FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 305

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 mar 2007, 13:58

wszyscy pilkarze barcelony sa zdrowi. decyzja jest spowodowana wylacznie wizja trenera

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 mar 2007, 14:05

pewnie oszczedza go na Liverpool.

Eto`o jesli jutro zagra to mysle, ze malo minut, zeby z Liverpoolem wyjsc w pierwszym skladzie.

A tak na marginesie rkoeman, mozesz polecic jakas dobra stronke ze statystykami pojedynczych graczy (oprocz eurosportu), bo chce porownac zawodnikow z PD i PL.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 mar 2007, 14:43

Deco i Thuram sa chyba oszczedzani przed Liver, nie wiem jak Motta ale on chyba tez.
Zapowiada sie ciezki tydzien i miejmy nadzieje ze szczesliwy

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 02 mar 2007, 17:49

Bienias pisze:Deco i Thuram sa chyba oszczedzani przed Liver
Dokładnie. Pisało w newsach, że oszczędza tych graczy na wtorkowy mecz z Liverpool'em.
mistyk pisze:Eto`o jesli jutro zagra to mysle, ze malo minut
Pewnie, że tak. Całą pierwszą połowę powinien zagrać. Messi od początku - to pierwszo planowa postać. Powinniśmy zagrać 4 obrońcami ;)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 mar 2007, 18:17

mysle ze eto'o zagra od poczatku. razem z messim i dinho. bedziemy chcieli szybko strzelic gola a pozniej potrenowac obrone

taka moja wizja

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 02 mar 2007, 18:27

rkoeman pisze:bedziemy chcieli szybko strzelic gola a pozniej potrenowac obrone

taka moja wizja

Oj bedzie ciężko. Nie można zapominać że Sevilla ma jedną z lepszych defensyw w La Liga, a atak chyba drugi. Że gola będziemy chcieli strzelić to pewne, ale trzeba zagrać z rozwagą, bo taki Daniel Alves w kontrze to nie jest dobra sprawa dla naszej obrony. Myśle, że gracze Sevilli będą bardzo mocno naładowani, bo ich trener był napadnięty, co prawda nie przez kibiców FCB, ale jednak będą na pewno chcieli zagrać dla trenera. chciałbym żeby padł tam chociaż remis, to już bym wziął, oczywiście z dobrą grą.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 02 mar 2007, 18:29

a nikt nie mowi ze bedzie latwo i sie uda. gramy ze swietna ekipa na ich terenie. chodzilo tylko o plan jaki byc moze ma ryjek

po prostu mysle ze jak sie szybko uda strzelic gola nie bedzie zle. bo z tego co ryjek mowi nie bedziemy grali na maksa

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 02 mar 2007, 20:10

krzychu212 pisze:Oj bedzie ciężko.
No wiadomo, że będzie ciężko. Trzeba uważac na szybkie kontry Sevilli. Mogę się założyć, że będa tylko kiedy mogli kontrować, wiedzą, że Barcelona strasznie nie lubi kontrataków ze strony przeciwnej :?
Ale nie ma tak źle, jesli zagra Messi na prawej flance, Dinho na lewej a Eto'o na środku to powinniśmy szybko zdobyć gola i kontrolować cały mecz. Jeszcze super duet Xavi, Iniesta. Ja myśle, że z końcowego rezultatu będziemy zadowoleni :)

Bilbo Baggins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bilbo Baggins » 03 mar 2007, 13:52

A ja chciałbym aby zagrał Ludo, bo w ostatnim meczu grał super. Świetnie szarpał, a obrońcy Athletic nie dawali sobie z nim rady. Choć z drugiej strony, obrońcy Sevilli to jednak inna klasa. Mimo wszystko to chyba Ludo powinien dostać szansę, bo na grał ostatnio dobrze i jeszcze się zniechęci :p. A i Messi odpocząłby sobie przed Liverpoolem. Co zaś tyczy się samego meczu, to będzie trudno, ale myślę, że podołamy. Zwłaszcza, że Sevilla nie gra już tak dobrze, jak na początku sezonu (choć to normalne). Fajnie byłoby teraz trochę "odlecieć" Sevilli , choć i remis powinniśmy uznać za niezły wynik. ten mecz będzie też wyznacznikiem naszej formy przed meczem z Anglikami. Co prawda Liv'pool będzie się murował, a Sevilla raczej zaatakuje, ale oba zespoły są klasowe i aby wygrać trzeba będzie zagrać świetnie. Na co liczę.

A teraz ide zobaczyć formę zespołu Beniteza :).

