FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 307

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8650
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 mar 2007, 0:32

A no tak, chyba innego nie ma...
Niestety S.W.S. - nie zgadzam sie, jesli mnie pamiec nie myli, to chyba w Ameryce jest klub o nazwie Liverpool, a nawet w USA jest kilka miejscowosci o takiej nazwie :P
Ale oczywiscie awansowac Barcelonie bedzie ciezko, z taka gra - nie widze tego.

Skrot myslowy, chodzilo mi o Liverpool grajacy w LM ;) // K.J.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 mar 2007, 0:44

Rossi pisze:Ostatni zauwazyłem że Jarzinho daje rade rozgryzł taktyke Beniteza w 5 minut to pestka
Rossi pisze:Obrona w takiej formie sobie nie poradzi z Bellamym i Kuytem
Nie bede sie zbytnio rozpisywał, bo to nie ten temat, jednak napisze wprost, skoro potrafiszpisac, potrafisz i czytac, wiec badz łaskaw wejdz w temat spotkania w LM Liverpool-Barca i tam kilka wypowiedzi min. moja i rkoemana dotyczaca taktyki The Reds, pozniej odpisz czy cos sie nie sprawdzilo. To jest zadanie na dzien dzisiejszy.
Druga sprawa obrona, same ustawienie badz pewny, ze Barca w takim nie wyjdzie. Nie wyszłaby gdyby nawet wygrała dzisiaj w Sevilli. Nie po to, nie grał Thuram zeby na AR odpoczywac, bo to obok Puyola najpewniejszy defensor Barcy w tym sezonie. Tyle dla Ciebie.

Oczywsicie słowa kczyego nie były chyba skierowane do mojej osoby. Nie napisałem, ze Barca przegrała przez sedziego, tylko dałem kilka przykladow do listy, pomyłek, ktore pomogły Barcelonie w tym sezonie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 mar 2007, 0:47

Nie tylko Jarzinho gada na sędziego. To jest już zaraźliwe, przecież nawet w relacjach live na stronach Barcelony da się czasem przeczytać jaki to ten sędzia jest badziewny :P

Oczywiście, sędzia dziś pomógł Realowi przed Gran Derby...Jo jo :D Nie zrobił tego jednak z własnego widzimisie, a przynajmniej nie w przypadku Zambrotty. Giuly to i tak rezerwowy, jakoś to przebolejecie :P Wcześniej ten sam sędzia dał Barcelonie karnego i czerwoną kartkę dla Aitora Ocio...raczej dyskutować tam sensu większego nie ma, ale nie takie rzeczy sędziowie wyprawiali :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 mar 2007, 0:47

Jarzinho pisze:Nie po to, nie grał Thuram zeby na AR odpoczywac, bo to obok Puyola najpewniejszy defensor Barcy w tym sezonie.
To czemu ciągle grzeje ławe. Jeśli Marquez jest zekręcony jak słoik to po co go trzymac na boisku ??? Dla mnie nie pojęte, trzymać gracza w formie na ławce...kosztem gracza bez formy.........

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 mar 2007, 0:51

RealFan pisze:Nie tylko Jarzinho gada na sędziego.

Sedzia nie wypatrzył wyniku, jego błedne decyzje nie mialy wiekszego wpływu na postawe Barcelony i to pisze powaznie.... Barcelona nieporadnosc, raczej błedy w obronie, o ktorych wspominałem w przeriwe spotkania(Rafa+Ula). Czy Barca wygladała dzisiaj na nieporadna. naprawde. Ty chyba nie ogladałes spotkania.
Toudinho pisze:To czemu ciągle grzeje ławe. Jeśli Marquez jest zekręcony jak słoik to po co go trzymac na boisku ??? Dla mnie nie pojęte, trzymać gracza w formie na ławce...kosztem gracza bez formy.........

Ciagle, tyle na odpowiedz. A dlaczego to cofnij sie do grudnia i tam znajdziesz odpowiedz, dlaczego nie grał w kolejny spotkaniu z rzedu.
Ostatnio zmieniony 04 mar 2007, 0:52 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 mar 2007, 0:51

RealFan pisze:Nie tylko Jarzinho gada na sędziego. To jest już zaraźliwe, przecież nawet w relacjach live na stronach Barcelony da się czasem przeczytać jaki to ten sędzia jest badziewny Razz

Gwoli scislosci chcialem zapodac newsa z blaugrana.pl
:twisted:
Sevilla pokonała na własnym boisku FC Barcelonę 2-1 i tym samym została nowym liderem Primera Division. Mecz był prowadzony przez arbitra w skandalicznym stylu, co przyczyniło się wymiernie do porażki podopiecznych Franka Rijkaarda.

Hehe Jesli dzisiaj wygramy , i za tydzien w Gran Derby to Barca spadnie na 3 pozycje :D a w wypadku zwyciestwa Valencji nawet na 4 :P hihihih bujcie sie !!!!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 mar 2007, 0:52

Jarzinho pisze:Sedzia nie wypatrzył wyniku
Przewidzieć też nie mogł....ale wypaczyć chyba mogł :lol:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 mar 2007, 0:59

Jarzinho pisze:Sedzia nie wypatrzył wyniku, jego błedne decyzje nie mialy wiekszego wpływu na postawe Barcelony i to pisze powaznie....
Spoko ja to wiem, ale jakieś pretensje tam masz :P
Jarzinho pisze:Ty chyba nie ogladałes spotkania.
C+ niestety nie mam wiec jedynie czytałem co niektórych kibiców Barcy tu i tam :lol: W sumie jednak wiadomo, że to był już "wygrany mecz" pomimo wszelkiej nieporadności pary stoperów Barcy. Są jeszcze transmisje przez neta, ale skoro zbyt mocno się cięło uznałem, że nie ma sensu tego oglądać. Zadowolę się skrótem :wink:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 mar 2007, 1:06

Barcelona przegrała z... sędzią w meczu na szczycie. Sevilla 2-1 Barcelona.

tutaj daje jeszcze nagłówek z fcbarca.com :P

I wogle Jarzinho po ostatnim naszym meczu z Atletico wspominal ze kibice Barcy roznią sie od Realu tym ze oni nie jadą po druzynie , po przegranych meczach tak jak my :) , ale wystarczy sie przeleciec po kilku wiekszych portalach FCB aby wyczytac glosy wiernych Fanow :)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 mar 2007, 1:19

kaczy pisze:I wogle Jarzinho po ostatnim naszym meczu z Atletico wspominal ze kibice Barcy roznią sie od Realu tym ze oni nie jadą po druzynie , po przegranych meczach tak jak my , ale wystarczy sie przeleciec po kilku wiekszych portalach FCB aby wyczytac glosy wiernych Fanow
Mogłbys mi dac ten cytat i przedstawic te osoby.... Napewno one sa kibicami Barcelony, byc moze nie. Jednak poczekam, byc moze to napisałem. Jednak tych wiernych fanow poznam, bo zawse fajnie poszerzac znajomosci. Pozdr.

PS. Widze, ze ponosi was fantazja, juz wygraliscie z Barcelona :?: Spokojnie poczekamy na spotkania Sevilli z czołowka...

Awatar użytkownika
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 04 mar 2007, 8:46

hehe taaa Real już niedługo będzie liderem :D z kim gra dzisiaj Real? z Getafe :?: Módlcie się żeby was znów nie ośmieszyli. A nie już wychodzicie w przyszłość na GD

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2007, 10:08

Nie dość, że wczoraj miałem wątpliwą przyjemność obejrzeć najbardziej frajersko przegrany mecz to jeszcze kibice Barcelony frustrują się bardziej niż Realu i jeszcze pieprzą straszne głupoty :angry2:

Dobrze, że wczoraj późno wróciłem (stypa po meczu :lol: ) bo byłem w naprawdę fatalnym humorze. Dzisiaj nieco ochłonąłem. Przegraliśmy na własne życzenie. Prowadziliśmy 1:0 i mieliśmy rzut karny grając w przewadze jednego zawodnika. Lepszej sytuacji nie można sobie wyobrazić. Gdyby Dinho strzeliłi to..., ale gdybanie jest bez sensu. Faktem jest, że piłkarze zagrali za słabo. Generalnie nie było widać tego, że gramy w przewadze. W meczach z udziałem Barcelony zawsze jest tak, że albo my strzelamy bramki albo przeciwnik dlatego nie wierzyłem w możliwość utrzymania się wyniku 1:1. Mieliśmy kilka szans. Może zabrakło szczęścia, ale w takim razie co powiedzieć o okazjach Kanoute i poprzeczce Alvesa? Jak już jesteśmy przy Alvesu to ---> do Barcelony go! :P Słabo zagrał Ronaldinho niestety. Ja rozumiem, że jest natychmiast podwajany czy potrajany, ale nikt mu nie każe przyjmować piłki. Chyba posiada odpowiednie umiejętności, aby odegrać z pierwszej piłki? Wtedy może byłoby nieco lepiej, ale nie chce mi się nawet nad tym rozwodzić. Jeszcze bardziej irytowało mnie kiedy człapał sobie po boisku a kilka metrów od niego był przeciwnik z piłką. Jego to nie ruszało ['] Messi dużo lepiej. Xavi bardzo nieźle. Jest w wysokiej formie. Brakowało Deco w środku. Tak to jest, że Deco najłatwiej docenić jest na podstawie wyników spotkań granych bez niego. Widać jak ważnym ogniwem jest dla nas. Marquez zapomniał jak się gra w piłkę niestety. Tyle błędów co w tym sezonie nie popełnił chyba w całej dotychczasowej karierze.

Sędzia to inna bajka :lol2: Steve Wonder lepiej dałby sobie radę, ale takich fachowców w La Liga nie ma :roll: Kartka dla Ludo z dupy. Nawet jeżeli coś powiedział to mógł dostać żółtko, ale nie czerwo. Zambrotta z kolei niepotrzebnie atakował arbitra bo faul był oczywisty. Emocje wzięły górę i tak to się skończyło. Co do bramki Alvesa to muszę zobaczyć powtórkę i ocenić czy piłka odbiła się gdzieś od muru i nie zmieniła przypadkiem toru lotu. Interwencja Valdesa na to by wskazywała, ale to w sumie nie ma znaczenia. Przegraliśmy ważny mecz. Przegraliśmy na własne życzenie. Zambrotta nie zagra z Realem :?

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 04 mar 2007, 10:47

Mentor pisze:Xavi bardzo nieźle.
Wczoraj zagrał fantastycznie. Pare ładnych strzałów z dystansu... celność nie taka. Rzut wolny też dobrze wykonany przez Hiszpana - Palop górą :?
Rijkaard za późno wpuścił na boisko Eto'o, miał go zaraz na początku drugiej połowy wpuścić :x W 26 kolejce Sevilla gra na wyjeździe z ... Gimnastic, raczej 3 punkty pojadą do Sevilli, lecz możemy liczyć w waleczność Gimnastic'u :(
Teraz musimy się skupić na meczu we wtorek z Liverpoolem. Teraz to jest ważne! :?

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 04 mar 2007, 11:00

Mentor pisze: Co do bramki Alvesa to muszę zobaczyć powtórkę i ocenić czy piłka odbiła się gdzieś od muru i nie zmieniła przypadkiem toru lotu. Interwencja Valdesa na to by wskazywała, ale to w sumie nie ma znaczenia. Przegraliśmy ważny mecz. Przegraliśmy na własne życzenie. Zambrotta nie zagra z Realem :?
Byl rykoszet, co zmylilo Valdesa.

Tez musialo sie tak zlozyc, ze wazne spotkania gramy jeden po drugim w tym sezonie. Ktos powinien bardziej pomyslec przy ukladaniu terminarza.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 mar 2007, 11:55

porazka na wlasne zycenia ktora powoduje ze w GD trzeba ale to koniecznie trzeba wygrac. NIe bede powielal slow Mentora bo calkiwicie sie z nim zgadzam. Dodam jedynie ze z Liverpoolem trzeba zagrac lepiej defensywie i nie pzowolic sobie na bledy w kryciu

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”