FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

llcooljay
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: llcooljay » 28 lut 2007, 17:14

to moj ostatni post w twoja strone zwiazany z tym tematem. nie mam zamiaru udowadniac smiesznosci twoich wypowiedzi, bo kto widzi ten widzi.
Jarzinho pisze:
llcooljay pisze: wiec nie wiem o co ci chodzi z 2-1 i 2/2 1/6. to jakas glupota kompletna.
Nie dziwie sie, to poziom gimnazjum.
ze niby co to ma znaczyc. znowu jakas wycieczka osobista. nie umiesz czytac, albo nie rozumiesz tego co czytasz
Jarzinho pisze:Ja wiem, ty nie. Szukac nie musze.
to jak wiesz to po co chcesz zebym cos przytaczal?
Jarzinho pisze:
w zadnym poscie nie implikowalem ilosci goli od ilosci sytuacji, w izadnym. nigdzie nie napisalem ze jak ktos strzela wiecej goli to znaczy ze ma wiecej sytuacji.
:arrow:
llcooljay pisze:to ze val strzelila mniej goli to chyba jasne, to ze miala mniej sytuacji to chyba tez.
dalej nie widze tu implikacji. jest to zwykla najzwykjlejsza koniunkcja, nie ma zadnej implikacji. koncz juz.
Jarzinho pisze:Jedna i najwazniejsza sprawa kazdy absolutnie kazdy normalny sie z nia zgodzi :arrow: nawet jesli masz racje to tylko statystyka moze tego dowodzic, dopuki jej nie przedstawisz twoja opinia to przypuszczenie, bez dowodu.
ty chyba masz cos wspolnego z ta statystyka. moze sesja teraz i meczy cie niezdany egzamin z tej wlasnie statystyki. nie wiem
Jarzinho pisze:Dobrze, ze nie ma Mentora :P
a ty masz szczescie ze nie ma chudego, lysego i lewego. widzisz tez mam kumpli. hahahah

teoria o cyklach stala sie modna, wlasnie kaka cos palnal ze to juz koniec barcelony. widzieliscie te nedzne reklamy gran derby, nedza. w zeszlym, roku bylo o wiele lepsze

Wróć do „Hiszpania”