ze niby co to ma znaczyc. znowu jakas wycieczka osobista. nie umiesz czytac, albo nie rozumiesz tego co czytaszJarzinho pisze:Nie dziwie sie, to poziom gimnazjum.llcooljay pisze: wiec nie wiem o co ci chodzi z 2-1 i 2/2 1/6. to jakas glupota kompletna.
to jak wiesz to po co chcesz zebym cos przytaczal?Jarzinho pisze:Ja wiem, ty nie. Szukac nie musze.
dalej nie widze tu implikacji. jest to zwykla najzwykjlejsza koniunkcja, nie ma zadnej implikacji. koncz juz.Jarzinho pisze:w zadnym poscie nie implikowalem ilosci goli od ilosci sytuacji, w izadnym. nigdzie nie napisalem ze jak ktos strzela wiecej goli to znaczy ze ma wiecej sytuacji.
llcooljay pisze:to ze val strzelila mniej goli to chyba jasne, to ze miala mniej sytuacji to chyba tez.
ty chyba masz cos wspolnego z ta statystyka. moze sesja teraz i meczy cie niezdany egzamin z tej wlasnie statystyki. nie wiemJarzinho pisze:Jedna i najwazniejsza sprawa kazdy absolutnie kazdy normalny sie z nia zgodzinawet jesli masz racje to tylko statystyka moze tego dowodzic, dopuki jej nie przedstawisz twoja opinia to przypuszczenie, bez dowodu.
a ty masz szczescie ze nie ma chudego, lysego i lewego. widzisz tez mam kumpli. hahahahJarzinho pisze:Dobrze, ze nie ma Mentora
teoria o cyklach stala sie modna, wlasnie kaka cos palnal ze to juz koniec barcelony. widzieliscie te nedzne reklamy gran derby, nedza. w zeszlym, roku bylo o wiele lepsze