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 mar 2007, 15:37

Bilbo Baggins pisze:A ja chciałbym aby zagrał Ludo, bo w ostatnim meczu grał super. Świetnie szarpał, a obrońcy Athletic nie dawali sobie z nim rady. Choć z drugiej strony, obrońcy Sevilli to jednak inna klasa.
Obawiam sie ze za wysoka. Wole widziec Ludo jak wchodzi z lawki swiezy na zmeczonego przciwnika. Stwarza wtedy wiecej zagrozenia niz zwykle

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 03 mar 2007, 15:58

A teraz ide zobaczyć formę zespołu Beniteza Smile.

Ja również sobie dzisiaj zrobiłem seansik piłkarski i musze przyznać, że da się tam wygrać 2:0, jeśli Man U wygrał (ratując mój kupon w ostatnich minutach :P) nie grając najlepszego meczu to czemu nie Barca?
Bienias pisze:Obawiam sie ze za wysoka. Wole widziec Ludo jak wchodzi z lawki swiezy na zmeczonego przciwnika. Stwarza wtedy wiecej zagrozenia niz zwykle
Dokładnie. Messi powinien wejść od początku, trochę zakręcić piłkarzami Sevilli, niech nałapią kartek, a potem Ludo z jego nieprzewidywalnymi rajdami prawą stroną może coś stworzy :) Mimo, że wszyscy mówią o tym że to nie jest jeszcze najważniejszy mecz to chciałbym, aby Barca zagrała na wyżynie swoich obecnych możliwości, bo jest szansa odskoczyć na znaczną odległość.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 mar 2007, 21:22

Thuram odpoczywa, wiec pewne jest, ze zagra na Anfield. Motta takze odpoczywa, to juz mnie tak zbytnio nie napawa optymizmem, bo wolałbym Edmilsona w rewanzu. OStatni dzisiaj interesujaca mnie decyzja Franka to kto wystapi na prawej flance defensywy. Chcialbym zobaczyc Gianluce, a na lewej Gio, podobnie w nastpnym spotkaniu. Ila ostatnio miewa gorsze spotkania. Reszta chyba pewna. Tarzan z Rafa na środku defensywy, Xavi-Iniesta-Edmilson w środku pomocy i wreszcie magiczne trio Messi-Eto'o-Ronaldinho.
Spotkanie jak najbardziej do wygrania, Sevilla jedyne co moze zaproponowac to wymiane ciosow w ofensywie, nic wiecej sie nie spodziewam. Bramka dla Barcelony, pewni załatwi cały wynik, bo Sevilla odrabiajaca straty to druzyna bez obrony o tego chciałbym najbardziej.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 mar 2007, 22:39

Według prasy Dida już podpisał kontrakt z Barceloną :shock: Ciekawe ile w tym prawdy bo czyżby Valdes miał stracić swoją bądź co bądź wydawałoby się mocną pozycję :?: Jorquera podpisałł kontrakt, VV raczej się nigdzie przecież nie rusza, a tu info, że przychodzi Dida :roll: Po co w takim razie obecny drugi bramkarz podpisywałby nową umowę? Plotki o przejściu Brazylijczyka pojawiały się od dawna, jednak jak na mój gust są tu pewne nieścisłości z bramkarzami :P Co prawda Albert będzie w klubie tylko do końca kolejnego sezonu, ale to wygląda tak jakby z góry zaakceptował pozycję tego trzeciego, czyli zero gry :o

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 mar 2007, 22:43

Swoją drogą jestem za tym żeby Milan pozbył się Didy... to już nie ta forma, popełnia coraz więcej błędów jak np. dziś. Zobaczymy czy Milan zainteresuje się jakimś innym bramkarzem.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 mar 2007, 22:52

Predzej spodziewajcie sie Kaki w Barcelonie niz Didy....

Pierwsza połowa zakonczona. Frank zaproponował nowe ustawienie. Niezle to wygladało, toche zawodzi dwojka Ula- Rafa, spodziewam sie, ze Ryjek zmieni jednego z nich. Reszta wyglada naprawde dobrze, szczegolnie Zambrotta ostatnio złapal odpowiedni rytm w ofensywie. Bramka Ronaldinho to jego dzieło, pozniej karny... Szkoda, ze Brazylijczyk go nie wykorzystał, byłoby po meczu. TAk bramka z niczego.
Teraz spodziewam sie badania od poczatku obu ekip. Choc moze Frank zaryzykuje i zaleci grac ofensywnie, bo zwyciestwo jest bardziej prawdopodobne niz przed spotkaniem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”