uraz zostal juz wyleczony.Posadzilbym go na lawce a jak by gra sie nie kleila wpuscic po przerwie

Tylko słuzby porzadkowe powinny pochowac wszystkie butelki, bidony i tym podobne przedmiot. Nikt nie wie co moze przyjsc do głowy tym razem Ronaldo czy Fergusonowi. Krzywda sie stanie i co wtedy. :P :P Widac sir. Alex uczy takze kopania w butelki. 8)

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 23 lut 2007, 22:19

To byla sportowa zlosc w wykonaniu Ronaldo coz nie pokazal sie w tym meczu tracil czesto pilki o co mialem do niego pretensje ale zamiast kopac w bidon czy butelke niech jutro kopnie gola z Fulham :)

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 23 lut 2007, 22:25

sir Alex juz wyrządził krzywde kopiac tylko nie sobie tylki Davidowi Beckhamowi :D Ferguson podbnie jak Cristaiano chciał odreagować i kopnał w podłegoe (był wtedy w korkach :shock: ? ) i jaki odłamek trafil wspomnianemu Anglikowi w łuk brwiowy :P a to peszek , a co do Roanldo to wolałbym żeby nie grał i wyleczył "kontuzje " do końca i nie narażał na szwank swojego zdrowia , no chyba że bedzie na 100% sprawny to niech idzie i olsniewa swoja grą :D

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 lut 2007, 22:27

Jarzinho pisze: :P Widac sir. Alex uczy takze kopania w butelki. 8)
W każdy poniedziałek są osobne zajęcia z rzucania korkami, kopania butelek i pieprzenia głupot.

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 23 lut 2007, 22:56

Wydaje mi sie ze sir Alex nie popelni tego samego bledu i nie kopnie butem w C.Ronaldo... :D Zreszta nie ma do tego powodow,wszystko idzie zgodnie z planem Manchester wygrywa to co ma wygrac i jest dobrze :)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lut 2007, 15:45

Pare slow odnosnie meczu z Fullham.

Mecz mogl sie naprawde podobac. Sporo bramkowych sytuacji, szczegolnie z jednej strony.

Nie chce sie powtarzac, ale po raz kolejny wynik lepszy od gry. Manchester nie zaslugiwal na zwyciestwo w tym meczu, ba - nie zaslugiwal nawet na remis. Fullham dla mnie gralo zdecydowanie lepiej, a Manchester to dzisiaj chyba wykorzystal limit szczescia do konca sezonu :p

Van der Sar i Ronaldo najlepszymi graczami United w tym spotkaniu. Sar pare razy urat zespol przed strata bramki, a Ronaldo wiadomo - Match winner.

Obrona Manchesteru to dzisiaj naprawde nie wiedziala czasami, gdzie jest na boisku tak nimi gracze z Fullham potrafili zakrecic :D Nawet Bestia zostal zmieniony w 60 minucie. Gdyby Radzinski zamiast w poprzeczke uderzyl w swiatlo bramki, mogloby byc ciekawie :D

Pozostaje mi po raz kolejny pogratulowac zwyciestwa kibicom Man U, mimo slabej gry zespolu. Tytuł coraz blizej. Zobaczymy jak im pojdzie za tydzien z Liverpoolem, chociaz jak zwykle macie szczescie, bo Liverpool czeka 3 dni pozniej ciezki mecz na Anfield, a Manchester z Lille to juz raczej tylko formalnosc, chociaz pilka jest nieprzewidywalna.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 lut 2007, 15:50

United wygrywaja z Fulham 2:1 choc ten mecz był nie dosć że ciekawy to max wyrównany, Diabły pokazały jaja bo było gorąco. Już pomijam że troche zaspali od początku czy nie porozumienie na lini Van Der Sar - Vidic - powiem jedno jesli Giggs chciał tak strzelic to czapki z głow :!: Obawiam sie ze mu zaszła piłka z nogi, co i tak nie zmienia tego że wyglądało to kapitalnie, taki zamach z powietrz na piłka a tu tylko skrobną ją wewnetrzną czescią stopy po długim i bez szans Lastuvka. Niby przepadek ale jak chciał by tak zrobić to masakra :] W sumie kapitalna też wrzuta Rooneya, wybrał najlepsza opcje. Na koniec Ronaldo wział sprawy w swoje rece, kilka razy mu nie wychodziło aż wyszło w najlepszym momencie. Pusciła kaczuszke :P

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 lut 2007, 15:52

Co za mecz...

Takich emocji dawno nie miałem, Fulham naprawde swoją grą zawliło mnie z nóg, może nie były to jakieś płynne klepane akcje ale zagrożenie jakie stwarzały to wierzyć sie nie chce ze to własnie Fulham było :lol:

Pierwsz bramka katastorofa: VdS & Vidic chociaż ten pierwszy ponosi wieksza odpowiedzialnosci za tego gola. Pózniej Giggs troche szczesliwie ale też ładnie sie złozył ( asysta Roo). Pod koniec pierwsej Evra sam na sam...i sie podpalił :roll:
No i ja myślałem że w drugiej połowie Fulham zostanie zmiecione z powierzchni ziemi....a tu poprzeczka i ciągłe ataki Wiesiników .(brawa VdS)
Dopiero jak dla mnie MU zacza powazniej atakowac koło 80 minuty a akcja Ronaldo z 88' i ten gol :arrow: :rydzyk: :rydzyk: Tego nie da sie opisać 8) długo nie zapomne tego spotkania :P

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 24 lut 2007, 15:59

Ufff...co za ulga :) Rzeczywiscie szczescie dzisiaj nam dopisalo ale w koncu szczescie sprzyja lepszym 8) Fulham gralo dzis b.dobrze ich bramka padla w sumie po bledzie VdS i Vidicia ale ich ataki byly bardzo grozne,Manchester obudzil sie dopiero po wyrownujacej bramce strzal Giggsa piekny niewiem czy pilka mu zeszla czy tak chcial strzelil... :?: Pod koniec obawialem sie remisu ale jednak blysk geniuszu w wykonaniu Ronaldo piekna indwidualna akcja i 1-2 :wink: Mecz naprawde ciekawy.
9 pkt przewagi na Chelsea :) Mistrzostwo Anglii coraz blizej :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”