@Manumef - nie widzialem naprawde dobrego meczu w wykonaniu United od czasu Tottenhamu. Z Charltonem wygrali 2:0, ale nie grali nic specjalnego. Rywal zreszta nie najwyzszej klasy. Od Reading tez lepsi nie bylina Old Trafford. Z Lille wygrali mimo, ze dla mnie to Lille gralo lepiej, a gola stracili w glupi sposob (szczescie?). Z Fullham podobnie, Mnachester gra gorzej, ale wygrywa(znowu szczescie?). Nastepnie rewanz na Madejski - Reading zasluguje na remis, a Manchester ratuje Sar i poprzeczka(pech?). No i teraz mamy Liverpool i znowu szczesliwe zwyciestwo.
Nic nie mowilem o tym, ze sedziowie pomagaja Man U. Ale skoro tak uwazasz.
Zapewniam Cie, ze ogladalem wiecej niz 2 ostatnie mecze. Na poczatku sezonu Vidic prezentowal sie bardzo dobrze. Swietnie sie ustawial i kapitalnie czyscil gorne pilki. Ostatnio jednak jest bardzo niepewny w swoich interwencjach. I dzisiaj przez to, ze Evra sie nie wracal w pore mialem okazje zobaczyc jak radzi sobie 1 vs 1. I nie wygladalo to dobrze. Bellamy robil z nim co chcial.
Sfrustrowany postawa swojej druzyny nie jestem, gdybysmy tylko jeszcze mieli tyle szczescia co wy.
Saha rzeczywiscie byl faulowany, karny sie nalezal.
Ciekawy jestem czemu nie pokazali powtorki sytuacji, kiedy Xabi dostal zolta kartke. Gracze Liverpoolu mieli pretensje, ze Ronaldo nie byl faulowany....