Tylko wiesz co - ja z Jarzinho nie rozmawiałem o graczach "zielonych" w kontekscie wzmocnień Dumy Kataloni... to był tylko przykład ostatnich gwiazd, bo wczoraj z nocy oglądałem mecz Ligue 1 i Tomasz Smokowski powiedział bardzo ciekawe słowa.
W ramach przypomnienia
Zaza pisze:Nie ma powtórki teraz meczu Barcy ale jest PSG - St. Etienne - Polecam kapitalną przewrotke Ilana na 0:2 - miód jednak ja nie o tym, w czasie tego meczu Smoku mówi iz szefostwo "zielonych" jest w trakcie realizacji umowy z Duma Kataloni która miała by polegac na tym iz gracze Barcy "B" ogrywali by sie w mocnym średniaku Ligue 1 Dos Santos śladami Dinho ? bedzie zbierał szlify w Ligue 1 ? Ciekawa sprawa, a cos cisza o tym. To było by swietne posuniecie ze strony Barcy, bo mimo iz każdy sie podnieca Santosem czy tym Chorwatem to dobrze wiecie że jeszcze minie wiele czasu az dostaną szanse w 100%. A gdzie im bedzie lepiej jak nie w mega technicznej Ligue 1 To może byc ciekawa współpraca, i wtedy oglądalnośc meczów "zielonych" wzrasta w Hiszpani o 40%, ba w Polsce też.
Chyba temat Albeldy jest troche na wyrost, ma jeszcze umowa, mimo iz chce podwyżki bo zarabia naprawde mało jak na swój poziom, to Carboni musi znaleśc wyjście z tej sytuacji, oddanie go = strzał w kolano
A jesli Barca na prawde bedzie walczyła o Xabiego Alonso to bede im kibicował by ten transfer wypalił ! mowa ! szkoda tylko że ploty nasilił sie w momecie tego dwumeczu LM, wiecie jak jest Boruc za Dide