Knajpa - reaktywacja - Strona 55

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Mezo nie robi HH bo:

nie uczestniczy w wojnie pomędzy gangami Pilka.pl i Twoja Stara
11
28%
nie handluje narkotykami w forumowych gettach
3
8%
nie lubi Bonso
6
15%
nie wie co się liczy, szacunek ludzi ulicy joł!
19
49%
Awatar użytkownika
NemoPL
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NemoPL » 25 lut 2007, 15:18

Sorka za off-top, ale mam jedno pytanie do Rozy: czy moglbys wykonac mi jakis avatarek i obrazek pod podpisik :?: Plissska :) Zaraz ci na PM napisze co mogloby sie tam znalezc..oczywiscie, jezeli w ogole bedzie ;) Ale licze na Ciebie. Pzdr

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 lut 2007, 15:25

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lut 2007, 15:38

Widze ze znów moderatorzy pokazują co potrafią [';] żenada - wykasowanie tego posta z tematy o "uwagach do moderatorki" było jednoznaczne z ['] - żal mi was panowie. Nie dośc ze spadła aktywnośc moderatorów w tematach piłkarkisch jak poparacie LPR to jeszcze nawet nie macie czelności odpisac jak ludze.

Piwus cały czas czekam aż wykasujesz moje wszystie posty - obiecuje Ci że nie zachowam sie jak Ty, ja nie z tych, i juz wiecej tu nie napisze - w przeciwieństwie do Ciebie dotrzymam słowa - - pożegnamy sie jak tylko wykasujesz tresci wszytkich postów. Nie bedzie musiał szukać argumentów dla 10 wp.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 25 lut 2007, 15:47

To Ci psikus. Dzisiejszą Szanse na Sukces wygrała moja nauczycielka Fizyki z liceum. Chyba muszę się przejść do mojej byłej szkoły i pogratulować tej pani :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lut 2007, 0:30

Marco_Van_Basten to zagadaj z nią zaśpiewacie w duecie :P Wtedy każda lista Wasza :P

Panowie polecam tym którzy nie widzieli bramke Ilana w meczu PSG : St. Etienne :shock: Masakra, tak sie złożył Brazylijczyk do przewrotki że czapki z głów :]

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lut 2007, 0:39

Zaza gdzie polecasz :?: I widzę że ostatnio gustujesz w wysokich cyferkach :roll:

PS To forum już umiera czy dopiero zacznie umierac :?:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 lut 2007, 0:44

Yukasz pisze: PS To forum już umiera czy dopiero zacznie umierac Question

pilkanozna.pl rzucila swoj czar. :) Nie mozemy sie podniesc po takim ciosie.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 26 lut 2007, 0:45

Ktoś czeka i ma zamiar obejrzeć relację z wręczenia Oscarów, czy tylko ja jestem taki głupi :P ?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lut 2007, 0:48

Gdzie polecam to nie wiem, ale chyba podołasz sam znalesc :)

cyferki ? wiesz to prowokacje :evil: Niestety zawsze dużo mówie, wiec i duże pisze, a wtedy jak ktoś szuka to znajdzie, trzeba chyba inna taktyke objąc - nic nie pisac nie bedzie wp :P Bo jak trzeba to sie zawsze znajdzie :P Szkoda że Piwus nie ocenia wypowiedz pod innym katem :P ale wtedy miał by problem z utrzymaniem stołka :wink:

Yukasz pisze:To forum już umiera czy dopiero zacznie umierac

Chyba juz umiera :roll: Fieldy'ego stołek zmienił jak :roll: Nawet Kanonierzy to zauwazają... Modzi nie wychodza za max dwa tematy :? Chłopaczek juz chyba podziekował, kobiety już tu nie zaglądają... i jeszcze wiele innym może było by przytoczyć faktów :P

Bonso czekac możemy ale dają tam cos innego oprócz oskarów :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lut 2007, 0:52

Ja też za mądry nie jestem więc przynajmniej na początku zerknę okiem. Kiedyś chyba oglądałem te Oscary bo ostatnio nie transmitowali ale nie pamiętam czy było warto :roll:
pilkanozna.pl rzucila swoj czar. Smile Nie mozemy sie podniesc po takim ciosie.
To wołaj medyka a nie tak stoisz :roll: Jeszcze później będziemy musieli przeniesc się na pilkanozna.pl i co wtedy :?:
Zaza pisze:Bonso czekac możemy ale dają tam cos innego oprócz oskarów Razz
To zależy jakich maja moderatorów, bo np WP mogą dawac :blow:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 lut 2007, 0:58

