olson pisze:A co sie stalo w koncowce? Bo nie bylo mnie w domu, sprawdzilem przed chwila wynik, a tam czerwono na koniec? Jakas bijatyka?
Pięknym akcentem zakończyliśmy spotkanie.
O meczu napisze cos później, teraz nie mam weny.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 lut 2007, 18:50
olson pisze:A co sie stalo w koncowce? Bo nie bylo mnie w domu, sprawdzilem przed chwila wynik, a tam czerwono na koniec? Jakas bijatyka?
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 lut 2007, 19:01
Piłkarze Chelsea pokazali klasę, jak zawsze zresztąolson pisze:A co sie stalo w koncowce?
Nie tylko Ty, taka porażka zawsze boli, tym bardziej, że Chelsea nie była w tym meczu zespołem jakoś strasznie lepszym, no ale już tyle razy w tym sezonie Arsenal był lepszy od rywali i dobrze wiemy jak to się kończyło.guru pisze:teraz nie mam weny
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: berni » 25 lut 2007, 19:08
berni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 lut 2007, 19:25
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 lut 2007, 20:32
mistyk pisze:uwage zwraca na siebie tylko swoja glupota
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 25 lut 2007, 22:48
enoce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 25 lut 2007, 22:48
No pewnie, a Mikela tam pewnie nie byłoJarzinho pisze:Wine ponosi wg, mnie Kolo
Jarzinho pisze: a to co zrobil Ade nie wymaga komentarza
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 lut 2007, 23:11
jak zagramy pierwszym składem to wynik będzie inny.mistyk pisze:Mourinho byl naprawde szczesliwy po koncowym gwizdku, pewnie cieszyl sie, ze pokonal Wengera - patrz ich ostatnie wypowiedzi.
nic by mu nie zrobił, bo to nasz fizjoterapeutamistyk pisze:Adebayor, ze nie chcial zejsc z boiska i o malo nie pobil pana, ktory go eskortowal do wyjscia.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lut 2007, 20:51
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lut 2007, 21:16
Transfer definitywny.Rossi pisze:Stokes ( wypożycznie czy transfer)
Wszystko zależy od niego. Jak nie ma zamiaru walczyć o pierwszy skład, to nikt go na sile ie będzie trzymał, a wiemy on tez chce grac. Jednak zapowiadał walkę i jestem dobrej myśli.Rossi pisze:Lupoli kto nastepny Bendtner Question
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 21:34
Watpie, aby to mialo większe znaczenie dla Arturo. Raczej to wymówka.guru pisze:Tęskni i takie tam
Własnie nie wiem, czy Lupoli i Stokes nie walczyli, a mysle, ze zrobili wszystko, aby dostac wiecej szans. Wenger być moze nie dał im takiej pewnosci. Chcac się rozwijac, lepiej przejsc do Charltonu czy Fiorentiny, zespołow, ktore moze słabsze, ale dajace wieksze szanse na rozwój. Kto wie czy po podpisaniu nowego kontraktu poraz kolejny nie zostałby wypozyczony, bo rywalizacja w Arsenalu na pozycjach w ataku jest ogromna.guru pisze:Wszystko zależy od niego. Jak nie ma zamiaru walczyć o pierwszy skład, to nikt go na sile ie będzie trzymał, a wiemy on tez chce grac. Jednak zapowiadał walkę i jestem dobrej myśli. Szanse dostanie na pewno.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lut 2007, 21:39
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lut 2007, 21:50
Mi sie jednak wydaje, ze na dzień dzisiejszy to Aliadiere jest pożyteczniejszy.Jarzinho pisze:Mam nadzieje, ze z Nicolasem Arsenal wiąże większe plany. Nawet przy kilku dobrych występach Aliadiere uważam, że Duńczyk jest zawodnikiem sporo lepszym.
Vela wraca po następnym sezonie, tak mi sie wydaje. O jakim Ty Snu mówisz? O tym młodym Francuzie? Nie wiedziałem, ze został już kupiony.Rossi pisze:Przyjdzie chyba po tym sezonie Vela rocznik 1989 czyli też juz do gry kupili Sunu, chociaż ten to jeszcze troszke poczeka a miejsca w pierwszy zespole dla napastnikow juz chyba za bardzo nie ma Rolling Eyes Zobaczymy co Wenger wykombinuje...
Dokładnie. Zresztą jakby chcieli naprawdę grac w Arsenalu to zgodziliby sie na wypożyczenia.Własnie nie wiem, czy Lupoli i Stokes nie walczyli, a mysle, ze zrobili wszystko, aby dostac wiecej szans. Wenger być moze nie dał im takiej pewnosci. Chcac się rozwijac, lepiej przejsc do Charltonu czy Fiorentiny, zespołow, ktore moze słabsze, ale dajace wieksze szanse na rozwój.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 lut 2007, 22:06
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 22:31
Rossi pisze:Pozatym nie wydaje mi sie ze Aliadiere moze zaoferowac Arsenalowi więcej niż dunczyk
Ile sezonow mozna tak robic, jesli ktos uwaza, ze jest gotow na kolejny krok w rozwoju kariery to raczej postepuje podobnie do Stokes'a czy Lupoliego. Czy ktos był za słaby, tego sie nigdy nie dowiesz, bo nie dostali szansy.Dokładnie. Zresztą jakby chcieli naprawdę grac w Arsenalu to zgodziliby sie na wypożyczenia.
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio