nie chodze do szkoly, juz skonczylem, nawet zdalem mature i do tego stara a nie nowa. jakich dowodow? ze villa wedlug mnie jest lepszym napastnikiem niz eto'o. napisalem dlaczego wedlug mnie jest lepszy, oczywiscie to nie wszystko, ale pozostale rzeczy nie sa tak wymierne. to podobnie jak z ocena bramkarzy. ciezko powiedziec po strzalach obronionych ktory jest lepszy bo strzaly sie roznia miedzy soba, niektore sa latwe niektre sa trudne. tak wiele mnasz wspolnego ze statystyka ze powinienes wiedziec ze ilosc tych sttrzalow w jkednym sezonie jest za malo probka. i podaj mi tu statystyke ze jeden bramkarz jest lepwszy od drugiego. tak samo ja nie podaje ci zadnej z dupy statystyki uduwadniajacej (rzekomo) wyzszosc villi nad eto'o. twoja teoria o statystyce mozna o kant dupy potluc, po prostu.
jezyki obce? a co to ma do jezykow obcych. hiszpanskiego nigdy sie nie uczylem i nie znam i co z tego?
wychodze na hipokryte przez ciebie bo mialem juz nie odpisywac
ville od urodzenia, chodzilismyn razem do szkoly. zawsze brali go pierwszego na podworku do skladu, mnie drugiego. jak widac jemu sie udalo, ja widocznie nie mialem takiego talentu, albo go nie wykorzystalem. teraz juz sie znajomosc urwala.
a do tottiego top sentyment, z nim z kolei do LO chodzilem i znamy sie do dzis