Yukasz pisze:To wołaj medyka a nie tak stoisz Rolling Eyes Jeszcze później będziemy musieli przeniesc się na pilkanozna.pl i co wtedy

Jak to co ? Zostaniemy czlonkami najlepszego forum, nareszcie staniemy sie porzadnymi internautami i nie bedziemy nosic brozki 'dzieci neostrady' :roll: i w ogole specami pilkarskimi, a nie, ze siedzimy tutaj i sa same 'nudy'.
Tak poza tym, podobalo mi sie wybieranie specjlanie tematow zamknietych sprzed 2,5 roku, do osmiesznia nas, o czym my sie tutaj rozpisujemy, no ale nic tygodniki rules :).

Ja bym obejrzal Oskary, tylko slyszalem ze Inflirtacja to glowny kandydat, a jak na mój gust, filmik średniawy, na dodatek plagiat, więc nie wiem czym się zachwycać :roll:.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lut 2007, 1:22

A co chłopaki jakis transfer na pilkanozna.pl ? Od wielu lat kupuje co wtorek PN [kiedys środe] podobnie Plusa a nigdy jakoś tak nic nie napisałem :P choc z tego co wiem kilku naszych już zmieniło barwy :P Bo sam miałem z 55 propozycji :P teraz mi zablokowano prv wiec nie bede dostawał reklam nowych serwisów :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lut 2007, 2:01

Zaza pisze:choc z tego co wiem kilku naszych już zmieniło barwy
Hmm pewnie to przypadek że Martinho ostatnio nic nie pisze :think: Ktoś jeszcze :?:
Zaza pisze:Od wielu lat kupuje co wtorek PN [kiedys środe] podobnie Plusa
Jeszcze nigdy nie kupiłem gazety czysto piłkarskiej, same o koszu kiedyś nabywałem. A te trochę z piłką to głównie w wakacje PS i jak byłem mały kupiłem kilka numerów Bravo Sport :chill:
Zaza pisze:Bo sam miałem z 55 propozycji
A mi nie proponowali :płacze: Ostatnio jakiś koleś jak to napisał 'błagam Cię' żebym u niego na forum pisał analizy kuponów i podawał typy bo jak zauważył są one bardzo dobre, jeszcze miałem szansę zostac moderatorem 8) Problem w tym że typów od jakiegoś czasu nie piszę a analizy w sumie to żadne analizy :lol2:

Czy umierasz, czy nie ja i tak kocham Cię :!: Pilka.pl na dobre i na złe :!: :P

Noo... i żebym nie musiał przypominać :bicz: //maestro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lut 2007, 2:17

Yukasz pisze:Martinho

Nie wiem ? nic nie wiem czy On czy ktos jeszcze :wink: Ale powiem Ci że dobrze sie zamaskowali :P a co to jakas rywalizacja po medzy pilka.pl a pilkanozna.pl ? bo ostatnio ktos tu temat założył które forum lepsze :P

Nie kupujesz czystko piłkarskich gazet ? to zupełne przeciwienstwo mojej osoby :P moja prasa regularna to wtorek PN, sroda "Tylko Piłka" i Plus :wink: Nie raz Playboy jak coś mi wpadnie w oko :P Ale to rodzine chyba. Mój stary co dziennienie kupuje Superexpres, Wyborczą od x lat dzień w dzień, a czasem obie gazety pisza o tym samym :P

Brawo sport to jest żródło :] a ponoc jeszcze cos jeszcze tego typu giga footbaal czy cos, mój kuzyn kiedys opowiadał mi a ma 12 lat :P jak mi powiedział co mysli o piłce to uznałem że nie mam szans :P :lol:

Yukasz pisze:A mi nie proponowali
To sam zakładaj forum :P nie bedzie sie prosił :P Dziekuje takie propozycje, kilka z tych linków odwiedziałem i nie powiem poziom jest, ale kilka to masakra ...
Yukasz pisze: jeszcze miałem szansę zostac moderatorem

Nie mów tego głośno :roll:

Oooo Meastro czuwa :] jak żandarmeria :wink: transfer sie nie szykuje, chyba że działacze uznają iz nie ma sensu przedłużyc umowy :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 2:35

Oscary rzadza, ktos oglada :P Ktos nie wliczajac TVP pokazuje relacje z rozdania :?:
Zaza pisze:transfer sie nie szykuje, chyba że działacze uznają iz nie ma sensu przedłużyc umowy
Jednak ostatnio cialge jestes na 21-dniowych urlopach :P przez L4 zle koncza nawet Gwiazdy :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”