FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 303

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
llcooljay
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 28 lut 2007, 17:56

yyy... :o
nie chodze do szkoly, juz skonczylem, nawet zdalem mature i do tego stara a nie nowa. jakich dowodow? ze villa wedlug mnie jest lepszym napastnikiem niz eto'o. napisalem dlaczego wedlug mnie jest lepszy, oczywiscie to nie wszystko, ale pozostale rzeczy nie sa tak wymierne. to podobnie jak z ocena bramkarzy. ciezko powiedziec po strzalach obronionych ktory jest lepszy bo strzaly sie roznia miedzy soba, niektore sa latwe niektre sa trudne. tak wiele mnasz wspolnego ze statystyka ze powinienes wiedziec ze ilosc tych sttrzalow w jkednym sezonie jest za malo probka. i podaj mi tu statystyke ze jeden bramkarz jest lepwszy od drugiego. tak samo ja nie podaje ci zadnej z dupy statystyki uduwadniajacej (rzekomo) wyzszosc villi nad eto'o. twoja teoria o statystyce mozna o kant dupy potluc, po prostu.

jezyki obce? a co to ma do jezykow obcych. hiszpanskiego nigdy sie nie uczylem i nie znam i co z tego?

wychodze na hipokryte przez ciebie bo mialem juz nie odpisywac

ville od urodzenia, chodzilismyn razem do szkoly. zawsze brali go pierwszego na podworku do skladu, mnie drugiego. jak widac jemu sie udalo, ja widocznie nie mialem takiego talentu, albo go nie wykorzystalem. teraz juz sie znajomosc urwala.
a do tottiego top sentyment, z nim z kolei do LO chodzilem i znamy sie do dzis

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 lut 2007, 18:00

nieprawda. statystyka pluj ogladanie pilkarza w akcji daj bardzo duzo. wiecej niz twoje - dla mnie villa jest lepszy a totti to najlepszy pilkarz globu

mimo ze nic na to nie wskazuje

to tyle tytulem konca dyskusji

llcooljay
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 28 lut 2007, 18:05

rkoeman pisze:statystyka pluj ogladanie pilkarza w akcji daj bardzo duzo.
no spoko, ja ogladajac mecz widze kto gra ok a kto nie, nie potrzebuje do tego statystyki. nie zaglebiam sie w to na tyle zeby to sledzioc, przetwarzac[/quote]
rkoeman pisze:wiecej niz twoje - dla mnie villa jest lepszy a totti to najlepszy pilkarz globu
no tego czy villa sprawdzilby sie w barcy prawdopodobnie nigdyu sie nie dowiemy. takie prawdziwe super trafne i celne porownanie moze miec miejsce jedynie w tych samych okolicznosciach, co sie nigdy nie zdarza. serce nie sluga, kocham (bez komentarzy, nie w ten sposob zboczency) tottiego, dlatego jestem troche zaslepiony. poza tym totti gra w romie, klubie silnym, ale nie potedze. nie ma takich partnerow i mozliwosci jakie mialby w barcelonie.
rkoeman pisze:to tyle tytulem konca dyskusji
amen

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lut 2007, 19:14

llcooljay pisze:lat mam 12

:arrow:
llcooljay pisze:nie chodze do szkoly, juz skonczylem, nawet zdalem mature i do tego stara a nie nowa.
To jestem pełen podziwu, juz teraz naprawde nie dziwie sie, ze zmieniasz teamat, własne zdanie z postu na post.
llcooljay pisze: tak samo ja nie podaje ci zadnej z dupy statystyki uduwadniajacej (rzekomo) wyzszosc villi nad eto'o. twoja teoria o statystyce mozna o kant dupy potluc, po prostu.
Trzymasz poziom pierwszego cytaty :arrow:
llcooljay pisze:lat mam 12
llcooljay pisze:ie potrzebuje do tego statystyki. nie zaglebiam sie w to na tyle zeby to sledzioc, przetwarzac
No popatrz tak ogladasz, ze szybko stwierdziles, ze Valencia ma mniej sytuacji od Barcelony. Ciekawi mnie w jakim stosunku. 120-100 czy mozy wyzszym.
llcooljay pisze:tak samo ja nie podaje ci zadnej z dupy statystyki uduwadniajacej
Nawet nie potrafisz ich znalezc.
EOT

