Knajpa - reaktywacja - Strona 65

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Mezo nie robi HH bo:

nie uczestniczy w wojnie pomędzy gangami Pilka.pl i Twoja Stara
11
28%
nie handluje narkotykami w forumowych gettach
3
8%
nie lubi Bonso
6
15%
nie wie co się liczy, szacunek ludzi ulicy joł!
19
49%
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 01 mar 2007, 13:34

Mam pytanie. Ile musi byc odanych glosow, zeby feferendum bylo wazne? :lol: bo raczej watpie, ze bedzie ponad 50% glosow osob uprawnionych do glosowania :wink:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 mar 2007, 13:42

Jeśli na koniec GTW będzie miało najwięcej głosów to Feferendum będzie ważne. W innym przydatku niet :!:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 mar 2007, 13:46

:wzp:

Przez to że wczoraj KJ wygrzebał temat o zlociew nocy miałem sen - byłem na zlocie który odbył się w domu pewnego niegodziwca :warrior:

Więcej faktów na razie nie pamiętam :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 mar 2007, 13:48

Zico pewnie tak ale dochodzą mnie słuchy z pewnego żródła [Marca] że moderatorzy poszli w ślady Reni Beger :lol: Zajmie sie tym komisja śledcza :twisted:

Pamietajcie ze to pierwsza tura wyborów :P a liczba głosów zdecyduje o rozkładzie sił w parmalencie :P

PisakK głosuj na GPW - Korwin Mike już tu jest :P Unia Polityki Realnej :twisted: Czyli trzeba chciec i mieć :P

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 mar 2007, 13:58

Karol Karol Karol glowa do gory
Pistolet na wode wloz do kabury.
Karol Karol Karol pałka do ręki
Zajeb tu komus i bedzie koniec piosenki.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 mar 2007, 14:00

Yukasz pisze:Przez to że wczoraj KJ wygrzebał temat o zlociew nocy miałem sen - byłem na zlocie który odbył się w domu pewnego niegodziwca
się śmiej - mieszkam w domu, w którym w latach 30 - tych [ubiegłego stulecia :p] krecili pierwszą 'Trędowatą' :boje się: nic dziwnego, ze się śni po nocach.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 mar 2007, 14:11

Jarzyna kuknij w skrzynke interi :roll: I napisz prosze Cie.

Do kiedy trwa głosowanie ? bo parlament bedzie musiał wybrac ministra finansów :P Czy Wy naprawde tego nie rozumiecie że rok temu sami użytkownicy pisali prv do Zazy z propozycjami itd, było ich naprawde wiele, zostało to wysłane dalej i tyle. Piwus szybko zapomniał o naszych rozmowach. Mało tego było ? czy nic nie pasowało ?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 mar 2007, 14:21

Zaza nie bede z Toba rozmwail na gg bo wiem czym to sie konczy. Poza tym nie mam ochoty na niekonczace sie dyskusje o tym samym. Juz napisalem w temacie o przyszlosci pilka.pl ze ja nie wiedze sensu ciagniecia tego bo Ty masz swojej racje i uznales, ze my nic nie zrobimy/nie mozemy zrobic, wiec zostawmy tak jak jest. Przyjmijmy, ze to nasza wina i zakonczmy rozmowe bo mnie juz meczy.

Poza tym moj nr gg jest zastrzezony przez Ministerstwo Sprawiedliwosci. Przykro mi.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 mar 2007, 14:38

Spoko, napisałem juz w temacie przyszłośc - że bardziej chyba sami ze soba musicie porozmawiać. Swoją drogą, dziwnie to brzmi gdy piszesz że nie na sensu przerabiać tego drugi raz i ble ble, z tego co wiem to pomysły przedstawione admin są Ci obce :roll: Chyba że znów sie mijasz z prawdą.
Krzysztof Jarzyna pisze:Przyjmijmy, ze to nasza wina i zakończmy rozmowe bo mnie juz meczy

A kara ? :roll: Szkoda że w sejmie tak szybko sie nie poddają :? Może byśmy mieli nowa fale wiedzących co robia polityków, nie cały czas starych, łysy Oleksych czy schizofremików Gadzinowskich od Hong Kongu :P

Nie ma sensu nic "przyjmować" - nadal chyba sie nie rozumiemy ? Czyli wg. Ciebie nic nie trzeba zmieniac, jest dobrze, i nasze zdanie sie nie liczy ?

Krzysztof Jarzyna pisze:Poza tym moj nr gg jest zastrzezony przez Ministerstwo Sprawiedliwosci. Przykro mi.

Ah też Ziobro :roll: Ale rozumiem że jak ustawa o dofinansowaniu przejdzie piszesz sie na Zyte Gilowską ? minister finansów ? Piwus to bedzie pan Lipiec ? Styczeń ? nie Lipiec - a ja profesor Religa, bo znalazłem recepte.

Zadziwiające jest że nikt wcześniej nie napisał wprost - Zaza kasa ! probleme m:? Głupio mi, naprawde, że na to szybciej nie wpadłem :? Ale obiecuje ze nowa akcje przyniesie owoce, macie okazje pokazać jaka z Was Grupa Trzymająca Władze.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 mar 2007, 14:40

mi jest głupio, że muszę się powtarzać, ale ...

Zaza co to jest schizofremia ?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 mar 2007, 14:49

No fakt, Ty bedzie w tym rządzie minister Roman, od edukacji :P Schizofrenia niech Ci będzie :] Był wniosek byc został ministerm rolnictwa :roll: ale teraz sam zadbałeś o siebie :wink:

A co ciekawe Schizofrenia z uwagi na bogactwo przeżyć chorego bywa też określana mianem "choroba królewska". To wiemy czemu nie idzie :wink:

Krzysztof i pamietaj że nie przyjmujemy do wiadomości tego co napisałeś.
Krzysztof Jarzyna pisze:Przyjmijmy, ze to nasza wina i zakonczmy rozmowe bo mnie juz meczy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 mar 2007, 14:52

Zaza pisze:Krzysztof i pamietaj że nie przyjmujemy do wiadomości tego co napisałeś.
chyba rzeczywiscie schizofrenie masz, jak piszesz o sobie w liczbie mnogiej.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 mar 2007, 15:00

Zaza a Ty przyjmij do wiadomosci, ze nie jestem jeszcze ubezwlasnowolniony i sam podejmuje decyzje, ktore mnie dotycza. Wiec z mojej strony koniec tego bezproduktywnego klepania w klawiature. Nawet jezeli Ty nie przyjmujesz tego do wiadomosci.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 mar 2007, 15:13

Fieldy ? Nie bój nic, przyjmijmy "ustawe o dofinansowaniu" a zdziwisz sie. Liczba mnoga jak najbardzie na miejscu.

Jarzyna czyli masz to gdzieś ? nie masz kontaktu z admin ? nie widzisz problemu ? tematdofinansowania Cie nie intersuje ? a zdanie usterów sie nie liczy ? spoko szkoda ze tego wprost nie napisałeś.

P.S. Nie wątpie w to że sam nie podejmujesz decyzji, tylko tu Twoje decyzja nie ma aż takiego znacznie :? Niestety, chciałoby sie powiedzieć, bo jeszcze wczoraj wierzyłem że chce i masz.

Masz racje koniec, porozmawiaj z kolegami z redackji odnośnie mojego pierwszego dzis posta w temacie "przyszłość pilka.pl", odnośnie zmian, pomocy z Naszej strony itd. Gwarantuje Ci możesz na mnie liczyć.

Dostałem na gg infoirmacje - Zaza zakładaj temat "fundacja pilka.pl - pomagamy moderatorą" :wink: Fundacja jest nie potrzebna bo nikt z nas nie podaruje dziecią słońca, ale zrzuta jak najbardzie.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 mar 2007, 15:17

Zaza jeszcze kilka wycieczek w nasza strone i zaczniesz reformowac serwis za miesiac. Skoncz juz!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”