llcooljay
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 28 lut 2007, 19:19

w analnym stosunku
Jarzinho pisze:EOT
amen

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 28 lut 2007, 19:45

Dzis zapowiada sie emocjonujące spotkanie w Pucharze Hiszpani :o

Nie znalazlem temastu dotyczącego Copa Del Rey , ale nie zakladam go , poniewaz gdybym to zrobil to zostal by on zablokowany i od nowa napisany przez pewnego usera ... wiec whatever...

Co do meczu Barcelony z Saragossą to stawiam na wynik remisowy .

I chcialbym wkleic wycinek z sondy ze strony Primeradivision.pl , i zebyscie zwrocili uwage jak rowna jest ilosc glosow przy liczbie glosujących :)

Obrazek

Mecz rozpocznie sie o godzinie 21 30 w stolicy Aragoni .

I co powiecie ?

llcooljay
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 28 lut 2007, 19:57

kaczy pisze:Obrazek

Mecz rozpocznie sie o godzinie 21 30 w stolicy Aragoni .

I co powiecie ?
ludzie ktorzy interesuja sie primera division, dziela sie na kibicow barcelony, realu i valencji, reszta zamyka sie w 1%. z tej ankiety wynika jedynie ze ludzie w niej glosujacy w wiekszosci kibicuja barcelonie. jasne ze nie kazdy kibic na to stawia, ale procent ten jest o wiele wiekszy od ich rzeczywistych szans na awans. polowa kibicow ktorzy uwazaja ze barca odrobi straty, nie postawilaby pieniedzy na to po kursie bukmacherow, ktory jest o wiele lepszy niz gdyby mial wynikac z podobnych do tej ankiet.

nie podam statystyki dowodzacej to co napisalem, sorki

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 lut 2007, 20:03

co do meczu z Saragossa to wszystko jest mozliwe. Jesli strzelimy szybko bramke to mysle, ze dalej awansujemy. Jesli nie, to Saragossa moze z nami wygrac.

Ankiety rzeczywiscie swietna :D

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lut 2007, 20:18

Podobno Joquera ma zagrac od poczatku. Reszta to podstawowi zawodnicy(+Saviola) :arrow: Ula-Thuram-Puyol-Zambrotta, Marquez-Deco-Iniesta, Messi-Saviola-Ronaldinho.
To wg. wielu wyjsciowa "11", ja spodziewałem sie takze obecnosci Gio za Ule, wtedy Gianluca na prawej, bo raczej własnie Włoch i Holender beda tworzyc boki defensywy Blaugrany w nastepnych spotkaniach. Saviola, czyzyby Ryjek odstawil juz powaznie Eidura, przeciwko Liverpoolowi Saviola, z Athletic Samuela zmieniał Saviola i teraz ponownie Argentynczyk. :twisted:
Wraca Deco, a na ławce usiadzie Xavi, ale chyba tylko, aby odpoczal przed spotkaniem z Sevilla. Pierwszym rezerwowym Giuly :lol:
Moge sie mylic , bo matury nie zrobilem w wieku 12 lat.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 lut 2007, 20:33

Mysle, ze z Liverpoolem zagramy tez w ustawieniu Thuram i Puyol na srodku, Marquez na DM. Ale oczywiscie moge sie mylic. Czas pokaze. Rzeczywiscie Eidur ostatnio nie dostaje zbyt wielu szans, Frank widac przekonal sie troche do Savioli. Ula na prawej? Szczerze mowiac to nie jestem specjalnie fanem jego talentu, mimo, ze w defensywie spisuje sie przyzwoicie. Z przodu za to kiepsko mu idzie. Ciekawy jestem jak bedzie wygladala jego wspolpraca z Messim, jesli oczywiscie zagra.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lut 2007, 20:36

Występ Jorquery od początku nikogo nie zdziwi. Przecież to normalna sprawa w meczach pucharowych. Sam nie wiem czego się dzisiaj spodziewać. Skoro zapowiadany jest silny skład to będziemy grać o awans. W sumie można by pokusić się o triumf w Copa Del Rey, ale z drugiej strony czeka nas sporo ciężkich i ważnych spotkań a więc nie wiem czy warto dzisiaj przemęczać się. Generalnie pomimo ciekawego przeciwnika mecz mnie nie ekscytuje.

Jarzinho rozumiem, że sporo można zarzucić llcooljay'owi, ale nie czepiaj się wszystkiego bo czasem pojawia się ironia a Ty odpowiadasz w taki sposób jakbyś jej nie zauważał. Dyskusja chyba nie ma sensu skoro nasz nowy-stary user nie ma zamiaru nikomu niczego wyjaśniać. Wystarczy, że on coś tam sądzi. Mensa represent i te sprawy.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 lut 2007, 22:25

no i wygrywamy 2:0 do przerwy. Ladny strzal Xaviego i pozniej bramka Iniesty, przy sporym udziale Messiego. Wynik jest dla mnie lekkim zaskoczeniem, chociaz podswiadomie mialem nadzieje, ze tak bedzie :p
Zle robimy, ze po strzeleniu 2 goli sie cofnelismy. Powinnismy dalej grac tak jak gralismy. Zeby to sie tylko nie zemscilo.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 lut 2007, 22:28

i do przerwy 2-0 dla barcy. ryje zaskoczyl wszystkich wystawiajac 3-4-3 z oleguerem, thuramem i puyolem na obronie, marquezem, deoc i xavim w ataku, iniesta jako mediapunta oraz messim po lewej stronie ataku, dinho w srodku a ludo po prawej

po przerwie pewnie powrocimy do kalsycznego 4-3-3 bo pewien schemat zostal przecwiczony

ogolnie wyglada to bardzo dobrze. gramy bardzo szybko i pilkarze zaragossy musza uciekac sie do fauli. choc mieli swoje sytuacje jako ze maja naprawde swietnych pilkarzy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 lut 2007, 22:32

Szkoda tylko, że nasz ukochany Medina Canatalejo nie dał kartki (nawet czerwo mogło być tam) bodajże Millito za atak w nogi Dinho na wysokości piszczela. Kartkę powinien dostać także Diogo bo kilka razy atakował bardzo ostro. W pewnym momencie sprawiedliwość postanowił wymierzyć jak zwykle Deco i dostał zółtko :roll: Tak czy inaczej jest bardzo nieźle. Mogliśmy prowadzić nawet wyżej przy odrobinie szczęścia.

[EDIT]
No i mamy awans :] Ostatecznie skończyło się na 2:1 dla nas. Niepotrzebne nerwy do końca meczu po tym jak Pique strzelił kontaktowego gola. Niestety Zaragoza jak zwykle grała w kości :/ Ostatecznie mecz zakończył się na 9 zółtych i 1 czerwonej kartce :roll: Mam nadzieję, że nikomu z Barcelony nic się nie stało.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2007, 23:33 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lut 2007, 23:32

rkoeman widizales moze napis, ktory wywiesli kibice Saragossy(?). Coś o Eto'o...

Spotkanie ogladałem kilka minut na poczatku i od 50 do konca. Musze powiedizec, ze nie widzac skadu na poczatku w drugiej czesci, nie wiedzialem co sie dzieje. Ryjek zaskoczyl totalnie ustawieniem. Jak widac miał nosa. Zwyciestwo na zawsze trudnym terenie, cieszy. Gramy dalej w CdR.
Sama gra ze strony Barcy z tego co widzialem ze skrotu, lepiej wygladała w pierwszej polowie, sporo wiecej sytuacji. Druga chyba bardziej wyrównana. Szkoda, ze Messi nie strzelil w samej koncowce.

i ten incydent z udziałem Pique. :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”